Sizin anneleriniz de böyle mi

Ben olsam sadece kendi işlerimi yapardım, madem görülmüyor kendimi yormam, en azından canım istediği düzeyde yapardım yaranmak için uğraşmazdım, o cansa ben de canım. İki türlü de konuşuyor nasılsa.
Ayrıca ben de yiyeceğim daha fazla yemek isterse tencerede yemek varsa eğer veririz ya da yarın yine yaparız derdim, hadi diyemedim kalkıp hem kardeşim hem kendime yeni tabak koyardım, zaten ben bir şey yapmasam da kardeşim bir şeyler demeli o da ayrı garip. Hiç hoş değil...

Bunu görüp aşabilmenize çok sevindim. Umarım bizler böyle hatalar yapmayız.

Benim annem senin annemle yarışır cnm.
Allah'ından bulsunlar.
Bir an önce mutlu yuvamız olursa o çok sevdiği evlatları kazıkları totolarına sokarlar da.
Allah'tan tek dileğim annem gibi anne olmamak.
Sende paylaşmak ister misin biraz

Evin en kucugu de olsa annenizin yaptigi normal degil. Annelerin gozunde evlatlari aynidir

Anneniz normal değil ama siz de normal değilsiniz. Ona hem koca hem anne olmaya cabalamişsiniz. Bu en büyük zararı size verir.
Son zamanlarda Aile terapistleriyle, aile dizimleriyle vs ilgili çok şey okudum. Neredeyse hepsinde kişinin (kendi içinde) annesiyle yüzleşmesini ve ona 'anne, ben senin çocuğunum. Senin annen olmayı kabul etmiyorum' demesini istiyorlar bir yerde. Yani okuduğum çoğu şeyde insanın tıkandığı nokta annesinin ebeveyni gibi davranmasi.
Bence bu özelliğinizden vazgeçin. Yine yapın yapmanız gerekenleri ama bir anne gibi değil, ev arkadaşı gibi.
Her saniye onu mutlu etmeye çalışmayın, siz de degerlisiniz. Kendinizi de mutlu etmek için birşeyler yapın. Babanizi kaybetmek ne sizin sucunuz ne de bu kötü durumu tek sırtlayan o. Ekstra bir mücadele içine girmek zorunda değilsiniz.
Bence sizin tavrıniz değiştikçe onun da değişecektir.
Evden uzaklaşmak da ayrı bir seçenek.
Aynı evin içinde görmezden gelinmektense uzakta olup telefonda güzel güzel konuşmak çok daha sağlıklı bir ilişki olur bencr

Anneler her zaman evlat ayrımı yapıyor. O da onu çok seviyor. Ayrıca insana diken yaranır.

İkiniz ayrı eve çıkın onlar da iki kişi yaşasınlar.

Anne size ev arkadaşı küçük kardeşe evlat muamelesi gösteriyor. Ben yapmazdım bi süre iş miş

Bilmiyorum, ben yine de senin gibi elimden geleni yapardım. Benzer durumdayım, hiç mutlu edemedim annemi ama onu da geçmiş yaşantılarına bağlıyorum. Köle gibi peşindeyim annemin, ama o en bencil olan onu en çok üzen kardeşimi sever daha çok. Beni de sever ama bana tribi daha fazladır. Boşver canı sağolsun, elinden geleni yap, vicdan azabı duymazsın. Kolay değil babasız 3 çocuk. Siz de ona hediye verilmişsiniz.

allah yardim etsin sana ve kardesine .annen mutsuzlugunu sizden cikariyor. sanki siz anne olmussunuz o sizin cocugunuz

BiZde üç kız kardeşi 25 24 12 belki daha çocuk diye ama dediğiniz gibi oluyor maalesef. İleride de öyle olacak eminim hem annem hem babam çok tolerans gösteriyor ama dediğimizi yaptırıyoruz biz diğer kardeşimle, bize saygısızlık yapınca annemin babamın gönlü olmasa bile kızarım uyarıyorum

Annen acik acik ayrımcılık yapıyor
Fazladan kendinizi hic yormayın...booooyle gider bu

Acaba siz deli misiniz? Annenle kardeşin birlikte yaşıyorlar sizi de hizmetçi olarak getirtmişler eve ki rahatları bozulmasın. Yapmayın! Bu kadar net. Onlar yatarken kendi kahvaltınızı yapın uyandıklarında biz yedik gidiyoruz deyin çıkın gidin. Geç gelin baya, tokuz biz deyip yatın. Bulaşıklar vs bıraktılarsa ellemeyin. Kendi pisliğinizi de toplayın artık deyin. Siz 2 kardeş en güzeli çıkın başka bir eve. Niye diye sorarsa. Köpek gibi çalışıyoruz hala memnuniyetsizlik görüyoruz en azından pişirdiğimiz yemeğin etini yeriz kendi evimizde derdim ben olsam.

Valla arkadasim,benim kendi ailemde de,cevremde de gördüğüm bu en küçükler sürekli kayırılıyor. Benim annem babam da öyle
Genelde de en küçük en sinsi oluyor aileyi ikna ediyor.
Sinir bozucu..yerinde olsam hic tabiz vermem 1 tencere yemek yapar annen yer mi yemezmi umursamazdim.
O 22 yasindaki cok haklı. Yazik degil mi o yasta evi çeviriyor ediyor deger göremiyor yaziklar olsun.
En cok ona üzüldüm insallah psikolojisi bozulmaz yoksa benim gibi sinir sahibi olur
Benim kizkardesimde,yalancıdır,sinsidir,,birseyleri yapar ama vok guzel kamufle eder,annesini babasini cok guzel kandırır. Ben yapsam bana dunyayi zindan ederlerdi. Evlendim kurtuldum
Simdi kiymete bindim yapmacık yapmacik hareketler yapiyor annem,babam da..
Onlari sevmiyorum ve asla guvenmiyorum. Bende kizkardesimi kiskanmiyorum. Kiskaniyor olsam hala elim uzerinde olmazdi,ama annemi babami affedemiyorum bana yaşattıkları icin.
Neyse illaki onlarin da güvendiği dağlara karlar yağar..

Sen sabret annenin güvendiği ustune titredigi kıvırcigının kıvırcık saclarina karlar yağar annen de sizin kiymetinizi anlar,o zaman umrunda olur mu olmaz mi ona sen karar verirsin.
Hazirlama kahvalti
Tek çeşit yap yiyen yer yemeyen yemez.
Yemeyen gecer kendisi yapar 49 yasindaki annen herhalde omlet yapmayi biliyordur?
O 22 yasindaki temizlik yapmasin sadece kendi yediginizi ictiginizi kaldırın
Kislik hazirlik yapmayin
Eve gec saatte girin
Gezin tozun
Is guc yokmu? Sen calisiyor musun
O 22 yasindaki calismiyorum sanirim. Ona cok uzuldum bak

Annenin psikoloji bozuk canım, normal davranış bekleme, o yüzden sen önüne bak evlenip yuvanı kur kendi ailene de fazla bağlanma onlara kendini adamak gibi. Haftasonu sevgilinle gez annenin misafirini ağırlamaktaysa

Ben çalışıyorum da kardeşim çalışmak istesede annem izin vermiyor evin işini kim yapacak diyor, küçük kardeşim sınava hazırlanırken onun işlerini görsüm diye evde tutuyor. Oda üniversiteye gitmeyi denedi ama istediği bölümü 2 yıl üst üste kazanamayınca annemde onu hizmetçi niyetine görmeye başladı.

İki büyük daha fazla verici ama tam tersi olmuş. Demkki anne bile olsa kendinden fedakarlıl yapmıcaksın. Bence sizde biraz ağırdan alın artık. Ne bilim 22 yaşndaki kardeşnzde ya okusun ya çalışsın. Kendinize vakit ayırın. Yemek işini ev arkadaşı modunda eşit bölüşün. Yani anlattğnz kadaryla çok güzel evlatlarsınız yine tabikide devam ama bu kadar nazlandrmayın bencd

Her anne böyle değil fakat çoğu ergen ergen takılıyor .hep dogurduklarindan ilgi alaka bekliyor ,hayatına s.çıyor, herşeye burun kıvırıyor ,hicbirseyi beğenmiyor, üstüne bide bunalıma sokuyor .seç beğen hangi bunalıma girmek istersen artık ..

Bazı anaları anlamak zor .ergenlikleri yada depresyonlari hiç bitmiyor ..

Sen de bırak artık şu kadına yaranma çabalarını .al büyük kardeşini çık ayrı eve ..ne hali varsa görsün .analık sadece dogurmakla olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…