Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Evet zor bir süreç üzülme demek sana küfür gibi gelir belki de.Bunca laf söyleyen insan için üzülmeye değermi sence diye sorayım.Eee o zaman silkelen.O mutluysa o mutlu diye sen kendini mutsuz edip oturursan yarın böyle geçirdiğin zamana üzüleceksin.Üzülmek için çok şey buluruzda mutlu olmak için
Bunca olandan sonra gelse kabul edermisin?
Söylediklerini hiçe sayarmısın?
Başkası ile yaşadıklarını görmezden gelirmisin?
Canıım dünya onun etrafında dönmüyor.Çok değer verme.Kimle beraber olduğu mutlu mutsuz olduğundan sana ne sen kendine bak.Düşüne düşüne içinden çıkamaz dibe vurursun.
Çok yeni ve kabullenemiyorsun birazda hazımsızklık var tercih edilmediğin için.Önce kendini düşün sen olduğun sürece çevrendekiler seni sevenler var.
Hayatına devam et.Yaşamdan kendini soyutlama.Kendine güven başını dik tut.Kitap oku kafanı dağıt,kendini geliştirmeye çalış.Hayat basamaklarında yüksel.
Okuyorsan bir üstüne devam et kariyer yap.Oturup üzülmenin sana katkısı değil zararı var.Yarın karşına çıktığında seni nasıl görmesini isterdin.Ezik,üzülmüş hayatından vazgeçmiş biri (karşındakinin egosunu şişiren,ben neymişim deyip kendini bulunmaz hint kumaşı hissettiren)biri olarak mı
Kariyer yapmış,hayatta bir şeyler kazanmış ve kazanmaya devam eden,dik ve kendine güvenen vay dedirttiren (karşındakine neyi kaybettiğini ispat ettiren pişman eden) biri olarak mı karar senin.

valla durum sanırım benimkinden de kötü....

Ben ne yapıyorum?
Psikoloğa gitmeye başladım, arkadaşlarımla vakit geçiriyorum, onu asla takip etmiyorum (face ttwitter vs), aklıma gelebeliceği yada onu görebileceğim yerlere gitmiyorum, spora gidiyorum, birdeee bi markanın sistemine üye oldum(distribütör) onun toplantılarına fln gidip kafa dağıtıyorum, yeni insanlar tanıyorum vs.....

Unutabiliyor muyum?
Bugün tam 15 gün oldu ve ben kesin evlenicez gözüyle baktığım kişi şuan hayatımda değil, 20gün önce ev bakıyorduk ve bankaya kredi başvurusunda bulunduk düşünün..... Benim için kolay mı??

Sadece artık ilk günkü gibi değilim...
Tabi ki hala ağlıyorum ama yavaş yavaş geçecek...
Ben şuna inanıyorum,
Kaderimizde kim yazılıdır bilinmez ama Rabbim bana böyle bir sıkıntı yaşattıysa eğer muhakkak ki, ileride evlenecğim kişinin kıymetini bilmem için yaşattı..
Belki de ben şükredicem ve dua edicem o kişiye,
''iyi ki benden ayrılmış,yoksa ben evleneceğim kişiyi tanıyamazdım'' diye....

Şuan kendimi hiç kimseyle düşünemiyorum, başkasının bana dokunduğunu, başkasıyla aynı evde yaşadığımı, ama bunların heeeepsi geçicek ve biz çok çok mutlu olucaz....

Şunu unutma sakın, Her kışın ardından Bahar gelir

çok haklısın gerçekten inan bunların bende farkındayım ama elimizde değil işte üzülmek yada üzülmemek. zamanın ilaç olması tek dileğim. çok teşekkür ederim ilgine iyi niyetine

her şerde bir hayır vardır diyelim o zaman. bende biraz daha böyle devam edersem doktora gitmeyi düşüniyorum. sana bir yararı oldu mu acaba cnm ?

her şerde bir hayır vardır diyelim o zaman. bende biraz daha böyle devam edersem doktora gitmeyi düşüniyorum. sana bir yararı oldu mu acaba cnm ?

Açıkcası yararı olmayacağını,üstelik boşu boşuna tonlarca para vereceğimi düşünüyordum... Ama inan ki rahatladım, en azından benim danışmanım iyi bir psikolog....

Sana onsuz da mutlu olabilmeyi öğretecek...

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım varr.

babamın telinden eski sevgilime whatsapptan msj attım yanlışlıkla. tel elimdeydi en son onun sayfasına bakmışım sayfayı kapatmayı unutmuşum. sonra yere düşürrdüm teli. arka kapağını takarken harflere basıp yollamışım. off napıcam ya :/

tel bende. muhtemelen kimsin diye mesaj attı ama girip bakmadım görmesin diye. hattın kime ait olduğunu öğrenemio neyseki. sadece baş harfini söylüyolarmış.

babam emekli evde hep. pek telefonla alakası yok. ne desem nası çıksam bu işin içinden. teli telefoncudan almıştım numaranız kayıtlıymış tanımıyorum sizi kusura bakmayın yanlışlıkla oldu desem inanır mı sizce??

Bence bir mesaj daha at yanlis numaraya gondermissin mesaji diye ozur dile rahatsizlik verdiysen. Sen oldugunu aciklamasan da olur okadar pismanlik duyuyorsan.

Bir de mesajin icerigi onemli sen bir sey yazdin mi? Yazdiysan eger dedigimi yapmanda fayda var canim babani fln aramasin geri sonra baban neye ugradinina sasirir.

yok canım bişey yazmadım. bilinçli yapmadım ki arka kapağı takarken bi kaç harfe basmışım. saçma bi mesaj yani.

korkumdan girip bakamıyorum.

evet bi an önce bişeyler yazmalıyım. numaramı nerden aldın derse şey dicem telefoncudan almıştık telefonu eskiden kalmış numaranız tanımıyorum sizi kusura bakmayın dicem. inanır inşallahh.

Numarayi yazarken yanlis yazmisim yanlislik olmus desen daha inandirici olmaz mi canim ya ne bilim hic telefoncu fln karistirma bence.

Numarayi yazarken yanlis yazmisim yanlislik olmus desen daha inandirici olmaz mi canim ya ne bilim hic telefoncu fln karistirma bence.

hımm öyle daha mantıklı dimi. olayı detaylandırmaya hiç gerek yok.

tamam öyle diyim en iyisi. neyseki 118 den filan da öğrenemio yoksa soyadımdan direk anlar.

Bu eski sevgili durumları benim başıma çok geliyor, ben sorguluyorum unutamadığın biri var mı diye onlarda anlatıyor anlatırken de duygulanıyorlar şöyle güzeldi falan diye, bende kırılıyorum bu eski sevgili olayı bende fobi oldu, şimdi konuştuğum biri var onu tanıdığımda eski kız arkadaşı yüzünden hayata küsmüştü kötü durumdaydı kız hem bunu aldatmış hemde hala peşinde, kızı gördüm çok güzel ve şımarık bi kız oyunlar yapıyodu geri döndürmek için, ben hayatına girdikten sonra bu kız yüzünden çok sorun yaşadık kaç kere ayrıldım barıştım, 5 sene çıkmışlar evlenme aşamasına gelmişler ama kız aldtınca bu bırakmış ama başka kimse girmemiş hayatına, ben merak edip kızı buldum faceden konuştum peşini bırak senin yüzünden mutlu olamıyor dedim, kız bana dediki senmi mutlu edeceksin sen onun teninin kokusunu bilirmisin vücut hatlarını sayabilirmisin bilmem ne ben o kadar üzüldümki günlerce taktım kafama, bunu sevgilime söyledim o kızada çok kızdı banada kızdı, sonra kızın söylediklerini düşünmüş bana diyoki evet o çok güzel dört dörtlük bi kızdı bana cennetim derdi falan deyince ben artık senle olamam dedim bu seferde bırakmadı tekrar hayata küserim toparlanamam unuttum dedi ama ben inanmadım tabi, karakter olarak o kızdan öndeyim onun gözünde ama fiziksel olarak karşılaştırıyo bu beni çok üzüyo, bir gün ayrılacağımızı çok iyi biliyorum, o konuşursa konuşuyorum kendimi geri çektim ama içim acıyo, Allaha dua ediyorum evleneceğim kişi kim olursa olsun kalbinde unutamadığı biri olmasın diye.

beklediğimden de kolay oldu boş yere o kadar korkmuşum.

bi yanlışlık oldu kusura bakmayın dedim. o da önemli değil her gün oluyo zaten dedi hiç üstelemedi ben de daha bişey yazmadım.

bir yandan da konuşsam mı ilerletsem mi muhabbeti diyorum ama sonu daha kötü olur en iyisi boşvermek

daha once yazdıgım tavsiyelere kendım uyamadım aradım yine ve yıne aynı cevaplar.acık kapı bırakıyor.olumlu yada olumsuz hiç bir cevap yok.ılerde yuz yuze bakmak istiyorum demısdı bende arkadas olarak ben olamam dedim.resti çekip elveda ettim.kapattım telefonu.
bılmıyorum ne kadar faydası olur ama psikolaga gittim.gerçekden kendını kötü hisseden varsa benım gibi içinizde gücünüz yoksa tukendıgınızı hissediyorsanız gidin psikolaga belki sizede faydası olur.(benım gibi emın olamayan varsa bende kafamda bı suru soruyla gittim ya böyle bi sebepden gidilmıyorsa diye.ama emın olun bu sebepdende gidenler varmıs.)
En azından anlıyor gibi bütün kafamdaki soruları bildi.dedigi gibi cevapsız soruların gerçekden de hiç bi onemi yok.tek gerçek acı çektigim.
üzülmemızın tek sebebı verdigiimiz degerden kaynaklı gerçekden.Ani kararlar vermemeye calısıyorum.haftaya yıne bekliyor konusmak için.2 tanede ilaç yazdı.uyusturmadı bıraz yatıstırdı.

ya kızlar 3 hafta oldu ayrılalı beraber aynı yerde üni okuyorduk 6 ay kadar çıktık ve benden ayrıldı sebebide ben onun yanında olduğum üsrece zarar görücekmişim ve ağladı son konuşmada giderken de mesaj attı hakkını helal et çok kahrımı çektin falan ama ben tabi cehennme kadar yolun var dedim ya seviyorum mu bilmiyorum bana niye bunu yaptı kızlar önerilerini ve tecrübelerinizi bnim için konuştururmusunuz rica etsemm

bentoprak tavsiyene ihtiyacım var.sevigilimin hayatında birisi var sırf beni unutmak için onla beraber.onla olmasam senden vazgeçmezdim diyo.onla konuşurken benlde konuşuyodu konuştuklarını ne zaman evlenceklerini fln anlattı.gerçekten beni unutmuş olabilir mi onunla evlenir mi.saatlerce ağlayıp sewiyorum diyen adam sırf beni unutmak için evlenir mi.aramamk için zor tutuyorum kendimi.sizce o beni arar mı

Sizi unutmak için biriyle birlikte olduğuna ve evleneceğine gerçekten inanıyormusunuz? Empati yapın siz onu unutmak için biriyle evlenirmiydiniz?İstemediğiniz bir insana dokunabilirmisiniz,dokunmasına izin verirmisiniz?
Sizin yüzünüzden evlenmekte nesi.Çok istiyorsan buyursun evlensin sizi bahane etmesin.Diyelimki evlisiniz size kızacak gidecek başka birine suçuda size yükleyecek.
Yapmayın lütfen inanmayın.
Seven sevgisinin arkasında durur..Her türlü yitirilebilecek değerlere rağmen yüreğinin sesini dinler.Sevmek yürekliliktir.
Karşına seni seven yürekli birinin çıkması dileği ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…