Slm kızlar..o kadar dertliyim ki düşünmekten beynim patlayacak bende foruma üye olup paylaşmak ve destek almak için üye oldum.
sorun şu ki benim 3 senedir devam eden bir ilişkim vardı ta ki 3 ay öncesine kadar. benim için çok çabaladı, vazgeçmedi ne yaptı ne etti beni vazgeçemeyecek hale getirdi sonunda. bu 3 sene zarfında en kötü günlerinde yanında oldum askerliğini bekledim, işlerini düzeltmesini bekledim yanında sadece ben vardım. hep beni çok sevdiğini tek huzuru olduğumu, evlendiğimizde çok mutlu olacağımızı söylerdi.gel zaman git zaman sürekli tartışmalar çıkmaya başladı onun sorumsuzlukları yüzünden. bu arada hayat standartları ve çevreside değişti tabiki.
son zamanlarda da bana bakışlarıda değişmişti sanki o çok seven ağlayan insan gitmiş beni yıldırmaya çalışan biri vardı. neyse biz kavga ettik ve ayrıldık yine bkaç kez aradı barışmak için falan ama içten değil gibiydi. sonra ben biraz nazlanınca lanet olsun bende hata zaten falan deyip iki hafta geçmesine rağmen aramadı. sonra bir baktım ki iletişim sağladığımız heryerden beni engellmiş. çok zoruma gitti. aradım açmıyor. konuşmak istemiyormuş.zorla açtırdım falan. bana öyle kötü davrandı ki sanki o tanıdığım melek insan gitmiş bir canavar gelmişti.
demediğini bırakmadı bana. seni istemiyorum anlamıyorsun, ulaşma bana asla, o kalın kafana bunu sok vs vs. oysa dediğim sadece 3 sene boyunca birbirimizin herşeyi olmuşuz biteceksede kötü bitmesin ne gerek vardı engellemeye falandı. sonra ağlamaya başladım kabullenemedim. ağlamaktan konuşamıyordum o ise hala bana bağırıyordu umudunu kes artık olmayacak asla diye. ( 3 sene evleneceğinizi söyleyen insan). ağlaya ağlaya kapattım hiçbirşey demeden...
sonra öğreniyorum ki bunun benden önce bir sevgilisi vardı yine 3 sene beraber olduğu sonrasında kız ayrılıp başkasıyla evlenmiş. ve aynı kız boşanmış kocasından. ne şekilde ve ne zamandan beri bilmiyorum ama görüşmeye başlamışlar.sonra öğreniyorum ki bizim o son konuşmamızdan iki gün sonra kızın olduğu şehre görüşmeye gidiyor ve hep gitmeye başlıyor. işin tuhaf yanı kız ayrılalı 5 ay olmuş. istemeyen tarafta kocası sanırım. ama benim eski sevgilim olacak insan bozuntsunun gözü bu kız yüzünden öyle dönmüş ve bana o yüzden umudunu kes demiş şimdi anlyorum. hazmetmesi o kadar kötü ki. ve asla bildiğimi blmiyor o günden sonra asla iletişime geçmedim.
ama ben böyle cehennem azabı çekerken onun öyle mutlu olması hemde kendini bırakıp gidip evlenen birine tercih edilmem psikolojimi yerle bir etti. nasıl toparlayacağım bilmiyorum. ve en önemlisi akibetlerinin ne olacağını çok merak ediyorum sürekli bunu soruyorum kendime. çok ahımı aldı umarım mutluluk yüzü görmez. ben sağlıklı düşünemiyorum belki şu anda ama bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Slm kızlar..o kadar dertliyim ki düşünmekten beynim patlayacak bende foruma üye olup paylaşmak ve destek almak için üye oldum.
sorun şu ki benim 3 senedir devam eden bir ilişkim vardı ta ki 3 ay öncesine kadar. benim için çok çabaladı, vazgeçmedi ne yaptı ne etti beni vazgeçemeyecek hale getirdi sonunda. bu 3 sene zarfında en kötü günlerinde yanında oldum askerliğini bekledim, işlerini düzeltmesini bekledim yanında sadece ben vardım. hep beni çok sevdiğini tek huzuru olduğumu, evlendiğimizde çok mutlu olacağımızı söylerdi.gel zaman git zaman sürekli tartışmalar çıkmaya başladı onun sorumsuzlukları yüzünden. bu arada hayat standartları ve çevreside değişti tabiki.
son zamanlarda da bana bakışlarıda değişmişti sanki o çok seven ağlayan insan gitmiş beni yıldırmaya çalışan biri vardı. neyse biz kavga ettik ve ayrıldık yine bkaç kez aradı barışmak için falan ama içten değil gibiydi. sonra ben biraz nazlanınca lanet olsun bende hata zaten falan deyip iki hafta geçmesine rağmen aramadı. sonra bir baktım ki iletişim sağladığımız heryerden beni engellmiş. çok zoruma gitti. aradım açmıyor. konuşmak istemiyormuş.zorla açtırdım falan. bana öyle kötü davrandı ki sanki o tanıdığım melek insan gitmiş bir canavar gelmişti.
demediğini bırakmadı bana. seni istemiyorum anlamıyorsun, ulaşma bana asla, o kalın kafana bunu sok vs vs. oysa dediğim sadece 3 sene boyunca birbirimizin herşeyi olmuşuz biteceksede kötü bitmesin ne gerek vardı engellemeye falandı. sonra ağlamaya başladım kabullenemedim. ağlamaktan konuşamıyordum o ise hala bana bağırıyordu umudunu kes artık olmayacak asla diye. ( 3 sene evleneceğinizi söyleyen insan). ağlaya ağlaya kapattım hiçbirşey demeden...
sonra öğreniyorum ki bunun benden önce bir sevgilisi vardı yine 3 sene beraber olduğu sonrasında kız ayrılıp başkasıyla evlenmiş. ve aynı kız boşanmış kocasından. ne şekilde ve ne zamandan beri bilmiyorum ama görüşmeye başlamışlar.sonra öğreniyorum ki bizim o son konuşmamızdan iki gün sonra kızın olduğu şehre görüşmeye gidiyor ve hep gitmeye başlıyor. işin tuhaf yanı kız ayrılalı 5 ay olmuş. istemeyen tarafta kocası sanırım. ama benim eski sevgilim olacak insan bozuntsunun gözü bu kız yüzünden öyle dönmüş ve bana o yüzden umudunu kes demiş şimdi anlyorum. hazmetmesi o kadar kötü ki. ve asla bildiğimi blmiyor o günden sonra asla iletişime geçmedim.
ama ben böyle cehennem azabı çekerken onun öyle mutlu olması hemde kendini bırakıp gidip evlenen birine tercih edilmem psikolojimi yerle bir etti. nasıl toparlayacağım bilmiyorum. ve en önemlisi akibetlerinin ne olacağını çok merak ediyorum sürekli bunu soruyorum kendime. çok ahımı aldı umarım mutluluk yüzü görmez. ben sağlıklı düşünemiyorum belki şu anda ama bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Evet zor bir süreç üzülme demek sana küfür gibi gelir belki de.Bunca laf söyleyen insan için üzülmeye değermi sence diye sorayım.Eee o zaman silkelen.O mutluysa o mutlu diye sen kendini mutsuz edip oturursan yarın böyle geçirdiğin zamana üzüleceksin.Üzülmek için çok şey buluruzda mutlu olmak için
Bunca olandan sonra gelse kabul edermisin?
Söylediklerini hiçe sayarmısın?
Başkası ile yaşadıklarını görmezden gelirmisin?
Canıım dünya onun etrafında dönmüyor.Çok değer verme.Kimle beraber olduğu mutlu mutsuz olduğundan sana ne sen kendine bak.Düşüne düşüne içinden çıkamaz dibe vurursun.
Çok yeni ve kabullenemiyorsun birazda hazımsızklık var tercih edilmediğin için.Önce kendini düşün sen olduğun sürece çevrendekiler seni sevenler var.
Hayatına devam et.Yaşamdan kendini soyutlama.Kendine güven başını dik tut.Kitap oku kafanı dağıt,kendini geliştirmeye çalış.Hayat basamaklarında yüksel.
Okuyorsan bir üstüne devam et kariyer yap.Oturup üzülmenin sana katkısı değil zararı var.Yarın karşına çıktığında seni nasıl görmesini isterdin.Ezik,üzülmüş hayatından vazgeçmiş biri (karşındakinin egosunu şişiren,ben neymişim deyip kendini bulunmaz hint kumaşı hissettiren)biri olarak mı
Kariyer yapmış,hayatta bir şeyler kazanmış ve kazanmaya devam eden,dik ve kendine güvenen vay dedirttiren (karşındakine neyi kaybettiğini ispat ettiren pişman eden) biri olarak mı karar senin.
valla durum sanırım benimkinden de kötü....
Ben ne yapıyorum?
Psikoloğa gitmeye başladım, arkadaşlarımla vakit geçiriyorum, onu asla takip etmiyorum (face ttwitter vs), aklıma gelebeliceği yada onu görebileceğim yerlere gitmiyorum, spora gidiyorum, birdeee bi markanın sistemine üye oldum(distribütör) onun toplantılarına fln gidip kafa dağıtıyorum, yeni insanlar tanıyorum vs.....
Unutabiliyor muyum?
Bugün tam 15 gün oldu ve ben kesin evlenicez gözüyle baktığım kişi şuan hayatımda değil, 20gün önce ev bakıyorduk ve bankaya kredi başvurusunda bulunduk düşünün..... Benim için kolay mı??
Sadece artık ilk günkü gibi değilim...
Tabi ki hala ağlıyorum ama yavaş yavaş geçecek...
Ben şuna inanıyorum,
Kaderimizde kim yazılıdır bilinmez ama Rabbim bana böyle bir sıkıntı yaşattıysa eğer muhakkak ki, ileride evlenecğim kişinin kıymetini bilmem için yaşattı..
Belki de ben şükredicem ve dua edicem o kişiye,
''iyi ki benden ayrılmış,yoksa ben evleneceğim kişiyi tanıyamazdım'' diye....
Şuan kendimi hiç kimseyle düşünemiyorum, başkasının bana dokunduğunu, başkasıyla aynı evde yaşadığımı, ama bunların heeeepsi geçicek ve biz çok çok mutlu olucaz....
Şunu unutma sakın, Her kışın ardından Bahar gelir
her şerde bir hayır vardır diyelim o zaman. bende biraz daha böyle devam edersem doktora gitmeyi düşüniyorum. sana bir yararı oldu mu acaba cnm ?
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım varr.
babamın telinden eski sevgilime whatsapptan msj attım yanlışlıkla. tel elimdeydi en son onun sayfasına bakmışım sayfayı kapatmayı unutmuşum. sonra yere düşürrdüm teli. arka kapağını takarken harflere basıp yollamışım. off napıcam ya :/
tel bende. muhtemelen kimsin diye mesaj attı ama girip bakmadım görmesin diye. hattın kime ait olduğunu öğrenemio neyseki. sadece baş harfini söylüyolarmış.
babam emekli evde hep. pek telefonla alakası yok. ne desem nası çıksam bu işin içinden. teli telefoncudan almıştım numaranız kayıtlıymış tanımıyorum sizi kusura bakmayın yanlışlıkla oldu desem inanır mı sizce??
Bence bir mesaj daha at yanlis numaraya gondermissin mesaji diye ozur dile rahatsizlik verdiysen. Sen oldugunu aciklamasan da olur okadar pismanlik duyuyorsan.
yok ben olduğumu söyleyemem rezil olurum ya :/
dediğin gibi yapıcam sanırım.
Bir de mesajin icerigi onemli sen bir sey yazdin mi? Yazdiysan eger dedigimi yapmanda fayda var canim babani fln aramasin geri sonra baban neye ugradinina sasirir.
yok canım bişey yazmadım. bilinçli yapmadım ki arka kapağı takarken bi kaç harfe basmışım. saçma bi mesaj yani.
korkumdan girip bakamıyorum.
evet bi an önce bişeyler yazmalıyım. numaramı nerden aldın derse şey dicem telefoncudan almıştık telefonu eskiden kalmış numaranız tanımıyorum sizi kusura bakmayın dicem. inanır inşallahh.
Numarayi yazarken yanlis yazmisim yanlislik olmus desen daha inandirici olmaz mi canim ya ne bilim hic telefoncu fln karistirma bence.
bentoprak tavsiyene ihtiyacım var.sevigilimin hayatında birisi var sırf beni unutmak için onla beraber.onla olmasam senden vazgeçmezdim diyo.onla konuşurken benlde konuşuyodu konuştuklarını ne zaman evlenceklerini fln anlattı.gerçekten beni unutmuş olabilir mi onunla evlenir mi.saatlerce ağlayıp sewiyorum diyen adam sırf beni unutmak için evlenir mi.aramamk için zor tutuyorum kendimi.sizce o beni arar mı
çıkmıyo işte karşıma düzgün biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?