sizin babanız nasıl biri?

Babam...
Canım benim..Herşeyim babam..Canımın taaa içi.
Çok seviyorum onu,babasına aşık olanlardanım.Kızarda bağırır da sever de.
Birtanedir.Tektir,Rabbim onu başımızdan eksik etmesin.:43::16:

NE güzel:) ben babasına aşık olan kızlardan değilim Allahım bana babam gibi biriyle evlenmeyi nasip etmesin :(
Babamı seviyorum ama sadece seviyorum babam olduğu için maddi manevi hiçbir sebep yok

O benim canımdı, kanımdı, ilk aşkımdı. 7 sene önce vefat etti ansızın hiç ummadığım bir anda bırakıp gitti beni. Acısı ilk günkü gibi içimde bıraktığı boşluğu hiçbir şey dolduramıyor. Sevinçlerimde mutluluklarımda hep bir yanım eksik kalıyor.

O benim canımdı, kanımdı, ilk aşkımdı. 7 sene önce vefat etti ansızın hiç ummadığım bir anda bırakıp gitti beni. Acısı ilk günkü gibi içimde bıraktığı boşluğu hiçbir şey dolduramıyor. Sevinçlerimde mutluluklarımda hep bir yanım eksik kalıyor.
basin sagolsun..allah mekanini cennet etsin sanada sabir versin arkadasim :(

Herkes sevgilisinin/eşinin adını kolyesine yazdırır boynunda taşır bende babamın ismi var.Öyle işte.

Parası olursa mutlu ve harika bi insan. Olmazsa asabi, çekilmez ve aksi.
Küser cocuk gibi inattir. Annemin alma dediği şeyleri inatla alır sanki. Kendimi bildim bileli böyledir.
Çok anlayışlı ve sevgi dolu biri değildir. Pek de anlasamayiz. Ama hayatta güvendiğim tek namuslu erkektir.
Ne olursa olsun, benim dünyaya gelmeme vesile olmuş, beni okutmus bir insandir.
Allah anami da babami da basimdan eksik etmesin. Onlarin gölgesi yeter.:31::31:

Allah rahmet eylesin...

Bende babamdan hiç destek görmedim benim babam bizi seviyor eminim aama sevmek nedir bilmeyenlerden üniversite okudum arayıp sormazdı kızım nasılsın bir şeye ihtiyacın var mı diye çok sorumsuzdur babam Allah babadan almış herşeyi anneme vermiş öyle bir anneye sahibim ki melek yeryüzündeki meleğim benim Onu çok seviyorum babam bize çok sıkıntılar yaşattı onu da seviyorumama annem kadar değil asla değil, aile bağları okadar farklı ki ne yaparsa yapsın kan bağı var arada aile bağı var kestirip atamıyorsunuz işte :(

benimde annem bitanedir.... anneler başka diye düşünüyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/668903-babam-takmis-durumda.html
burdan sen düşün artık bir konum daha var babam ile ilgili.
babadan yana yhüzü gülmeyenlerdenim bende :14:

okudum canım senin durumunda kötüymüş Allah yardımcın olsun. ben hep dua ettim babam gibi bir eş istemiyorum diye çok şükür eşim çok iyi bir insan benim eşim hayatımdaki en değerli erkek babam, arkadaşım eşim. ama yinede babamdan da Allah razı olsun insanların kişiliklerini değiştiremiyoruz ne yazıkki

şuan hani sana babamı anlatmıcam..
ama sana bir tavsiye vermek istedim.
eğer baban böyleyse senin tam aksine içine kapanık olmaman lazımdı. güçlü olman lazımdı.. annene sahip çıkman lazım.
benm babam mesela bizim yanımızda anneme bağıramaz! ama çocukken bizide annemide çok ezdi..
bu şekilde olmanız doğru deil.. eger böyle olursanız ALLAH korusun yarın öbürgün eşinizden size bişi gelse savunmasız olursunuz..

babam evde sorunlar çıkarırken anneme bağırırken haksız yere evde kırılmadık şey kalmazdı zaten ben babama karşı gıkımı bile çıkaramazdım diğer kardeşim de öyle korkardık babamın sinirinden. ne kendime güvenim var ne de sosyal bir insanım içime kapandım çok sessiz biriyim okul hayatım bile kötü geçti hep

benim babam çok sinirli ve hep o haklıdır hiç bişey söylenmez manevi açıdan yoksun büyüdüm. ve bu yüzden içine kapanık biriyim, babama karşı hiç bir saygısızlığım olmadı ama o bizi hep haksız kendi düşünceleri geçerli oldu her konuda çok sıkıntı yaşadım kendime değilde hep anneme üzüldüm babamı çeken hep annemdir.sadece benim babam mı böyle diyorum bazen sizin babalarınız nasıl?

Benim babam da otoriter ve sinirlendi mi gözü bir şeyi görmeyen bir adamdır (ona çekmişim :ssz:)

Ama beni hala "minik kuşum, kara kızım, anamın adı ağzımın tadı (adım babaannemin adıdır), aman benim güzel kızım falan diye sever..(33 yaşında koca bi kadınım:ssz:)

Ha benim babam da hep haklıdır, ama insanlar yaşlandıkça biraz inat oluyorlar..Biz bu durumu dengeliyoruz kendi içimizde..Hep onun dediği olur güya, ama sonuç önemlidir ve sonunda hep bizim dediğimiz olur :60:

Sinirlendiğinde tavırları, sözleri, yaptıklar v.s önemlidir. Devamlı sinirli ve devamlı kırıcıysa bu tabi zor bir durum..
Ama bu saatten sonra değiştiremezsiniz. Böyle kabul edeceksiniz, yapacak bişey yok..

Benim babam da annem de dünyadaki en iyi anne-baba. Birbirlerine de sevgiyle saygıyla bağlı çok iyi birer eşler.:nazar::16:
Her şeyim onlar benim. Melek kalplilerim. En değerlilerim.:16:
Allah'ım onları başımızdan eksik etmesin.(AMİN)

Cocuk gibi huylari var, saygi duyamiyor insan.
Normal durumlarda bizi iyiye tesvikte ve hayatimizi yonlendirmemizde iyi bir baba.
Ama cok kotu bir es..

benim Babam cok iyi bir Baba oldu ozaman ve cok iyi bir Babadir asla hic birimizi kirmadi, bugune kadar
Hic itici konusmadi ..
herzaman dinleyici ve yardimci oldu.
olmasi gerektigi gibi oldu yani.

Baba kelimesi bile gözlerimin dolmasına sebep oluyor.....BABAM hayatımın tek erkeğiiiiiiii,sabırlı,duyarlı,anlayışlı bir kere olsun yüksek sesle konuştuğunu duymadım......canımın içi birtanecik babammmmmmmmmmmm seni çok özledimmmmmmm:5::5:

Karikatür herşeyi anlatır $baba-tirt.webp

Taşrada yaşıyorduk. Lisedeyken erkek arkadaşım vardı. Bi gün adamın biri babamın yanına gitmiş: 'Abi senin kızı bir çocukla yürürken gördüm. Haberin olsun' demiş. Babamın cevabı: 'Sana ne y.....m?' :)))

bazı insanlar yaşları ilerledikçe kendinden küçüklerin bişi bilmediğini kendilerinin bildiğini sanırlar.babamda her konuda diretir.yok öyledir yok ben bilirim diye sonra ortaya çıkar yanlış bildiği.öyleymiştirde sonradan değişmiştir der.artıkk tartışmaya bile girmiyorum.ben küçüklükten hatırlar gibiyim hayal meyal babamın bizle oynadığını..koynunda yatırırdı sarılırdı falan çok düşkündür bize ama bunu hissettirmez..öyle sarılmasını gelip öpmesini bilmem.annemin dediğine göre hastalansak geceleri gelir uyurken bakarmış uyumazmış..bazı babalar öyle hissettiremiyo yapıları böyle.sevmiyo değiller aslında..çok severim babamı.bizim izinn çalışıyo çabalıyo kendine almıyo bize alıyo bi kez olsun niye aldın demez parasını sormaz paranın lafını etmez yok demez..hep al hep al.ahh babam 3 kuruş para için ne zorluklarda çalışıyor halbuki.hakkını ödeyemem

Back
X