- Konu Sahibi boncukgumus
-
Babam...
Canım benim..Herşeyim babam..Canımın taaa içi.
Çok seviyorum onu,babasına aşık olanlardanım.Kızarda bağırır da sever de.
Birtanedir.Tektir,Rabbim onu başımızdan eksik etmesin.
basin sagolsun..allah mekanini cennet etsin sanada sabir versin arkadasimO benim canımdı, kanımdı, ilk aşkımdı. 7 sene önce vefat etti ansızın hiç ummadığım bir anda bırakıp gitti beni. Acısı ilk günkü gibi içimde bıraktığı boşluğu hiçbir şey dolduramıyor. Sevinçlerimde mutluluklarımda hep bir yanım eksik kalıyor.
sanırım biz kardeşiz cınımmm
O benim canımdı, kanımdı, ilk aşkımdı. 7 sene önce vefat etti ansızın hiç ummadığım bir anda bırakıp gitti beni. Acısı ilk günkü gibi içimde bıraktığı boşluğu hiçbir şey dolduramıyor. Sevinçlerimde mutluluklarımda hep bir yanım eksik kalıyor.
Bende babamdan hiç destek görmedim benim babam bizi seviyor eminim aama sevmek nedir bilmeyenlerden üniversite okudum arayıp sormazdı kızım nasılsın bir şeye ihtiyacın var mı diye çok sorumsuzdur babam Allah babadan almış herşeyi anneme vermiş öyle bir anneye sahibim ki melek yeryüzündeki meleğim benim Onu çok seviyorum babam bize çok sıkıntılar yaşattı onu da seviyorumama annem kadar değil asla değil, aile bağları okadar farklı ki ne yaparsa yapsın kan bağı var arada aile bağı var kestirip atamıyorsunuz işte
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/668903-babam-takmis-durumda.html
burdan sen düşün artık bir konum daha var babam ile ilgili.
babadan yana yhüzü gülmeyenlerdenim bende
şuan hani sana babamı anlatmıcam..
ama sana bir tavsiye vermek istedim.
eğer baban böyleyse senin tam aksine içine kapanık olmaman lazımdı. güçlü olman lazımdı.. annene sahip çıkman lazım.
benm babam mesela bizim yanımızda anneme bağıramaz! ama çocukken bizide annemide çok ezdi..
bu şekilde olmanız doğru deil.. eger böyle olursanız ALLAH korusun yarın öbürgün eşinizden size bişi gelse savunmasız olursunuz..
benim babam çok sinirli ve hep o haklıdır hiç bişey söylenmez manevi açıdan yoksun büyüdüm. ve bu yüzden içine kapanık biriyim, babama karşı hiç bir saygısızlığım olmadı ama o bizi hep haksız kendi düşünceleri geçerli oldu her konuda çok sıkıntı yaşadım kendime değilde hep anneme üzüldüm babamı çeken hep annemdir.sadece benim babam mı böyle diyorum bazen sizin babalarınız nasıl?
basin sagolsun..allah mekanini cennet etsin sanada sabir versin arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?