• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi terk eden sevgilinizin yaşadığı şehre gitmek zorunda olsanız ve karşılaşsanız ?

farazi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
21
0
6
Nevşehir
Merhaba kızlar. Sorum gayet açık forumda görüldüğü üzee. Sevgilinizle aynı şehirde yaşıyordunuz. Sonra unı bitti farklı şehirlere gittiniz. Daha sonra iş dolayısıyla onun bulunduğu şehre gidiyorsunuz. Orda görseniz ne yapardınız??? KPSS memur olarak onun bulunduğu şehre gidiyorum sanırım...

Yalnız başlık pek anlaşılır olmamış :37: Bir şey yapmazdım eğer kaldıramayacağımı düşünürsem yazmazdım.
81 il dururken niye o şehir derdim kendime :31:

Merhaba kızlar. Sorum gayet açık forumda görüldüğü üzee. Sevgilinizle aynı şehirde yaşıyordunuz. Sonra unı bitti farklı şehirlere gittiniz. Daha sonra iş dolayısıyla onun bulunduğu şehre gidiyorsunuz. Orda görseniz ne yapardınız??? KPSS memur olarak onun bulunduğu şehre gidiyorum sanırım...

soru hiç de açık olmamış, forumda görüldüğü üzere...
ayrıldığınız sevgilinizin bulunduğu yere gidiyorsanız da ayrılma sebebine,aradan geçen zamana,nasıl ayrıldığınıza,ilişkiye bir şans verip vermemenize göre değişir cevaplar...

Umursamam beni ilgilendirmez iş için gidiyorum oraya onun için değil..görürsem de selam filan vermem..ama sanırım sizin içinizde hala bişeyler bitmemiş..Hala seviyorsam onun bulunduğu şehri yazmazdım kendine acı çektirmek olur bu,her gördüğümde içim acırdı sanırım..

Son düzenleme:
Kusura bakmayın cidden açık olmamış. Eski sevgilimin bulunduğu şehre gidiyorum. Sebebi ben değilim. Oraya devlet atadı...Ayrılalı da 1 sene 4 ay oldu sanırsam. Ağustosun 14 ünde göreve başlıyorum.Görürsem ne yaparım bilmiyorum. Sanırım şimdi daha açık oldu

Kusura bakmayın cidden açık olmamış. Eski sevgilimin bulunduğu şehre gidiyorum. Sebebi ben değilim. Oraya devlet atadı...Ayrılalı da 1 sene 4 ay oldu sanırsam. Ağustosun 14 ünde göreve başlıyorum.Görürsem ne yaparım bilmiyorum. Sanırım şimdi daha açık oldu

küçük bir şehir mi de,görme ihtimaliniz çok mu fazla yani, ayrılalı bir yılı geçmiş,belki o da başka yere atandı vs. karşılaşırsanız da içinizde tamamen bitirdiyseniz kafanızı çevirip yolunuza devam edersiniz herhalde...

bu sevgili yalan mı söyledı yaşadığı şehirle ilgili, yoksa eski sevgili mi?

küçük bir şehir mi de,görme ihtimaliniz çok mu fazla yani, ayrılalı bir yılı geçmiş,belki o da başka yere atandı vs. karşılaşırsanız da içinizde tamamen bitirdiyseniz kafanızı çevirip yolunuza devam edersiniz herhalde...

O özel bir şirkette çalışıyor. Başka şirkette çalışmaz ki. Sanmıyorum başka bir şehire gittiğini. Neticede memleketinde çalışıyor... Evet Küçük bir şehir :(((

O özel bir şirkette çalışıyor. Başka şirkette çalışmaz ki. Sanmıyorum başka bir şehire gittiğini. Neticede memleketinde çalışıyor... Evet Küçük bir şehir :(((

belki şirketin ağları geniştir,başka yere göndermişlerdir,belki kendi ayrılmıştır,belki hala oradadır ve evlenmiştir,belki hala orada ve bekardır,belki siz oraya gitmeyeceksiniz,daha oraya gitmeden şimdiden buna takılmayın bence,türlü ihtimaller var çünkü ve o şehir sadece o kişiden ibaret değil...

İçinde bir yerleri yokla bakalım sen bu adamı görmek mi istiyorsun yoksa içten içe :)

unutamadın sanırım canım.nasipte ne varsa o dönmemen için çok önemli sebebplerin varsa takılma bence onun oldugu sehre gıdyorum dıye.ama belki karşılaşırız tekrar başlarız falan dıye de düşünüyorsan dünya küçük hayat kısa büyük konuşmamak da gerek :)

Back
X