Ben bir buçuk yıldır bi çocuğu çok sevdim. Onun duyguları hep karışıktı, bir arkadaşm tanıştırdı bizi sonra arkadaş olduk geçen yaz bana öyle yakınlaştı ki, hergün beş kere filan arıyodu telefonla, muhteşem anlaşıoduk, sonra eski sevgilisi aramaya başladı, bana da anlatıyodu bi yandan onu şöyle seviyorum unutamadm filan ben hiçbişi demedi m akıl bile veriodum, ama bi yandan da beni arkadaşlarımdan herkesten kıskanıodu gözlerimin içine bakıyodu. Ben de sevmiyo beni heralde die düşünüp duruodum bi gün dedi ki ben sana ne hissettiğimi tam olarak bilmiyorum. Senle eski sevgilim arasında kaldım sen en iyisi kendine birini bul, ben sana karşı açık olucam seni de üzmek istemiorum eğer sana bişi hissettiğimi anlarsm gelirm, sen başkasını bulmuş olursan da eyvallah derim dedi. Ben buna da tamam dedim sonra arkadaş gibi devam ediyoduk, bana hep aşkı çıkardım hayatımdan filan diye anlatıyordu, sonra bizim arkadaşlarımızla izmire tatile gitme planımız vardı. Gidince orda bi tane erkek arkadaşla aynı evde kalma olasılığımız vardı, bana dedi ki gidicek misin ciddn? İşte böle aynı evde kalmak benim mantaliteme ters fln, normalde bn onu seviodum, gitmezdm ama o gün yanımda eski sevgilisine fal baktırınca sinirlendim gittim ben de, o arkadaşımla da aynı evde kaldık bunu o da gördü, bi de kıskansın die yakın fotoğraflar çekinmiştim, tabi bi de kendisi çok muhafazakar olduğu için dönünce acaip kavga ettik, bunalıma girdim resmen, bana demediğini bırakmadı. Aslında benle ciddi düşündüğünü ama benim onun gözündeki bütün saflığımı kaybettiğimi filn söyledi. Sırf o yüzdn sevse bile bana gelmeyeceğini söledi. Bitirdin içindeki tüm güzel duyguları dedi. Sonra bir ay filan konuşmadık, sonra kurban bayramında yeniden konuşmaya başladık, yine ara ara bana çok yakındı, kıskanıodu beni filan, ama ara sıra da izmir konusu açılıodu tartışıyoduk, sürekli kırılıyodum ama seviodum da. Şubat tatilinden önce eski sevgilisiyle tartıştı kapattı o konuyu ve biz tatilde sinemaya filan gittik, yemekte durup dururken elimi tuttu, gözlerime baktı filan. Ben seni üzerim die çok korkuyorum dedi. Şimdi çıksak ertesi gün seni üzerim dedi. Sonra dışarda belime sarıldı ben onu öptüm o beni öptü, ama hala bi ilişki yoktu ortada, bir iki hafta sonra uzaklaşmaya başlaı aniden. Meğer bi kız vardı okullarında ama acaip güzel, onu görünce etkilenmiş farklı hissetmiş filan, bn dedim senle artık arkadaş olaraak kalamam die, ama sonra dedi seni kaybedersm çok üzülürüm nolur filan dedi. ben de kıyamadm arkadaş olarak kalmaya devam ettim. Ama ağlamaktan gözlerim şişmişti, sizzin telepati yöntemlerinizi okudum onları denedim, bağ kurmk için, sonra telefonlarına cevap veröedim bi süre, sonra öğrendim ki kavga etmiişler, kız tuhaf şeyler yapmış, çok pişman oldm fln dedi. Sonra biz arkadaş olarak devam edioduk bana biz seninle arkadaşlıktan öteye geçemicez, kardeş gibi seviyorm seni dedi. Ben ama hala olabileceğine inanıyodum, sonra bizim okulun bahar şenliklerine geldi, konserdn sonra uurtların orda dolmuşlara giderkn çok yakınlaştık biz baya sarıldık öptük birbirimizi hani o da çok tuhaf oldu ben de, bikaç gün çıkamadı etkisinden bana da öyle diyodu mesjlarda telefonda, sonra gece bi mesaj atmış, işte ben seni kanka olarak görmüyorum ama sevgilim olarak da göremiyorum, seni eski sevgilim kategrisine alıyorum dedi. Zaten biz seninle farketmeden çıkıyo gibiyiz, hatta belki şuan bile sevgilimsin de haberiniz yok dedi. Hayatımda o eski sevgilimden sonra arzuladığım ikinci kız oldun like itini verdim dedi. Ben de ona da tamam canım sen ne istiosan onu de ben her türlü seviyorm seni dedim. Sonra bi ay kadar zar zor konuştuk, finalleri var mezun olamama ihtimali var die hiçbişi demedim. Tatil girince buluşmak istedim ama sürekli bana telefonda kanka kanka diip duruyodu bi de bi kızla tanışmıştı kız buna aşıktı onu anlatıp duruyodu, bende ona karşı hiçbişi yok ama diodu, benim içimden bi ses hep ona giderse diodu, sonra susturmaya çalıştım olmadı. Sizin de yazılarınızdan okuduğum kadarıyla bunu kendime çekmemeye çalışıodum. Ama içinden beni tekrar kıracağını düşünüodum hatta o kışınki olay aklıma geliodu ve aynı kalp sıkışmasını hissetmeye başladım ve çok güçlü bi enerji mi yolluyorm bişmiyorm, kötü ne düşünsem onu hissetsem başına gelio mutlaka, sanki içten içe kırmasını istio gibiydim. Geçen cuma günü buluştuk, bana sürejli kilo ver fln diip suruyodu onun için biay aç kaldım ve kiloyu da verdim, sırf ona güzel gözükmek için mini bi etek aldım, onu giydim buluşurken, bana bi ara seksi olmuşsun ama giymemelisin böle şeyler fln dedi, daha sonra o yeni tanıştığı kızla ve bi tane daha yakın arkadaşına sözü varmış onların yanına gitt, ben de geliyim dedim ısrarla istemedi, sen de yakın davranırsın o da davranır sorun çıkar fln dedi. Sonra dün facede ben galiba ondan hoşlanıyorum denicem gibi onunla bişiler dedi. Çok saf bi kız dün bei çok etkiledi fln dedi. Yanağından öptüm die bi sat utandı böle kızlr da mı varmış die düşündüm filn dedi. Kaç kere yemek yapmış ona tatlı yapmış fln, spnra aradm bana saymadığını bırakmadı. İşte ben o eteği giydiğimde anlamış sonra o kızın yanına gittiğinde onun ne kadar ağırbaşlı olduğunu fln, bana izmir olayınan başladı, sonra arladaşlarımın içki içmesine kadar, neler saydı, içini dökmek istedim ona bile izin vermedi, bi daha bu konu açılmıcak dedi filan, onun için bi buöuk yıldır yaptığım herşeyi sildi attı, normalde bigün bana bağırsa ertesi gün arayıp özür dileyen adam benden basıl o kadar nefret etti anlamadm, hareketlerime sinri olmuş o eteğe filan, biz olmayız senle sinir hastası olurum ben fln dedi. Ben o kızla denicem büyük şhtimalle dedi. Şimfi ben çok kötüyüm seda hanım, kendimi ciddn kötü hissediorm daha önce çok ağlardım ama şimdi ağlayamadm bile kalbim sıkışıyo sadecr, onun pişman olmasını istiyorm, içimin soğumasını istiyorum, kendimi suçlu hissediorm zaman makinesi olsa da izmirdn çncesine dönsem diorum, o kadar suçlu ve kötü bi kız gibi hissediorm ki kendimi, o kızın daha iyi olması ona değer verip benden bi günde nefret etmesine dayanamıorum. Bi seni adam edemedim ben dedi ya 😞 çok mutsuzumm bana yardım edin gerçktn ben mi suçluyum? Pişman olmasını istiyorum. Beni o kızla kıyaslaması çok koyuyo, bana hep derdi sendn vazgeçemem yerin ayrı bende, 10 yıllık arkadaşlarımın yapmadığını yaptn bana filan derdi, kırsa çok üzülürdü, şimdi bana davranışı çok kötü, dün bana o kızın portresini çizmiş nasıl olmuş diye atıyo, ben de onun doumgününde resmini çizmiştim, sen anlarsn benzemiş mi dedi bana.
Biliyorum çok uzun oldu ama çok kırgınım, bunu maiş olarak Seda dikere atmıştm belki yardımı olur diye ama cevap vermedi ordan kopyaladm, bunu yazmamın üstünden bir hafta geçti, bu bir haftada hiç mesaj atmadım üç kere faceden mesaj attı görüldü yazıyo, cevap vermiyorum hala atıyor, komik video filan atıyo, geçen bi arkadaşı aramıştm onun yanındaymış, açtı telefonu bi şaşırdım sonra o arkadaşı istedim, benimle konuşmıcaksın onu istiyosun öle mi? Dedi ben de evet diyince bozuldu ona verdi. Cuma günü o telefondan sonra akşam faceden yine benim komik bi resmimi attı yine cevap vermeyince, konuşmıcaksan enimle sölede ona göre davranalım dedi, ben de işim vr çıkmam lazm dedim. Bi daha mesaj atmadı ama böle uğraşması hoşuma gitmedi diil. Ama tersleyince vicdan yaptım, dün de bir şarkı paylaşmış burcu güneşin gül kokusu şarkısını, üstüne de zulümler diken olur hercai hevesinde...yazmış. Klibi izleyince sarıldığımız anlar geldi aklıma ve bana yaptıklarını unutmaya başladm resmen neden bu kadar güçsüzüm ona karşı ben hiç anlaşamayız biliyorum ama sürekli onu düşünüyorum pişman olur mu ki?
Biliyorum çok uzun oldu ama çok kırgınım, bunu maiş olarak Seda dikere atmıştm belki yardımı olur diye ama cevap vermedi ordan kopyaladm, bunu yazmamın üstünden bir hafta geçti, bu bir haftada hiç mesaj atmadım üç kere faceden mesaj attı görüldü yazıyo, cevap vermiyorum hala atıyor, komik video filan atıyo, geçen bi arkadaşı aramıştm onun yanındaymış, açtı telefonu bi şaşırdım sonra o arkadaşı istedim, benimle konuşmıcaksın onu istiyosun öle mi? Dedi ben de evet diyince bozuldu ona verdi. Cuma günü o telefondan sonra akşam faceden yine benim komik bi resmimi attı yine cevap vermeyince, konuşmıcaksan enimle sölede ona göre davranalım dedi, ben de işim vr çıkmam lazm dedim. Bi daha mesaj atmadı ama böle uğraşması hoşuma gitmedi diil. Ama tersleyince vicdan yaptım, dün de bir şarkı paylaşmış burcu güneşin gül kokusu şarkısını, üstüne de zulümler diken olur hercai hevesinde...yazmış. Klibi izleyince sarıldığımız anlar geldi aklıma ve bana yaptıklarını unutmaya başladm resmen