Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Daha önce forumda da yazmıştım. Arkadaş olmak istediğini söylemişti bende kabul etmemiştim. ayrılmamızın üstünden 2 ay geçmişti. Daha sonra 2 yıl boyunca nsılsın , nerelerdesin, planların neler gibi ara ara mail atıyordu. Neden herkes gibi konuşamıyoruz? Benim açımdan bir şey değişmedi. yardıma ihtiyacın olursa söyle falan diyordu. Bunu diyen de vaktinde bana hiç yardım etmemiş bir sevgili.

Canım eger ayrılalı 2 sene olmussa o kişi senı gerçekden hiç sevmemıs.sırf senın verdigin o ilgi o sevgiyi baskasında bulamıyor diye senınle irtibatı kesmıyor.emın ol 1 kere görüşsen eger boslukdaysa suan sana yenıden yakınlasıcak.ya kısa dönem sevgili olmak isticek yada ben duygusal bi birlikteliğe hazır deiğilim gibi bi yalan söylicek.sadece tamamıyle elinden kacırmama emniyet duygusu yakın bı arkadasım yasadıgı için biliyorum.sen bilirsin tabi yinede hayat senın hayatın ama bnce görüşme artık sadece sen üzülürsün eski yarayı eşip durursun.acaba neden böyle davranıyor?acaba ne düşünüyor ? gibi seyler düşünürsün sürekli.

ben napıcam asıl onu bilmiyorum
Dünkü cesaretli halimden eser kalmadı bi sinirlilik anıydı.Çözümü yok tek care beklemek döner mı donmez mı kafamda bi ton soru

neden hiç sevmemiş dedin? gerçekten senin dediğin gibi sürekli acaba neden böyle davranıyor?acaba ne düşünüyor ? gibi seyler düşüyorum. Ancak maillerine soğuk soğuk cevap veriyorum. 3 soru soruyorsa 1 ine cevap yazıyorum. O bana nasılsın diyor ben sadece iyiyim yazıyorum , sen nasılsın demedim bile. o da sorduğun için teşk.ederim ben de iyiyim diye laf dokunduruyor.

Şöyle söylim bazı cins insanlar diyim:) En basta sankı gerçekden hoslanıyor seviyor sanıyorsun ama maalesef içindeki sevgi sandıgımız sey
'yenı bırıyle tanısdıgın zaman bi heyecan vardır .hiç bişeyini dusunce tarzını yasam standartlarını vs... bilmiyorsundur.bi merak içinde heyecan duyarsın gibi '
zaten gerçekden bi sevgisi olsaydı 2 sene olmus bu kadar dayanamazdı.seven insanda ayrılır mı evet ayrılır.ama sevdigi için fazla dayanamaz.sen donmemıssen o yalvarır kosar peşinde.yoklugunu hissederdi.uzulme derecesi aynı boyutlarda oldugu ıcın dayanamazdı.
suan eski erkek arkadasın buyuk bi bosluk ıcınde yalnız oldugundan ve en basta belirttgim mesajdaki gibi senı elde tutma,yedek gibi dusundugunden irtibatı koparmak istemıyor.
bence senı sevmeyen boyle bi insanla daha fazla vakit kaybetme.ama kavgada etme ki içine otursun sadece artık konusamıcagınızı söyle emınım merak edicekdır.
ama sen sakın artık arkana bakma öyle bi insanla gelecekde de mutlu olmazsın.

o senın hayatında oldugu surece hep o sorular aklında olucak belkide karsına çok daha iyi bi insan çıkıcak onun yuzunden göremıyorsun.
emın ol o uzulmuyor uzulse bu sekılde olmazdı.kendı iyiliğin için uzaklas

O yabancı. İkimizinde bir arada olması zor görünüyordu. Aramızda sürekli mesafe vardı ne onun ne de benim nerede olacağım belli değidli. Sürekli tartışıyorduk, sonrasında bana yaptıklarına dayanamadım hiçbir şey dememedim ortadan çekildim. Onunla beraber olma hayali kurmuyorum, sonrasında da erkek arkadaşım oldu ama nedense aklımda alan tek o. Bana hayatında başkasının olduğunu , hatta çok mutlu olduğunu söylüyordu. Ama hiçbir zamanda emaille beni takip etmekten geri durmadı. İçimde bir kuşku oluyor sevgilisi olan adam bu kadar rahat ikide bir yazar mı. Hemde facebooktan yardıma ihtiyacın var mı, neredesin , neden oradasın erkek arkadaşın mı var. facebookta ekli değil ancak ikimizde aynı gruptaymışız yazımı görmüş. Bu emailler hal hatır sormalar bana benzeyen
birini bulduğunda bitti. Eski sevgilinizin fotograf istemesi konusunda bir başlık açmıştım. İşte bu olaydan sonra yazmıyor, yazacağını da zannetmem atık. Yalnız acaba gerçektende sevgilisi var mıydı, yoksa ben ondan uzaklaşayayım diye mi yaptı diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Çünkü bana çok mutluyum mesajları yolllarken, ben onun mutsuz olduğunu başka vasıtalar aracılığyla görüyordum.Ancak şimdi bana benzeyen kızla sevgili bunu da öğrendim. halen 2 yıl bana sevgilim var diyerek yalan mı söyledi onun merakı var. Ortak tanıdıklar var sorsam mı, ne yapayım

O erkek zorluklar karsında dik durmalı.düşünsene evlenseydın onunla ondan snra ona agır gelip kenara çekildigini.senın değil onun senı yanına alıp herseyden once tutması gerekmez mı?Senı bırakmaması gerekirdi.Okdar çk seviyorsa kenara cekimemeliydi.
ayrıca varsayalım yalan söyledi.senden vazgeçmemiş olsa senı kendınden uzak tutturucak bişeyi sölermıydı.Sevgilim var diye?.
Kendı acından dusun bır de sen yaparmıydın?dayanabilirmıydın uzakda olmasına senden nefret etcegini bilerek böyle bişeyi dusunebilirmıydın.?
bu her iiki taraf ıcın geçerlidir hepimiz insanız ve maalesef ulasılmaz olanı hep daha fazla isteriz.bişeyler yarım kaldıgı ıcın aklın onda.sevgilisinin var veya yok olması inanki her iki durumdada senı uzmekden baska bi işe yaramaz o yuzden bırak oldugu gibi kalsın.yoksa neden böyle yaptı dıyede üzüleceksin.boslukda oldugu ıcın sana yazmıs hal hatır sorma vs.aslında kendı cevaplarını veriiyorsun yazdıklarının ıcersinde ama maalesef işte yasayan göremıyor...
su hayatta kimseye güvenme ortak arkadasın belki aran çok iyidir ama bilemezsın belki erkek arkadasınla arası daha iyidir sen bilmıyorsundur.kulagına gitme ihtimali var bu sefer hala benı unutmamıs soruyor diye egosu kabaracak.
eger ilişkiniz için o cabalamamıs ve hayatını yasamaya devam ediyorsa sende oyle yapmalısın.
boyle kafana taktıkca sadece kendıne zarar verirsin.(birde sunu dusunmenı isterim.o hayatını o kadar iyi yasarken yerı geliyor geizip tozuyor kafasına senın kadar takmıyorken.sen neden bı kenarda kendını yiyip bitiriyorsun?bunu sor kendıne...)

bir şey sormak istiyorum maddi sıkıntılar yuzunden bunalıma girip terk eden erkek arkadası olan oldumu veya pişman olup dondumu?donduyse bu süre ne kadar sürdü?

bir arkadaşımın başına gelmişti , çocuk bunalıma girip 5 yıllık kız arkadaşına terk etmişti oysaki arkadaşım onu her şekilde kabul etmişti. Arkadaşım çok üzülmüştü 5 kilo vermişti. Sonra öyle biriyle tanıştı ki. Aşık oldu evlendi. Ben de kendi durumuma üzüüyorum ancak bazen inan herşeyin hayırlısı oluyor

ya yaz derken ne zaıcam düşündüğüm şeyleriimi ya o kısmı anlamdımm :)

Anlatırsan belki bi nebze rahatlarsın

beni terketti ve gitti..... bugün tam 10 gün oldu. atlatamıyorum, toparlanamıyorum.... Beni çok sevdiğini ama ileride mutsuz olucağımızı söyleyerek gitti... inanamıyorum,kabullenemiyorum....

Yüzüm sadece onunla barışma ümidimiz olduğunda gülüyor, ama bana bunu yapan biriyle barışmamam gerektiğini de biliyorum.

Bugün psikoloğa gidicem akşam randevum var sil baştan herşeyi anlatmak bile istemiyorum...

ACI ÇEKİYORUM

Onun beni sevmediğini düşünemiyorum,inanmıyorum ama sanırım bunun başka bir açıklaması yok

Acı çektigimiz konu ortak sayılır.Bendee terkedildim.herseyden bunalan bunalıma giren bir sevgili yuzunden.inan suan artık bende anlatıcak gücüü bulamıorm kendım de.Emin ol canım suan senın uzuldugun kadar üzülmüyor arkadaslarıyla gülüyor sakalasıyor biran yuzunu senı dusunerek asmıyor.bunu çok yakından gördüm..tabikide aglıcak deilya .üzülen biziz onlar üzülse bunları yasamak istemezlerdi ararlardı dimi.veya ayrıla olmazdı.
üzülmemeye calıs dicem elde degil.dusunme desem heran insanın aklında.Tek yapabilcegimiz sey bir tatile çıkmıs gibi kendımızı dinlemek sımartmak.askeere gittigini düşünebilirsin mesela.suna emın ol ki 1 ay arama sorma senden haber almasın arıcakdır.her ulastıgında bu süre basa sarıcak arıcagı varsada aramıcakdır.o yuzden baska seylere odaklanmaya calıs.

Slm kızlar..o kadar dertliyim ki düşünmekten beynim patlayacak bende foruma üye olup paylaşmak ve destek almak için üye oldum.

sorun şu ki benim 3 senedir devam eden bir ilişkim vardı ta ki 3 ay öncesine kadar. benim için çok çabaladı, vazgeçmedi ne yaptı ne etti beni vazgeçemeyecek hale getirdi sonunda. bu 3 sene zarfında en kötü günlerinde yanında oldum askerliğini bekledim, işlerini düzeltmesini bekledim yanında sadece ben vardım. hep beni çok sevdiğini tek huzuru olduğumu, evlendiğimizde çok mutlu olacağımızı söylerdi.gel zaman git zaman sürekli tartışmalar çıkmaya başladı onun sorumsuzlukları yüzünden. bu arada hayat standartları ve çevreside değişti tabiki.

son zamanlarda da bana bakışlarıda değişmişti sanki o çok seven ağlayan insan gitmiş beni yıldırmaya çalışan biri vardı. neyse biz kavga ettik ve ayrıldık yine bkaç kez aradı barışmak için falan ama içten değil gibiydi. sonra ben biraz nazlanınca lanet olsun bende hata zaten falan deyip iki hafta geçmesine rağmen aramadı. sonra bir baktım ki iletişim sağladığımız heryerden beni engellmiş. çok zoruma gitti. aradım açmıyor. konuşmak istemiyormuş.zorla açtırdım falan. bana öyle kötü davrandı ki sanki o tanıdığım melek insan gitmiş bir canavar gelmişti.

demediğini bırakmadı bana. seni istemiyorum anlamıyorsun, ulaşma bana asla, o kalın kafana bunu sok vs vs. oysa dediğim sadece 3 sene boyunca birbirimizin herşeyi olmuşuz biteceksede kötü bitmesin ne gerek vardı engellemeye falandı. sonra ağlamaya başladım kabullenemedim. ağlamaktan konuşamıyordum o ise hala bana bağırıyordu umudunu kes artık olmayacak asla diye. ( 3 sene evleneceğinizi söyleyen insan). ağlaya ağlaya kapattım hiçbirşey demeden...

sonra öğreniyorum ki bunun benden önce bir sevgilisi vardı yine 3 sene beraber olduğu sonrasında kız ayrılıp başkasıyla evlenmiş. ve aynı kız boşanmış kocasından. ne şekilde ve ne zamandan beri bilmiyorum ama görüşmeye başlamışlar.sonra öğreniyorum ki bizim o son konuşmamızdan iki gün sonra kızın olduğu şehre görüşmeye gidiyor ve hep gitmeye başlıyor. işin tuhaf yanı kız ayrılalı 5 ay olmuş. istemeyen tarafta kocası sanırım. ama benim eski sevgilim olacak insan bozuntsunun gözü bu kız yüzünden öyle dönmüş ve bana o yüzden umudunu kes demiş şimdi anlyorum. hazmetmesi o kadar kötü ki. ve asla bildiğimi blmiyor o günden sonra asla iletişime geçmedim.

ama ben böyle cehennem azabı çekerken onun öyle mutlu olması hemde kendini bırakıp gidip evlenen birine tercih edilmem psikolojimi yerle bir etti. nasıl toparlayacağım bilmiyorum. ve en önemlisi akibetlerinin ne olacağını çok merak ediyorum sürekli bunu soruyorum kendime. çok ahımı aldı umarım mutluluk yüzü görmez. ben sağlıklı düşünemiyorum belki şu anda ama bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…