Seneye ozel univ. taksitlerine hazirla kendini derimŞimdiden konuşmalar şöyle
- Anne ben senden uzağa gidemem, başkalarıyla aynı odada kalmam vs
- çok çalış burayı kazan kızım bende seni gönderemem.
En büyük fantezisi en güzel günlerim içine etmektir. Mesela evlendiğimiz gün yaptıklarını mezarında ot bitse unutmam.Sende paylaşmak ister misin biraz
Amin ☹En büyük fantezisi en güzel günlerim içine etmektir. Mesela evlendiğimiz gün yaptıklarını mezarında ot bitse unutmam.
Oğulları için ölür biter ama benim için anca bı amelîyatimda ölümden döndüm bildiğiniz öldüm doktorlar hayata döndürmek için saatlerce uğraştı. O gün benim için vicdan yaptı.
Sürekli maddi olarak sömürüldügümü evlendikten sonra ve tokat gibi bı kaç konusmasi vardı ki sonrasında katıla katıla ağladım.
Tüm akrabalarımla aramı kafasına göre yönetir.
Eşimle çok iyi anlaşıyoruz die çıldırır sorsan çok mutlu ama.
Oğullarına toz kondurmaz ama ben vurun abalıya.
Neyse ki Rabbim yüzüme baktı çok iyi eşim var.
İnşallah sana ve kardeşine Rabbim çok iyi eşler ve yuva nasip ederde benim gibi kurtulursunuz.
Ben çalışıyorum da kardeşim çalışmak istesede annem izin vermiyor evin işini kim yapacak diyor, küçük kardeşim sınava hazırlanırken onun işlerini görsüm diye evde tutuyor. Oda üniversiteye gitmeyi denedi ama istediği bölümü 2 yıl üst üste kazanamayınca annemde onu hizmetçi niyetine görmeye başladı.
Çok güzel yorum yapmış bu güzel yürekli Arkadaşımız takdir ediyorum lütfen bu yorumu asla göz ardı etmeyin tekrar tekrar okuyun ve icraata geçin kolay gelsin22 yasindakini ezmeyin ev iside kolay bir is degil ve 18 yasta gayet ev isi icin uygun bir yas kural koyun biz calisiyoruz sonucta sizde ikiniz evdesiniz hep ortancaya yikamayiz bir hafta biriniz diger hafta biriniz yapin genel duzeni deyin okuyan kendine okuyacak ayda bir veya iki defa gelen is sirasiylada kimse sinavda basarisiz olmaz fazla prenses moduna karsiyim ben yas ilerleyince kendilerine skinti oluyor yarin univ baska yerde kazansa yurt arkadaslari cekmez onu mesela,veya begenmedi diye yemekhane baska yemek pisirmez
Valla bana kalsa 22 lik kardese destek olup ise sokun kpss falan hazirlansin haftasonuda gezin evde 4 kadin hasta yok bise yok aranizda herkes kendi isini gorur boyle yipranir kotu olursunuz ben yaptim o ne yapti o yapmadi gereksiz tatava vs herkes kendi isine baksin kendi utusunu yapsin anneniz kendi icin ! Bise isterse yaparsiniz o soylemeden yapmayin kadin belki beni yasli yerine koyuyolar moduna girmistir belki hukmu elinde tutmak istiyor bence yemekte bir tane yapin begenen yer begenmeyen disardan soyler misafiri olanda kendi hizmetini yapsin
Anneniz biraz sukursuz bir hanim anladigim sevgi olayinada bise diyemem oluyor bazi anne babalarda yapacak bise yok
kendinizi bu kadar annenizin annesi konumuna sokmayin daha evlenip kendiniz anne olacaksiniz yasam zorluklarina gogus gereceksiniz hayat zor ve ne kadar ailede olsa yasam bireysel bunu hic aklinizdan cikartmayin siz kendinizi paralarsiniz birgun dusersiniz ne kadar canda olsa o paraladiklariniz olmaz yaninizda sizin emeginizi hice sayabilirler insan bu yanar doner
bu tarz fazla yukler ilerde insandan cikiyor ve Allah omur verdiginde insallah anne 70 lere 80 lere gelirse iste o zaman lazim olacak bu bakis sefkat simdiden hirpalamayin kendinizi goze batmayin batirtmayinki ilerde o bakis acinizi kaybetmeyin saglikli iliskiniz olsun anneniz genc eli ayagida tutuyor yardim elbette olacak ama siz 80 yas kadinina davranir gibi davraniyorsunuz e bu kadin o yasa gelince ne yapacaksiniz memnun edemezsiniz az cekin kendinizi 18 ligide yasama dahil edin bence
Benim annecigim de biraz boyleydi. Baska evlerde de gordum cocuklarina esit davranmayani. Uzucu tabi.Arkadaşlar konu annem kısaca anlatacağım acaba normal mi bana tuhaf geliyor anlamak istiyorum. Biz 28 22 ve 18 yaşlarında 3 kız kardeşiz. Babamız yok . Ben ve annem çalışıyoruz . 22 yaşındaki kardeşim evde her türlü işi yemeği o yapıyor. En küçük olanda üniversite sınavına hazırlanıyor. Annem sağlık personeli 49 yaşında . İşten eve geldiğinde ona hiçbir şekilde iş bırakmıyoruz, yemeği hazır ev temiz hatta haftasonları arkadaşlarını çağırır onlarıda ağırlarız ama yinede hayatından memnun değil. Anne yarın şu yemeği yapayımmı işten gelince diyorum . Onu yemem bunu canım istemez başlıyor saymaya . E ne yapayım diyorum naparsan yap diyor bu seferde. Diğer kardeşim 22 yaşonda olan anne formalarını ütüledim başka ütülenecek eşarbın var mı diye soeuyor niye ütüledin senden ütü mü istedik diyor. İkimiz de gerçekten sürekli trip atar yiyoruz ve ben buna anlam veremiyorum. Hiç eve.gelmek istemiyorum artık. Çocuğu yemeyen anneler gibi hissediyorum. Kensimize ayrı anneme ayrı yemek yapıyorum zaten yorulup geliyorum ama yeterki oda iyi olsun yüzü gülsün istiyoruz ama nafile cambaz da olsak bize iyi davranmıyor. Gelin görün ki 18 yaşındaki kardeşimle aşk yaşıyorlar. Kıskanmıyorum yanlış anlamayın ama mesela zil çalıyor o kardeşim bilgisayar başında dizi izlerken ben kalkıp kapıyı açıyorum anneme hoşgeldin diyorum bana selam vermeden kardeşimin odasına gidip onu sevmeye gıdıklamaya başlıyor. Diğeride üzülüyor 22 yaşında olan ben bütün gün iş yapıyorum yüzüme bakan yok o yerinden kalkmıyor ama kıymetli diyor. Mesela geçen gün etli kuru fasülye yaptım , bu 18 yaşındaki kardeşimde ete bayılır. Düşkündür. Annem ne yaptı biliyor musunuz bizim tabağımızdaki etleri seçip onun tabağına koydu. Hani neden böyle bu kıza neden böyle bize neden böyle anlam veremiyorum. Herkes demi bu böyledir o evin küçüğü diye mi?
Bizim suçumuz ne anlamadım. Bazen üvey miyiz biz diye bile düşünüyorum .
Arkadaşlar konu annem kısaca anlatacağım acaba normal mi bana tuhaf geliyor anlamak istiyorum. Biz 28 22 ve 18 yaşlarında 3 kız kardeşiz. Babamız yok . Ben ve annem çalışıyoruz . 22 yaşındaki kardeşim evde her türlü işi yemeği o yapıyor. En küçük olanda üniversite sınavına hazırlanıyor. Annem sağlık personeli 49 yaşında . İşten eve geldiğinde ona hiçbir şekilde iş bırakmıyoruz, yemeği hazır ev temiz hatta haftasonları arkadaşlarını çağırır onlarıda ağırlarız ama yinede hayatından memnun değil. Anne yarın şu yemeği yapayımmı işten gelince diyorum . Onu yemem bunu canım istemez başlıyor saymaya . E ne yapayım diyorum naparsan yap diyor bu seferde. Diğer kardeşim 22 yaşonda olan anne formalarını ütüledim başka ütülenecek eşarbın var mı diye soeuyor niye ütüledin senden ütü mü istedik diyor. İkimiz de gerçekten sürekli trip atar yiyoruz ve ben buna anlam veremiyorum. Hiç eve.gelmek istemiyorum artık. Çocuğu yemeyen anneler gibi hissediyorum. Kensimize ayrı anneme ayrı yemek yapıyorum zaten yorulup geliyorum ama yeterki oda iyi olsun yüzü gülsün istiyoruz ama nafile cambaz da olsak bize iyi davranmıyor. Gelin görün ki 18 yaşındaki kardeşimle aşk yaşıyorlar. Kıskanmıyorum yanlış anlamayın ama mesela zil çalıyor o kardeşim bilgisayar başında dizi izlerken ben kalkıp kapıyı açıyorum anneme hoşgeldin diyorum bana selam vermeden kardeşimin odasına gidip onu sevmeye gıdıklamaya başlıyor. Diğeride üzülüyor 22 yaşında olan ben bütün gün iş yapıyorum yüzüme bakan yok o yerinden kalkmıyor ama kıymetli diyor. Mesela geçen gün etli kuru fasülye yaptım , bu 18 yaşındaki kardeşimde ete bayılır. Düşkündür. Annem ne yaptı biliyor musunuz bizim tabağımızdaki etleri seçip onun tabağına koydu. Hani neden böyle bu kıza neden böyle bize neden böyle anlam veremiyorum. Herkes demi bu böyledir o evin küçüğü diye mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?