çok haklısın canım,en son müsait değilim ben seni ararı dedim sonra aramadım 4 gün sonra msj attı sözde geçen gün arayacaktın yazmış bende işim var çalışıyorum dedim. o da bahaneye gerek yok kolay gelsin by by yazmış.bende hiiiiç cvp yazmadım.eskiden olsa hemen atlardım yani üstüne giderdim beraberken suçsuzken suçlu duruma düşerdim kısaca.farklı şehirlerde olduğumuz için bi kaç görüşme yapacak kdr vaktimiz olmayabilir.bir de acaba son msjına bşy yazmamam iyi mi olmuş sence yoksa bi daha aramazmı .ya da taktik mi uyguluyor olabilir
Ex arkadaşınız davranışları ile ilgili yorum yapılabilir.Bunun size hiç bir faydası olmaz ki canım.Doğru insan olmadığını anlamışın.3.5 yıl kolay değil seni çok iyi anlıyorum.Nedensiz birdenbire bitmesi de davranış olarak tabiki hoş değil.Senin yapacağın neden,niçin leri sorgulam ex sinle ilgili.Zaman ilacın inan bana.Yarın pişman olacağın hareket ve davranışlarda bulunma.Hayatın merkezi o değil sen ol.Dönmesini istiyorsun çünkü bu senin egonu tatmin edicek sadece o kadar.Senin değerini bilmiyen bir insan için üzülmeye değermi.Kaçan kovalanır unutma.Sen üstüne düştükçe kendini daha değerli hissedecek.Ne kadar değer verirsen değersiz olursun.Sen kendi değerini bil.
Şimdi ilişkisi var yazma.Ters tepkide yaratabilir.Bunu bilemezssin.Kendine bak ve hep neşeli ol gülümse.Sosyal çevrenle zaman geçir.Bunların arasında erkek arkadaşlarında olabilir doğaldır.Ama şu an için özel bir birlikteliğe adım atma.Yanlış kararlar vermemen açısından.Okuyormusun çalışıyormusun bilmiyorum.Kurslara git kendini geliştir,yeni çevre edin.İnan bana umursamaz davranışın ve kendini geliştirmen ilgisini çekecektir.Daha önce yazdıklarımı okuduysan uygula.Faydasını görüceksin.Sakın kıskandırma veya intikam yollarını deneme.Sen değerlisin unutma.
Onun yaptıkları yapacakları onun sorunu.Burda önemli olan sensin.Senin kararların,geleceğin,mutluluğun senin yaşamın önemli olan.Sirkelen geleceğe bak canım benim.
burda okuyunce acaba arar mı diye düşünüyorum. ama benimki evliliği yapamıcam diye bitirdi,kararı kesin öyle olsa arardı şimdiye kadar. bayram geliyo acaba mesaj falan atarmı diye düşünüyorum, cevap versemmi vermesemmi atar mı orasıda belli değil. ama çok kzıgınım ona öfkeliyim ir umudumda yok. mesaj atarsa bayramda nasıl cevap vereyim vermesem aslında onun canını yakmış olurum birazda o siniir olsun yada yolda karşılaşsam ne yapayım?? beni bırakan biriyle hiç konuşmamam lazım dimi?? ya saçmalıyorum biliyorum ama fikir verin bakalım kader arkadşlarım
kızlar bu işler benim de başımdan geçti.üzülerek söylüyorum ki bir erkek bitti diyorsa o iş gerçekten bitmiştir.onlar bizler gibi kafalarında bu kadar kurmuyolar,takmıolar,düşünmüolar.cidden bu böyle.herkesin hayata dönmesinde yarar var.bir erkek bitti dediyse o bitti demektir ve ihtimal artık yoktur...
Aslinda normal hayatima döndüm sayilir ama hergün aklima geliyor tabiki bi kac kez.. bazen cok hüzünleniyorum öfkeleniyorum..En cok sinirime gidense su: terketti beni gitti..bukadar cabuk nasil hayatina dönebiliyor..yine kafam rahatti bu ay cok önemli benim icin sinavlarim var oda biliyor bunu ama yinede beni üzecek seyler yapioyr..simdide özene bözene bi cok resmini birlestirip bi sayfaya yapistirmis onu koymus face profiline..yani anlamiyorum neden beni bilerek böyle üzmeyemi calisiyor napmaya calisiyor diye düsünmeden edemiyorum..cok moralim bozuluyor..öyle böyle fotolarda degil yani sarilmislar falan(
okadar sinirleniyorumki napicami bilmiyrm bazen arayip sen napmaya calisiyosun diyesim geliyor..ama oda beni takip ediyosa gercekten onun kiskanicagi seyler var..belki onlara istisnaden bilerk inadima yapiyor bilemiyorm iste(
Bana öneriniz hala hic bisey yapmamammi ? yani bi sey yapmazsamda sanki hic ilerlemicem gibi geliyor.. kafam cok karisik ya( üstelik birde son görüsmemizden sonra ben ona evet bende birinden hoslaniyorm cok hoslaniyorum dedim falan sonra birdaha aramamistim ve 10 dk sonra faceden beni engelledi hem o hemde sevgilisi engelledi..yani ben bunlari hakedecek ne yaptim..ne düsüncemi bilemiyorum cok kizginim cok öfkeliyim psikolojim bozuldu artik..bazen diyorum anneme söyliyim arasin onlari siz naptinizi saniyosunuz benim kizim oyuncakmi böyle rahat davraniyosunuz desin ve ortaya ciksin hrsey..bizim ailelerde tanisiyodu cünkü hic aramadilar bile...bu normalmi sizce aramamalari ? yada benim ailemin aramasimi gerekirdi sizce ?
canim oyle deme yaaaa :-( bi erkekte kalp yokmu onlarda dusunebilirler belki yada kafalarinda kurabilirler..offfff ooffff benimki bencebitmis evet okadar rahat fotolarini koyabildigina gore geri donusu yok.oyuzden benimde onun biraanonce canini acitmam lazim
erkekte bitti dediyse bitmeyebilir. birşey söylemek istemıyorum kızlar kendi nazarımdan korkuyorum ama inanın bana erkek bitti dediyse bitmiştir gibi birşey yok. tüm kalbinizle inanın.
Normal hayata dönmüş olsaydınız takipte olmayacak onu merkeze oturtmayacaktınız.Tek yapmanız gereken sınavlarınıza yoğunlaşmak,geleceğinize.
Aileleri karıştırmayın.Siz aranızdaki problemi aşamamışken birde aileler araya girerse işin içinden çıkamazsınız.Kıskndırmak ve intikam uzak durun.Bence siz kıskandırmaya çalıştığınız fotolarınızı kaldırın.Bir müddet girmeyin ve paylaşımlarda bulunmayın.
İnsan önce aynaya bakmalı.Siz hem hoşlandığım biri var deyip birde resimleri koyarsanız karşınızdaki ne düşünür.Hep söylüyorum.Empati kurun dürbünün iki tarafından bakmaya çalışın.Sonrada ne yapmaya çalışıyor diye soruyorsunuz.Peki siz ne yapmaya çalışıyorsunuz bir düşünün cevabı kendiniz bulacaksınız.Ben haketmedim diyorsunuz onunda aynı şeyi düşünmediği ne malum.Belki oda ben bunları haketmedim diye düşünüyordur.Birşeyler yapıp ilerleyeceğinizimi düşünüyorsunuz bu durumda.Bu sizi çıkmaza götürür.Hata üstüne hata yaparsınız.Pişman olacağınız şeyler yapmayın.
Yapmanız gerekenler nacizane fikrim.
Derslerinize yoğunlaşın.
Sınavlar bitene kadar face den uzak durun.Kıskandırma amaçlı koyduğun resim vs. kaldır.
Ailen ailesini aramasın.
Zamana ihtiyacın var yeni bir ilişkiye girme yanlış yaparsın.
İnan bana kendine saygın olur bu davranışlarınla.Karşınızdakinide şaşırtırsınız.Yine söylüyorum kıskandırma yoluna ve intikam yoluna asla gitmeyin.
Erkek bitti dedi diye bitemez bence. Bir bayan istediği her şeyi yapabilir bana göre. Benim eski sevgilim beni o kadar kırmıştı, üzmüştü ki anlatamam. Başkasıyla da çıkıyordu. Ama ben hep pişman olacağına inandım. O beni bir de engellemişti faceden. Ama her şey değişti. Önce arkadaşı aracılığıyla mesajlar gönderdi sonra da kendisi mesajlar attı faceden. Ama ben reddettim. Lafımı oturttum. Öyle pişman oldu özür diledi kiii...Beni gördüğü zamanki surat ifadesi öyle komikti ki. Şimdi ben onu engelledim. Artık rahatsız edemiyor. Siz inandıktan sonra her şey olur bence.
ayni benimki gibi seninde..benimki beni terketti sevgim kalmadi diye bi ay sorada kizla resimlerini yakaladim bir aydir beraberiz falan dedi aldattiginida kabul etmedi..sonra beni engelledi hem kendisi hemde sevgilisi..suanda beni kiskandirmak icin hep o kizla resmini koyuyo faceye..seninkide koyuyomuydu peki cok merak ettim? bende suan facemi kapattim..iyi ettimmi bilmiyorum?ama pisman oldugunu hissediyorum her yaptigim seye bi farkli bisey yapio..yani beni takip ediyo..
peki ayrildiktan nekadar sure sonra pisman oldu? sen onu kiskandirmak icin birseyler yapiomuydun?nekadarlik bi beraberliginiz vardi? insaaaaalllah pisman oluuuur
Biz ayrıldıktan 2-3 ay sonra biriyle çıkmaya başlamıştı. Ayrıldığımızda da kötü ayrılmıştık. Sevemiyorum kimseyi demişti. Ben hep inanmıştım. Eden bulur nasıl olsa o beni nasıl bıraktıysa o kız da onu bırakır demiştim ve öyle olmuştu. Bu bir süre kızın peşinden koştu sonra kız da başkasıyla çıkmaya başladı 2-3 ay sonra. Yani bana ne yaptıysa aynısı başına geldi.Sanırım 6-7 ay sonra engeli kaldırdı. Bana mesajlar atmaya başladığı zaman ise ayrılıktan yaklaşık 1 yıl sonrasıydı. Biraz uzun bir süre ama kişiden kişiye de değişir bu durum. Bu mesaj atma olayının nasıl geliştiğini anlatayım. Bir gün yolda yürüyordum tek başıma. Sanki onun önünden geçiyormuşum da o da bana hayran hayran bakıyormuş gibi yürüdüm. Kendi kendime güldüm. Hatta pişman olduğunu, o anki surat ifadesini zihnimde canlandırdım. Bunu hissettim. Ve bu olay o gün gerçekleşti. Bu yüzden istedikten sonra olmayacak şey yoktur. Olmuş gibi davranmak ve bunu hissetmek o şeyi bize çeker. Ben bunu çok yaşadım. Kendinize inanın ve güvenin yeter.
ohhh cok iyi olmus ona gercekten.bi sene sonra ancak sindirebilmistir gururuna arasmmi aramasammi diyebizim ki uzak iliski oldugu icin biraz farkli ama ben onu kiskandirdigim icin ve mutlu gibi gorundugum icin fotolarda kolay kolay gururuna yediremez donmeyi..ama inaniyorum buna askta gurur yok..bende cok guruluyum ama sevsem ve hatali ben olsa yalvaririmbile..eger sevdiyse barismak icin degilse bile bi ozuru hakediyorum ben cunku 3,5 senelik bi iliski ve hep evlenicegimiz hayalleri kurdurdu.ailecede tanistigimiz icin cok koydu bana..ama artik kiskandirmaya calismicam.facemi kapattim..
senin gibi bende ona beddua ettim ama dedim sevgilin aldatmasin..seni evlendigin karin aldatsin insallah dedim..ama inan hic beklemezdim ondan ama yapti bikere kapildi..belki sadece yatmak icin yapti ama benim biryle gorustugumu duyunca tavirlari degisti artik naparsan yap ilgilendirmiyosun beni fln dedi.sinirli bi sekildede soylemedi boyle piskin piskin gulerek soyledi..insallah benimkide olurda ..o pisman olur biraz daha..insallah okizda onu aldatir..
Yok ya ben beddua etmedim sadece aynısı nasıl olsa başına gelir dedimVe öyle de oldu. Biraz akışına bırak bence. Zamanla durulur her şey.
insallah durulur canim.zaten 4 ay gecti..ama tek sorunum yedirememek kendime..ama inaniyorum duzelicekkk
Bentoprak sana ihtiyacim var bu konuda gercekten.yeni biriyle tanistim yaklasik 3 hafta olucak..en son 2 hafta once gorustuk..2.bulusmamizdi..bana teklif etti bende evet demedim.
Öncelikle size tavsiyem yeni bir birliktelik için henüz erken.
Yeni tanıştığın birinin bu kadar özel sorular sorması doğrumu sence.İki kere gördüğünüz biri cinsellik,bekaret,ex arkadaşınla ne yaptın vs. gibi sorular sorma cesaretini nereden aldı.Ondan önce ki olan özelin sana aittir.Bunu sorgulaması hoş değil.
Bentoprak sana ihtiyacim var bu konuda gercekten.yeni biriyle tanistim yaklasik 3 hafta olucak..en son 2 hafta once gorustuk..2.bulusmamizdi..bana teklif etti bende evet demedim.
Öncelikle size tavsiyem yeni bir birliktelik için henüz erken.
Yeni tanıştığın birinin bu kadar özel sorular sorması doğrumu sence.İki kere gördüğünüz biri cinsellik,bekaret,ex arkadaşınla ne yaptın vs. gibi sorular sorma cesaretini nereden aldı.Ondan önce ki olan özelin sana aittir.Bunu sorgulaması hoş değil.
bana dedigi suydu..yani 3,5 yil uzun bisure oldugu icin onu dusunmus hep ilk bulusmadan sonra...nekadar dusunulurse dusunulsun nasil cesart etti bilmiyorum.cunku cok yakinlasmadikta yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?