Sizin anneleriniz de böyle mi

Fazla abartmış ne demek yani etleri almak tabaginizdan. bizim de küçük kardeş çok ayrı tutulur da bu kadar degil.annenizin üstüne fazla düşmeyin ne pisiyorsa o yenir ev orası otel degil neticede.

kım olursa olsun su hayatda kımseye ederınden fazla deger vermeyın

Iki buyuk kardes cok verici cok fedakar davrandiginiz icin anneniz bunlari goreviniz zannetmeye baslamis
Hatta kendisi evlat kızı anne görevi üstlenmiş oh ne rahat dünya ! Olurmu öyle şey hayır olmamalı bence herşeyin fazlası zararlıdır ana analizini yapsın evlatlarda evlatlığını yapsın eğer bir iş yapılacaksa orta yol bulunmalıdır bir kişinin üstüne yıkılmaz

Keşke bu kadar ipleri kendi elinize almasaydınız iki kardeş.. annen çalışıyorsa sende çalışıyorsun. Yaptığı davranışlar hoş değil ve bu durumda ne yapsanız yaranamazsınız. Annenize hiç sordunuz mu bu davranışın nerden geldğini?

Tabağınızdaki etleri bir güzel miğdeye indiriyorsa o kardeşte de sorun var demektir
Benim kardeşim evde iş yapmayacak ümüğünü sıkarım o anneyse ben de ablayım canım kadar severim ama işe yaramaz bencil başkalarının hakkını yiyen bir insan olmasına da göz yumamam
Bakın bu tarz yetiştirilmiş gençlere 30 yaşına gelse de bir baltaya sap olamaz hep alıcı konumdadır

Maalesef, Canım bnmm evlenmemesine sebep sizi görmüş ve içten içe kin duymuş gibi. Yapmayın artık. Ne yapıyorsa yapsın. Çok üzüldüm okurken. Biliyorum anne deyince insan çok çokk farklı anlamlandırır ama bu da senin imtihanın gibi gör. İnş mutlu evlilikler yaparsınız, uzaklaşırsınız bu insandan

Evli ve 28 yaşında olan bir tanıdığım geçenlerde, onca yıldan sonra üvey çocuk olduğunu ve aslında şuan anne-baba dediği ailesinin biyolojik ailesi olmadığını öğrendi; o kadar çok şaşırdım ki ama onun üvey ailesi bile sizin anneniz gibi değildi. Kaldı ki kız şuan yeni ailesini kabullenmiyor. O derece güzel bakıp, yetiştirmişler.

Kendimi yemegini yemeyen anne deyişinize tebessum ettim.nasil tstli bir evlatsiniz ya
Keske benim olsa dedimgim evlat ahhh ahhh
Rabbim millete veriyor kiymet bilen yok
Sizin gibi kizi olmasi icin neler ve vermezdiki.
Bos ver bu kadar yipratma kendini sende az onu umursama fark eder
Kusura bakmasin anne de

anneniz 49 yaşında gençki
genç doğurmuş sizi ne var bunda
benim annem sizinkinden büyük ama evli olduğum halde hala bize gelince ne yapayım diye sorar alışkanlık.. yaptırmam ama utu vs ben yokken hallediyor..
bence annenizin bir birey old.. hatırlayın ve is bölümu yapin evde ve keyfinize bakın.. utusunu kendi yapsın kardesiniz degil siz de yemek yapin ama yemeyen yemesin.. oturun ailecek is bolumu yapın boyme olmaz

evin en küçüğüyüm tamam çok sevilirim ama daha annemin yemekte harçlıkta ayrım yaptığını bilmem bizim de babamız yok.. temizlik yemek bilmezdim okudum hemen çalışmaya başladım sonra da evlendim zaten

Sanıyorum kimse yazmamış ama annelerin bazılarında epey de büyük bir oranda çocukları belli bi yaşa geldikten sonra hayalkirikligi olan çocuğu dışlama eğilimi var. Mesela siz 28 yaşında iyi bir evlilik yapmamissiniz bu onun için sorundur büyük ihtimal, çevreye zengin damadiyla hava atabilecegi bir konum verseydiniz ona böyle olmazdı, diğer kardeşiniz iyi bir üniversite kazansaydı kızım doktor olucak diyebilecegi bir statü verseydi mesela etleri o yerdi büyük ihtimal. Anneniz için şuan umut kapısı küçük kardeşiniz. Hatta bu anneler çocuklarını güzelliklerine göre de ayırıyor. Güzel olan etrafta filancanin çok güzel kızı var diye konuşuluyor çünkü, iyi bir evlilik yapma potansiyeli var vs.. Her anne koşulsuz şartsız çok sevemiyor.

Annem ben işe gidip bir de evde iş mi yapacağım tabiki yapmak zorundasınız bir de teşekkür mü edeyim diyor.
valla merhamet sahibi mantıklı dusunebilen bi anne bunu söylemez..cok yorulmussunuz elinize saglik kalan isleri birlikte yapalim oturup bi cay içelim vs der..gecenlerde annemlerdeydik sabahtan hasta oldu kalkamadi.aksama da yeni evli kuzenim gelicek gelin hanimla ilk kez ziyaret edicekler bizi..ben kardesimle tüm hazirliklari yaptm evi temizledim .eşim annemi acile goturup bi serum taktirdi.akşam da Kuzenlerimin yanina kalkti geldi annem çok güzel gecti..hala telefonda konusurken söyler o zaman nasıl rahatlattiniz beni diye..annenizin normal olduğunu düşünmüyorum..ikna edebilirseniz bi pskologla gorusmesi gerekirse psikiyatriye gitmesi herkes icin iyi olur..

bence bu sefer de kendinize kiymayip yeniden tayin isteyin kaçın ortanca kardesinizle..onlar da kendi başlarının çaresine baksınlar..yazık değil mi size..onca emeğe karşılık verilen değer bu olmamalı..

bu açıdan bakmak gelmezdi aklıma..ama anneler de insan işte..üzücü..inşallah bi kosulsuz tum cocuklarimizi eşit sevebiliriz..

2 kızını azad etsin,ufak kızını alip evlensin madem biriyle...

valla ben yeri geliyor babamin verdigi karpuzun göbeği için kavga ediyorum 8 yaş küçük kardesimle..19 yaşında şimdi kendisi..bu kiskanclik diil..aksine herkesin hayatı ogrenmesi icin bir firsat :) babam hep adaletli olmasi gerektigini,kardesim de hem adaleti hem paylaşmayı hem de mucadeleyi ogreniyor :) ben de hakkimi savunmayi ve cocuklarima karsi hangi konularda dikkatli olmam gerektigini ogreniyorum :))

okudukca çıldıriyorum yaa

Kusu
Şimdiden konuşmalar şöyle
- Anne ben senden uzağa gidemem, başkalarıyla aynı odada kalmam vs
- çok çalış burayı kazan kızım bende seni gönderemem.
Kusura bakmayın ama ikiside ağır psikolojik vaka bence

Evin küçüğü ne kadar büyürse büyüsün hiç bir zaman büyümüş olarak görülmüyor aileler tarafından maalesef.

Ee canm sebebi belliymis zaten.
Anneniz evlenmek istiyor ve sizide onunde engel olarak goruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…