• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin de çevrenizde surekli sizi eleştiren arkadaşlarınız var mi?

Cilekkokusuu95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
50
1
1
28
Sürekli burnun böyle boyun böyle bilmem ne diye ben bu işten çok sıkılmaya başladım çünkü önemsiz geliyor ve batıyor beni

Sürekli burnun böyle boyun böyle bilmem ne diye ben bu işten çok sıkılmaya başladım çünkü önemsiz geliyor ve batıyor beni

Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır derler birde öyle düşün :) herkesin dediğini kafana takarsan kafanda saç kalmaz. Ay iyice haydar dümene benzedi uslubum :D :D

Sende onların eleştirilecek bir yanını bul, bazıları ancak böyle kapıyor çenesini.. Bir arkafaşım burnumla eleştirmek değil resmen dalga geçiyordu. Çok sustum güldüm geçtim, baktım anlamıyor, ve maalesef hatasını anlayabilmesi için bende onun bir kusuruyla dalga geçmek zorunda kaldım, o son olmuştu. Bazıları böyle işte, napcan...

Açıkçası böyle anlamsız ve boş konuşan insanlar benim için çok geçmişte kaldı.. Bir tür olgunlaşmamış ergen psikolojisi..
Eskiden olurdu.. Karşımdakinin kendinde neyi beğenmediğini düşünürdüm.. Bir eksikliği, hatta birden fazla eksikliği varsa size karşı, size göre üstün olduğunu düşündüğü saçmalıkları söyleyerek kendini iyi hissetmeye çalışıyordur çünkü..
Böylelerine çevrenizde ihtiyaç var mı? Bence bunlar arkadaş değil.. Terapist değilseniz ve zamanınız değerliyse tabi..

Kıskandıkları, çekemedikleri bir şey vardır, ya da bildiğimiz boş insanlardır. İnsanin dış görünüşünün, hele hele değiştirilemez şeylerin eleştirisi nedir ya? Takılmayın böyleleriyle. Ben hiç çekemem.

Olmaz mı ya. Böyle aptallar aslında sadece sana garezinden değil genel olarak her insana karşı bunu huy edinen tipler oluyor.
Mesela benim bir akrabam çok eleştirir onu bunu.
Ama kendi kızını, oğlunu da milletin içinde eleştirir, laf sokar vs.
Yani o yüzden takmayız biz de.
Başkasına hiçbir şey demeyip yalnızca sana böyle şeyler söylüyorsa seni çekemiyordur.
İlla ki bir şeyin ona fazla geliyordur. O yüzden de canını yakmak istiyordur.
O sana bir şey demeden sen kendini eleştir onun yanında.
Ağzını açamaz artık. Kendini her şeyiyle kabullenmiş bir insan izlenimi verirsin çünkü.

Tabii en güzeli imkanın varsa hiç görüşmemek böyle biriyle.
Bir de alttan alttan laf sokuşturmak da güzel olur.

Bir şey giyerım herkes derkı cok yakısmıs cok uzel olmus der . tek bi arkadaşım var ıyı ıste der ıdare eder der yakısmamıs der ne zaman cok ıyı bi giyimim olsa kıskanclık krızlerıne girer .

Sürekli eleştiren biri
1- çevremde olamaz
2- bu kişi arkadaşım aslaaa olamaz!!!

Back
X