Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Ben bir buçuk yıldır bi çocuğu çok sevdim. Onun duyguları hep karışıktı, bir arkadaşm tanıştırdı bizi sonra arkadaş olduk geçen yaz bana öyle yakınlaştı ki, hergün beş kere filan arıyodu telefonla, muhteşem anlaşıoduk, sonra eski sevgilisi aramaya başladı, bana da anlatıyodu bi yandan onu şöyle seviyorum unutamadm filan ben hiçbişi demedi m akıl bile veriodum, ama bi yandan da beni arkadaşlarımdan herkesten kıskanıodu gözlerimin içine bakıyodu. Ben de sevmiyo beni heralde die düşünüp duruodum bi gün dedi ki ben sana ne hissettiğimi tam olarak bilmiyorum. Senle eski sevgilim arasında kaldım sen en iyisi kendine birini bul, ben sana karşı açık olucam seni de üzmek istemiorum eğer sana bişi hissettiğimi anlarsm gelirm, sen başkasını bulmuş olursan da eyvallah derim dedi. Ben buna da tamam dedim sonra arkadaş gibi devam ediyoduk, bana hep aşkı çıkardım hayatımdan filan diye anlatıyordu, sonra bizim arkadaşlarımızla izmire tatile gitme planımız vardı. Gidince orda bi tane erkek arkadaşla aynı evde kalma olasılığımız vardı, bana dedi ki gidicek misin ciddn? İşte böle aynı evde kalmak benim mantaliteme ters fln, normalde bn onu seviodum, gitmezdm ama o gün yanımda eski sevgilisine fal baktırınca sinirlendim gittim ben de, o arkadaşımla da aynı evde kaldık bunu o da gördü, bi de kıskansın die yakın fotoğraflar çekinmiştim, tabi bi de kendisi çok muhafazakar olduğu için dönünce acaip kavga ettik, bunalıma girdim resmen, bana demediğini bırakmadı. Aslında benle ciddi düşündüğünü ama benim onun gözündeki bütün saflığımı kaybettiğimi filn söyledi. Sırf o yüzdn sevse bile bana gelmeyeceğini söledi. Bitirdin içindeki tüm güzel duyguları dedi. Sonra bir ay filan konuşmadık, sonra kurban bayramında yeniden konuşmaya başladık, yine ara ara bana çok yakındı, kıskanıodu beni filan, ama ara sıra da izmir konusu açılıodu tartışıyoduk, sürekli kırılıyodum ama seviodum da. Şubat tatilinden önce eski sevgilisiyle tartıştı kapattı o konuyu ve biz tatilde sinemaya filan gittik, yemekte durup dururken elimi tuttu, gözlerime baktı filan. Ben seni üzerim die çok korkuyorum dedi. Şimdi çıksak ertesi gün seni üzerim dedi. Sonra dışarda belime sarıldı ben onu öptüm o beni öptü, ama hala bi ilişki yoktu ortada, bir iki hafta sonra uzaklaşmaya başlaı aniden. Meğer bi kız vardı okullarında ama acaip güzel, onu görünce etkilenmiş farklı hissetmiş filan, bn dedim senle artık arkadaş olaraak kalamam die, ama sonra dedi seni kaybedersm çok üzülürüm nolur filan dedi. ben de kıyamadm arkadaş olarak kalmaya devam ettim. Ama ağlamaktan gözlerim şişmişti, sizzin telepati yöntemlerinizi okudum onları denedim, bağ kurmk için, sonra telefonlarına cevap veröedim bi süre, sonra öğrendim ki kavga etmiişler, kız tuhaf şeyler yapmış, çok pişman oldm fln dedi. Sonra biz arkadaş olarak devam edioduk bana biz seninle arkadaşlıktan öteye geçemicez, kardeş gibi seviyorm seni dedi. Ben ama hala olabileceğine inanıyodum, sonra bizim okulun bahar şenliklerine geldi, konserdn sonra uurtların orda dolmuşlara giderkn çok yakınlaştık biz baya sarıldık öptük birbirimizi hani o da çok tuhaf oldu ben de, bikaç gün çıkamadı etkisinden bana da öyle diyodu mesjlarda telefonda, sonra gece bi mesaj atmış, işte ben seni kanka olarak görmüyorum ama sevgilim olarak da göremiyorum, seni eski sevgilim kategrisine alıyorum dedi. Zaten biz seninle farketmeden çıkıyo gibiyiz, hatta belki şuan bile sevgilimsin de haberiniz yok dedi. Hayatımda o eski sevgilimden sonra arzuladığım ikinci kız oldun like itini verdim dedi. Ben de ona da tamam canım sen ne istiosan onu de ben her türlü seviyorm seni dedim. Sonra bi ay kadar zar zor konuştuk, finalleri var mezun olamama ihtimali var die hiçbişi demedim. Tatil girince buluşmak istedim ama sürekli bana telefonda kanka kanka diip duruyodu bi de bi kızla tanışmıştı kız buna aşıktı onu anlatıp duruyodu, bende ona karşı hiçbişi yok ama diodu, benim içimden bi ses hep ona giderse diodu, sonra susturmaya çalıştım olmadı. Sizin de yazılarınızdan okuduğum kadarıyla bunu kendime çekmemeye çalışıodum. Ama içinden beni tekrar kıracağını düşünüodum hatta o kışınki olay aklıma geliodu ve aynı kalp sıkışmasını hissetmeye başladım ve çok güçlü bi enerji mi yolluyorm bişmiyorm, kötü ne düşünsem onu hissetsem başına gelio mutlaka, sanki içten içe kırmasını istio gibiydim. Geçen cuma günü buluştuk, bana sürejli kilo ver fln diip suruyodu onun için biay aç kaldım ve kiloyu da verdim, sırf ona güzel gözükmek için mini bi etek aldım, onu giydim buluşurken, bana bi ara seksi olmuşsun ama giymemelisin böle şeyler fln dedi, daha sonra o yeni tanıştığı kızla ve bi tane daha yakın arkadaşına sözü varmış onların yanına gitt, ben de geliyim dedim ısrarla istemedi, sen de yakın davranırsın o da davranır sorun çıkar fln dedi. Sonra dün facede ben galiba ondan hoşlanıyorum denicem gibi onunla bişiler dedi. Çok saf bi kız dün bei çok etkiledi fln dedi. Yanağından öptüm die bi sat utandı böle kızlr da mı varmış die düşündüm filn dedi. Kaç kere yemek yapmış ona tatlı yapmış fln, spnra aradm bana saymadığını bırakmadı. İşte ben o eteği giydiğimde anlamış sonra o kızın yanına gittiğinde onun ne kadar ağırbaşlı olduğunu fln, bana izmir olayınan başladı, sonra arladaşlarımın içki içmesine kadar, neler saydı, içini dökmek istedim ona bile izin vermedi, bi daha bu konu açılmıcak dedi filan, onun için bi buöuk yıldır yaptığım herşeyi sildi attı, normalde bigün bana bağırsa ertesi gün arayıp özür dileyen adam benden basıl o kadar nefret etti anlamadm, hareketlerime sinri olmuş o eteğe filan, biz olmayız senle sinir hastası olurum ben fln dedi. Ben o kızla denicem büyük şhtimalle dedi. Şimfi ben çok kötüyüm seda hanım, kendimi ciddn kötü hissediorm daha önce çok ağlardım ama şimdi ağlayamadm bile kalbim sıkışıyo sadecr, onun pişman olmasını istiyorm, içimin soğumasını istiyorum, kendimi suçlu hissediorm zaman makinesi olsa da izmirdn çncesine dönsem diorum, o kadar suçlu ve kötü bi kız gibi hissediorm ki kendimi, o kızın daha iyi olması ona değer verip benden bi günde nefret etmesine dayanamıorum. Bi seni adam edemedim ben dedi ya 😞 çok mutsuzumm bana yardım edin gerçktn ben mi suçluyum? Pişman olmasını istiyorum. Beni o kızla kıyaslaması çok koyuyo, bana hep derdi sendn vazgeçemem yerin ayrı bende, 10 yıllık arkadaşlarımın yapmadığını yaptn bana filan derdi, kırsa çok üzülürdü, şimdi bana davranışı çok kötü, dün bana o kızın portresini çizmiş nasıl olmuş diye atıyo, ben de onun doumgününde resmini çizmiştim, sen anlarsn benzemiş mi dedi bana.

Biliyorum çok uzun oldu ama çok kırgınım, bunu maiş olarak Seda dikere atmıştm belki yardımı olur diye ama cevap vermedi ordan kopyaladm, bunu yazmamın üstünden bir hafta geçti, bu bir haftada hiç mesaj atmadım üç kere faceden mesaj attı görüldü yazıyo, cevap vermiyorum hala atıyor, komik video filan atıyo, geçen bi arkadaşı aramıştm onun yanındaymış, açtı telefonu bi şaşırdım sonra o arkadaşı istedim, benimle konuşmıcaksın onu istiyosun öle mi? Dedi ben de evet diyince bozuldu ona verdi. Cuma günü o telefondan sonra akşam faceden yine benim komik bi resmimi attı yine cevap vermeyince, konuşmıcaksan enimle sölede ona göre davranalım dedi, ben de işim vr çıkmam lazm dedim. Bi daha mesaj atmadı ama böle uğraşması hoşuma gitmedi diil. Ama tersleyince vicdan yaptım, dün de bir şarkı paylaşmış burcu güneşin gül kokusu şarkısını, üstüne de zulümler diken olur hercai hevesinde...yazmış. Klibi izleyince sarıldığımız anlar geldi aklıma ve bana yaptıklarını unutmaya başladm resmen neden bu kadar güçsüzüm ona karşı ben hiç anlaşamayız biliyorum ama sürekli onu düşünüyorum pişman olur mu ki?

Öncelikle düşün anlaşamıyoruz diyorsun.Anlaşamadığın biriyle neden birlikte olmak istiyor ve kendini neden ona karşı zayıf hissediyorsun.Ne onunla oluyor nede onsuz gibi.Neden onsuz olmuyor cevabını ver kendine.
Duygularını tam ifade edemeyen bir kişliği var gibi.Neyi nereye oturtacağını bilemiyor.Tam kişiliği oturmamış bence.
Nacizane fikrim eğer ben bu kişi ile yapabilirim diyorsan seninle konuşmaya çalıştığında bir kahve içimlik zaman iste.Yüz yüze görüşmek istediğini belirt.Suçlamadan,böyle dedin şöyle dedin vs.cümleleri kurmadan sakin kısa bir görüşme yap.Onun için ne ifade ettiğini,arkadaşlığının derecesini vs. öğren adını koy. yani..Öyle olmasaydı şunu giymeyseydin,gitmeseydin vs sözleri söylerse asla cevap verme.(Sana kızdım gittim gibi)
Sen busun ve seni seven böyle sevmeli değiştirmeye çalışmamalı.
Sevgi koşulsuzdur unutma.
Hala sana karşı hislerinin karışık olduğunu söylüyorsa ,görüşemeyeceğini söyle.
Asla kıskandırmaya çalışma.Kıskandırmak için foto çekildi falan deme bir dahada yapma.
Kendinle ilgili çok konuşma.Gizemli ol.
İyi düşün yarına keşken olmasın.

Ya benim bu çocuğa karşı böyle olmam biraz da onun söyledikleriyle yaptıklarının tutmaması. Kışın bana ben seni kardeş olarak seviyorum onu anladım filan demişti, işte gözdeden hoşlanıyorum demişti. Bi kaç ay sonra konuştuğumuzda benim aslında sana hala duygularım vardı ama seninle çıkarsam da ayrılırsak ben seni çok üzerdim, benim için değerlisin ama o kızı pek tanımıyodum çıkıp da ayrılsaydım o kadar kötü olmayacaktı filan demişti. Hep sana karşı bişiler vardı içimde, seni vazgeçirmek için kardeşim gibisin filan diodum demişti bana. Şimdi de işte ben sana karşı içimdeki olan herşeyi bitirdim demişti kavgamızda. Ama emin olamıyorum ya öyle söylüyosa da öyle diilse filan diyorum. Ya hani birlikte olmayı geçtim bana o kadar hakaret edip kızın resmini çizip bana attıktan sonra gururumdan vazgeçemem. Ama beni seviyo olmasını da içten içe istiyorum :) hani bi insan sevmediği birine kısa etek giydi diye kızar mı? İzmire gittin filan diye sinirlenir mi sadce arkadaşı olan birine, bunun için bağırıp çağırır mı? Ya da arkadaşı olanın canını yakmaya çalışır mı kızı anlatarak. O kızdan hoşlanıyo olmasın ya o da çok tatlı iyi bir kıxa benziyor üzülmesini istemiyorum ama ne biliyim ondan hoşlanan insan neden sürekli benimle kpnuşmaya çalışıyo. Arkadaşlarım sayıp sövüyo ona. Bi buçuk yıldır istediği zaöan geldi, istediği zmn gitti diye. Şimdi görüşsem bana çok kızarlar. Zatn dediğiniz gibi görüşsem, bana arkadaştan başla bişi olayamayız bitirdim içimdeki herşeyi. O kızla çıkıcam filan der eminim. O yüzden ben bunu kendi kendine anlamasını, pişman olmasını istiyrm. Ben bi buçuk yıl onu o kadar sevmişlen o canı isteyince bitirdim içimdeki herşeyi diyo, konu açılmıcak bi daha diyo. Gerçektn bişiler hissettiğin birini, karşıdaki de hala seviyosa sadece mantıkla bitirebilir misin?

Dikkatli okursan bu kişi ile birlikteliği düşünüyorsan o ararsa görüşme talebinde bulunursa görüş diye yazdım.Ve nasıl davranman gerektiğini de.
Birileri kızar diye değil kendi isteğinle görüşmemelisin.Öncelikle sen kendi içinde çözmelisin.Bunu nasıl çözmen gerektiğini yazdığım yorumda ki sorularla ve bu soruları geliştirerek cevaplayarak anlayabilirsin.
İçinde kızgınlı,kırılmışlık var.Gururunun okşanması istiyorsun. O yüzden gelmesini sevmesini vs. istiyorsun.Bunları istemek çözüm değil ki.
Karşındaki kişinin tutarsız davranışlarına cevap arıyorsun.O kişi avucunun içinde biri olsun istiyor.Her koşulda var olan birini.Sende ona istediğini vermişin.Neden kaybetmek istesinki sence.
Asolan hiç görüşmemen.Nedenleri yazdığın yazıda zaten belli.İçindesin yaşayan sensin ama görmek istemiyorsun.Sen kendi içinde bitirmiş olsa idin onun kiminle olduğu,ne yaptığı,sana karşı nasıl duygular beslediğini düşünmezdin.Sorular üretip cevaplarını aramazdın.Yaşanılandan sonra arkadaşta kalamazsın olmaz.
Normal hayatına dön.Kendini geliştir.Kimseyi merkezine koyma.Merkez sen ol.Mutluluğun başkalarında değil kendi içinde.

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim :) arkadaşlarımız zaten yanımızda objektif birinden yorum almak cidden çok güzel. Siz yorum yapmadan önce önceki yorumları ve yazdıklarınızı okudum, ben de kendimle ilgili güzel kararlar almıştm zaten :) bana bu çocuğun iyi gelen tek yanı sayesinde kilo verdim ve spora devam edicem, kendime güvenim dha da artacak. Çevremdekilerden zaten sürekli olumlu tepkiler alıyorum boylu poslusun alımlısın, herkesi etkileyebilirsin diye. Şu zamana kadar cidden beni elinde sandı, bugn de yakın arkadaşı aradı beni, o da yanındaymış aldı birden telefonu komiklikler yaptı, biraz güldüm filan ama kalbini kırmak istemedim, biraz sonra kapadım telefonu ve içimdeki his biraz özlemle karışık sizin de dediğiniz gibi kırılmışlık, kendine yedirememe. Onla konuştuktan sonra aklımdan çıktı birdn başka şeylerle ilgilenmeye başladım, mesaj attı arkasından cevap vermedim. Ya egosuna yediremiyo da cidden değer veriyo bilmiyorum ama iki türlü de umrumda diil artık. Karakterinin zayıf olduğunu farkettim artık, cevap vermeyen birine bu kadar üstelemek biraz yüzsüzlüğe kaçıyo artık. Sırf egosunu şişirmek için, beni çevresinde tutmaya çalışıyo o yüzden umrumda diil artık, o yakın arkadaşıyla da çok görüşmicem artık benim aklımı karştırıyo bi de telefonu ona veriyo filan. Yarından itibaren tamamen kendimle ilgilenicem cevabınız için cidden teşekkür ederim :)) bazen çok takıntılı olabiliyoruz sizin gibi tecrübeli insanlara ihtiyacımız oluyo :)

Ben teşekkür ederim yorumlarımı dikkate aldığınız için.İnsanların hayatına bir çok kişi girer.Bunu aşk meşk olarak algılama.Komşu arkadaş,öğretmenler vs.vs. Hayatımıza giren bütün insanlar aynamızdır bizim.Hepsi yaşamımıza bir şeyler katar.Zamanı gelen gider yerine gelenler iyi kötü devam eder katmaya.Hayat böyle bir şey.
Aldığın kararlar hakkında hayırlı olsun.Yaşın kaç bilmiyorum ama bildiğim çocuğum yaşındasın

21 yaşındayım :)) çok da küçük diilim aslında ama hayatıma çok çabuk birilerini alamıyorum bu yüzden tecrübesizim bu konularda, kimseyle çıkmadım mesela :) benim sorunum insanlara biraz daha hakettiklerinden fazla anlam yüklüyorum fazla değer veriyorum, çok bağlanıyorum. Bu kavgayı da ettikten sonra kendimi boşlukta hissettim. Ee nolucakki şimdi oldum:) tüm yaptıklarına rağmen seviyodum ama insanın biraz da kendine değer vermesi gerekiyo :) onunla doğmadım ki ben bi buçuk yıldır tanıyorum sadece. Önceleri kendimi suçlu hissettim, ama o öyle hissettirdi, şimdi öyle düşünmüyorum. Tamam kıskandırmya çalışmak çocukçaydı ama onun her dediğini yapıcam diye iyiki arkadaşlarıma verdiğîm sözden vazgeçmemişim:) mevlananın dediği gibi eğer birşey olmuyorsa ya olmaması gerektiğinden, ya da daha iyisi olacağındandır :)

Sana göre küçük değil biz annelere göre benim en küçük çocuğumla aynı yaştasınız.Tecrübe yaşadıkça,okudukça,icraatlerle öğrenilir.Tecrübe edinirken tecrübelilerden aldığın destek senin hatalarını keşkelerini en aza indirir.Senin çıktığın merdiven basamaklarından bizler çoktan çıktık.O basamak çürük basma deriz.İlla kendim denicem dersen düşersin canın yanar.O basamağa basmadan geçersen canın yanmadan bir üst basamağa geçmiş olursun.
Tecrübelerini yaşarken keşkelerin olmasın canım.

Gerçektn çok teşekkür ederim :)) şuan kendimi mutlu hissediyorum cidden, belki de bi süre sonra buraya birni ama cidden hakeden birini çok seviyorum diye gelirim :) herkesin mutlu olması dileğiyle :)

Ben Toprak ve diğer arkadaşlarım bana yardımcı olur musunuz?

Bu konuyu okudum bugün çok yararlı teşekkür ederim öncelikle.. Maalesef ben yapılmaması gerekenleri yaptım ki erkek arkadaşımdan burda yazan bazı sözleri duydum... Biz kız isteme aşamasındaydık 1 ay sonra. Çok mutluydu, hayaller kuruyoduk, bana resim çekip yolluyodu evimize şunu alalım mi diye. Annesi ve ablaları ile de ararm çok iyiydi. Fakat ben çok sık tartışma çıkarıyodum ilişkimizde, en ufak şeylerden. Ve her tartışmamızda canını yakmak için ayrılıktan bahsediyodum. Son tartışmamızda da bunu yaptım, aramadık birbirimizi 3 4 gün..sonra sinirimden ona soğudum dedim, ayrılalım o zaman dedim, ne kadar kolay söylüyosun sen bunları dedi..ve ertesi gün, olmuyo yapamıyoruz dedi bana. yürütemiyoruz işin içinden çıkamıyorum çıldırıcam artık dedi... Sen ufak şeylerden tartışma çıkarıyosun, şimdi böyleyse evlenince nasıl oluack kim bilir seninle mutlu olcağımıza inanmıyorum dedi. Bana ağzına geleni söylüyosun kolaylıkla, saymıyosun beni dedi. Sürekli yönlendirmeye çalışıyosun dedi...Ne yani sen de mi istiyosun dedim ayrılmayı, o da bilmiyorum yürümüyo dedi..o zmn ayrılalım dedim, sonra ağladım. ben seni sveiyorum istemiyorum ayrılmayı dedim, o söyleidklerimi canını yakmak için söyleidm dedim. o da iyi yaptın beni bu hale getirdi söyleidklerin dedi... Ve dedi ki bana söylerken onları çok rahat söylüodun şimdi ağlama sinir oluyorum, madem onları sölicek cesaretin vardı şimdi ağlama dedi...bende tamam aramam seni dedim ve hakkını helal et diyip kapadım teli.

İki gün aramadım. Ve dün akşam msj attım ona. Onun olduğu şehre gidicektim hafta sonu biliyodu. Msj attım ve dedim ki beni almaya gelmicek misin sen şimdi dedim. Şehir dışında görevli olduğunu ordan başka bi şehre geçiceğini ve çarşamba döneceğini söledi yokum dedi...Sonra müsaitsen konuşalım mı diye msj attım cevap gelmedi. aradım açmadı. bende msj attım neyse dedim gitceğim yer ile ilgili bişey sorucaktım adres ama hallederim sağol yine de kusura bakma dedim. ve cevap falan atmadı.

Çok üzgünüm şu an. Durumu ailesi ablaları biliyo. Onlar da çok üzülüyolar ve şaşkınlar. Bana arama sen çek kednini bakalım bi diyorlar. Kızgınmış sanırım bana..Biz burda zaten konuşuyoruz onunla diyolar.. Ayrıldığımız gece sabaha kadar uyumamış sigara içmiş balkonda, ablası öyle dedi...

Şimdi ben dediğiniz gibi aramıcam artık...Fakat facebookumda o da ablaları da ekli. Erkek arkadaşım kapattı facebookunu bu olaydan sonra ama ara ara açıyo biliyorum. Ben de kapadım sonra. Acaba açsam mı ki yoksa kapalı mı dursa ki...

Biraz uzun ve ayrıntılı oldu ama düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Çok teşekkür ederim.

Önce kendini tanımaya çalış.Neden böyle yaptığının cevabını ara.Hiç kimse sevdiğini üzmek istemez.Yolunda gitmeyen yada eksikliğini hissettiğin ve adlandıramadığın ,bilmediğin bir duygu,ilgi eksikliği olabilir.
Şimdilik üstüne gitmeyin bekleyin.Ailesi ile görüşüyormuşunuz,haberini alırsınız.En azından ne beklediğini ne yapmak istediğini size söylerler belki.Sizde ona göre hareket edersiniz.

Son düzenleme:

Böyle yapışımın nedeni ona beni kaybetme korkusu yaşatmaktı... Ama hiç bir zaman gitmedim, hani hep ağzımdaydı ama ayrılık yapmadım bunu. Ve uzakta oluşumuzdan kaynaklı kıskançlık sanırım. Çünkü bir aradayken hiç tartışmıyorduk, aksine çook güzel geçiyodu, bunu o da biliyodu. Uzaktan olduğumuz için böyle tartışıyoruz diyordu ama bilemiyorum işte...

Sanırım çok bunalttım. İnşallah hayırlısı olur. Çok teşekkür ederim Ben Toprak cevap yazdığın için. Böyle zamanlarda insanın çok desteğe ve konuşmaya ihtiyacı oluyo.

kendi üstünüze düşen her şeyi yaptığınıza inanıyorsanız çok da fazla uğraşmaya gerek yok bence zira döneceği varsa zaten döner.

Selam benimde derdim aynı 3 aydır birlikteydik çok hızlıydı hemen evlenmek istedi ailelerimiz biliyordu, evlilik planları yapıyorduk istemeye gelecektiler. beni çok sevdiğini ama son zamanlarda huzursuzluk yaşadığımızı ve bunun onu etkilediğini söylüyordu. 5 gün önce bana mesaj atmayınca ilgisizsin diye tartıştık benden çok şey bekliyorsun dedi tartışma uzadı bende seni bu kadar sıkıyorsam istersen bir süre konuşmayalım dedim düşüneyim dedi tartışma uzadı bende ben karar verdim bir süre görüşmeyelim rahat et dedim sinirlendi telefonu kapattı. ertesi gün mesaj atmadı haksızlık ettiğimi düşündüm ben mesaj attım soğuk ve kısa cevap verdi akşam aradım cevap vermedi mesaj attım şimdi konuşmak istemiyorum dedi ertesi gün tekrar mesaj attım seni özledim dedim ısrar ettim bende özledim dedi ama yinede telefonlarıma cevap vermedi konuşmak istemiyorum dedi beni istemiyormusun, bittiyse söyle dedim cevap vermedi yalvardım konuşması için özür diledim onu ne kadar sevdiğimi söyledim onlarca mesaj attım ailemde haber bekliyordu ne zaman gelecekler diye aileme ne diyeyim dedim konuşmuyacağım boşuna arama herşeyi sen yaptın tartışmak için konuşmaya çalışıyosun sen görüşmek istemedin sonrada sen bitirdin dedi herşey için beni suçladı sonra ben aramayı bıraktım 3 gündür oda aramıyor bugün ne yapıyorsun iyimisin diye mesaj attım yine cevap yazmadı. ben ayrılmak istemiyorum çok mutsuzum, çok ısrar ettim, gururumda incindi, ne yapmalıyım, sizce bana döner mi?

Her zaman dürbünü iki taraflı kullanın.Onun tarafından baktığında ne görüyorsun hoş değil diymi.Kaybetme korkusu ve gitmeme.Tutarsız bir kişilik sergileme değil mi sence.
İşte hayat böyle bir şey.Deneyimler ve acılar insanı büyütüyor olgunlaştırıyor.Yarına keşkelerin olmaması dileği ile.

Kaçan kovalanır hesabı olmuş senin iş.Her zaman yazdığım bir şey var pişman olacağınız yada yapamayacağınız şeyleri söylemeyin.Tartışırken sinirlenmeye başladığınızda (başladığında) şu anda konuşmayalım ikimizde gerginiz sonra konuşsak ikimizin içinde iyi olur demek en mantıklısı.Gergin ve sinirliyken geçmişte yaşanılan olumsuzluklarda gelir akla pişirilip konur öne.Birşeyleri toparlayalım derken dibe batarsınız ve hiç yoktan boğulup giderseniz değer mi.
Zorla güzellik olmaz.Arama bekle nacizane fikrim.Sürekli arama usandırır yada karşındakinin egosunu yükseltir.Aramazsam unutur,başkasını bulur vs. gibi düşünceler olmasın kafanızda.Kendinizi hatırlatmanın faydası yok...Çok düşünmekte karşınızdakinin enerjisini yükseltir kendi enerjinizi düşürür.
Oluruna bırakın,düşünmeyin normal hayatınıza dönün.Olumsuz düşünmeyin.Aklınıza geldiğinde arayacak zaten deyin ve düşüncelerden uzaklaşın.

sağol cevabın için sizce birdaha görüşmek istemediği için mi böyle yapıyor. O zaman neden bittimi dediğimde cevap yazmıyor. yoksa gönlünü almam için daha çok çabamı bekliyor. herşey için beni suçluyor tamam yanlış yaptım ama özür diledim hatamı anladım dedim sevse böyle duyarsız kalabilirmiydi. bana döner mi yoksa istemiyor mu kafam öyle karışık öyle mutsuzum ki ağlayıp duruyorum lütfen yardım edin

mesaj atsam mı tekrar kesin kararını öğrenmek istiyorum konuşalım mı? diye. yoksa onun için bitti zaten benmi kalbime söz geçiremiyorum siz dışarıdan bakarak ne düşünüyorsunuz. ben bittiyse bile ondan duymak istiyorum.

dediklerın bır bakıma dogru ama bu her gıden erkegı gerı getırmez. cunku cogu burda yazanlar gıbı gerı gelmıyor özlese bıle.. bitti diyor, cogu erkek ıcın sevgısı bıtmese bıle gelemıyor bazen bence.. ortada 1 ay sonra aramayan bır sevgılı olmazsa sızın de bu takmıyorum tavırları yapıcak sansınız olmazz

yarın 3 hafta olcak sessizlik ama minikte olsa bozdum sesszliğimi yaa. whatsapp ta eklı olmadığı halde sürekli görüyodum bnu ve engelleyemiyordum.ona yazdım beni engelle ben engelleyemıorum senı ıı aksamlar dıe. o da hemen bende kayıtlı deıl ayarlardan engelleyebılırsın yazmış. bende 2 saat sora cvp yazdım anlayamıorum ben sn daha ıı anlarsın yazdım baktım benı engellemiş pislik ama ben faceden twitterden falan her seyden engellemıstım bunu da soyledım hemen engelledi :/ noldu smdı amacı ne .? ayrılmamız sebebı bırıkımdı benm triplerim kaprislerim vs.vs en son kendi kıskançlığına bagladı ve bitirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…