- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
neden hiç sevmemiş dedin? gerçekten senin dediğin gibi sürekli acaba neden böyle davranıyor?acaba ne düşünüyor ? gibi seyler düşüyorum. Ancak maillerine soğuk soğuk cevap veriyorum. 3 soru soruyorsa 1 ine cevap yazıyorum. O bana nasılsın diyor ben sadece iyiyim yazıyorum , sen nasılsın demedim bile. o da sorduğun için teşk.ederim ben de iyiyim diye laf dokunduruyor.Canım eger ayrılalı 2 sene olmussa o kişi senı gerçekden hiç sevmemıs.sırf senın verdigin o ilgi o sevgiyi baskasında bulamıyor diye senınle irtibatı kesmıyor.emın ol 1 kere görüşsen eger boslukdaysa suan sana yenıden yakınlasıcak.ya kısa dönem sevgili olmak isticek yada ben duygusal bi birlikteliğe hazır deiğilim gibi bi yalan söylicek.sadece tamamıyle elinden kacırmama emniyet duygusu yakın bı arkadasım yasadıgı için biliyorum.sen bilirsin tabi yinede hayat senın hayatın ama bnce görüşme artık sadece sen üzülürsün eski yarayı eşip durursun.acaba neden böyle davranıyor?acaba ne düşünüyor ? gibi seyler düşünürsün sürekli.
ben napıcam asıl onu bilmiyorum
Dünkü cesaretli halimden eser kalmadı bi sinirlilik anıydı.Çözümü yok tek care beklemek döner mı donmez mı kafamda bi ton soru
Canım eger ayrılalı 2 sene olmussa o kişi senı gerçekden hiç sevmemıs.sırf senın verdigin o ilgi o sevgiyi baskasında bulamıyor diye senınle irtibatı kesmıyor.emın ol 1 kere görüşsen eger boslukdaysa suan sana yenıden yakınlasıcak.ya kısa dönem sevgili olmak isticek yada ben duygusal bi birlikteliğe hazır deiğilim gibi bi yalan söylicek.sadece tamamıyle elinden kacırmama emniyet duygusu yakın bı arkadasım yasadıgı için biliyorum.sen bilirsin tabi yinede hayat senın hayatın ama bnce görüşme artık sadece sen üzülürsün eski yarayı eşip durursun.acaba neden böyle davranıyor?acaba ne düşünüyor ? gibi seyler düşünürsün sürekli.
ben napıcam asıl onu bilmiyorum
Dünkü cesaretli halimden eser kalmadı bi sinirlilik anıydı.Çözümü yok tek care beklemek döner mı donmez mı kafamda bi ton soru
Duygularimiz bir kas gibidir dedik.Ve calistirdikca guclenir dedik.
Gunlerce baska bir sey dusunmeden exinizi dusunurseniz, tum gucunuzle beyninizide bu dusunceye programliyor olacaksiniz.
Cok istediginiz bir sey olupta guclu bir duygusal blokaj yasadiginiz durum oldumu hayatinizda ¿ Yaptiginizin dogru oldugunu dusunup ama yapamadiginiz?
Yani bilincaltiniz sizi yeniden kontrol altina aldi.
O halde yapacaginiz bilincaltinizi neye odaklayacaginizi veya ayarlayacaginiz farkli olmali ki exnizi devamli dusunmeyin.
Onumuzdeki gunler icin bilincaltinizi pozitif dusuncelere programlayin.
Gun gelecekki belkide o gun icin kendinizi cikmazda goreceksiniz.Yilmayin.Bunlar dogal duygular.
Cikmazda oldugunuzda su sorulari sorun kendinize:
Su an hic durmadan eximi dusunmek bana bir faydasi olacakmi?
Cevap : Hayir , olmayacak. Sadece daha cok aci cekmenize sebep olacak.Ve acida zaman icinde fazlasacak.
Eger su an ex imi dusunmezsen ne kaybederim?
Cevap : belki ex imi hic gormeyebilirim ama hayat kisa neden tum hayatimi karartarak gecireyim.
Eger herseyi yerinde yaparsam ( kendime bakmak, kendimi gelistirmek, ve zamani gelince ex imle kontaga gecmek bana ne fayda saglayacak?
Cevap : Buyuk bir olasilikla ex iniz size geri donecektir ve yeniden onunla mutlu olacaksinizdir.Ve hayatinizi SIZIn istediginiz gibi yasayacaksinizdir.
Bir cok taktiler uygulayarakta ex inizi size dondurebilirsiniz hatta evliligie bile goturebilirsiniz.Ama sorun bu degil.
Benim size yardim etmek istedigim ex iniz size dondugunde 1 yil sonra yeniden hadi hoscakal dememesi.Cunku eger bu yazdiklarimi iyice okur ve uygularsaniz hem farkli bir insan olarak hayata bakacaksiniz. Kendine guvenen, kendi degerlerini bilen, kendine saygisi olan, kendini seven, hayati dolu dolu yasayan ve saglikli yasami secen biri olacaksiniz.
Bende size bir kac taktik verip soyle yapin boyle yapin onu kiskandirin vs diyede yazabilirdim veya hic aramayin.Ama boyle demiyorum.
Ozellikle uzun sureli iliskilerde kiskandirma yoluna ( baska bir erkekle) gitmek, ters teper ve sonsuza dek ex inizi kaybedersiniz veya beraber bile olsaniz o kiskandirdiginiz kisi aranizda hep sorun olur.
Ben bu kitabi yazarken size kisa vade cozumler uretmek icin yazmadim.
Iste bu yuzden ex iniz akliniza geldiginde devamli beyninizin icinde dondurceginize kaleme dokun.Yazin, saplansin, kalsin kagida duygulariniz, dusunceleriniz...
Hemde bu duygusal blokajiniz icin yararli olacaktir.
--------------------
Su anda baslayin .Evet, simdi...su anda...
Eger simdi yapmazsanin hic bir zaman yapmazsiniz.
Gercekten.Bu konuda bana guvenin lutfen.
Hatirlayin ki Her gecen gun aleyhine isler cunku siz bilincaltinizi hep exinizle programladiniz.
KARAR VERMEK : Gercekten O nu istiyormusunuz ?
Size bir hikaye anlatacagim.
Ali ve ben birbirmizi bir kac yildir taniriz.Kiz arkadasi Ayse ile bir kac ay once ayrildi.
Ve perisandi.Cok uzgundu.Tipki benim gibi.
Hepimizin ex imizi geri dondurmek icin farkli sebepleri vardir. Ali benim kitabimi okuduktan 38 gun sonra ex ile baristi. Ve hersey iyi gorunuyordu.
Ama 3 hafta sonra Ali bana telefon acti ve ayrildiklarini soyledi. Sasirdim. Ayse, Ali ye hic durmadan hic degismedin sen diyormus.
Aysenin Ali ile yeniden birlikte olmak istemis ama Alinin degisecegini sandigi icinmis.Ayse Ali yi oldugu gibi kabul etmek istememis.
Ali de Ayse icin ayni seyleri dusunmus.
Ve ikiside hic durmadan bu konuda tartisiyorlarmis.
Birbirlerini sevmelerine ragmen birbirlerini tahammul edemiyorlardi.
Cunku aradaki fark birbirlerine cekim duyduklari halde birbirlerininin farkli kisiler olduklarini kabul etmiyorlardi.
Ne kadar enerji yuklerseniz yukleyin kimsenin karakterini veya dogasini degistiremezsiniz.
Anlatırsan belki bi nebze rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?