• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin de her ayrılıktan sonra içinize bir hüzün çöküyor mu?

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
merhaba sevgili dostlarım
kadınlar kulübüne üye olduktan sonra bir çok sorunuma rahat çözüm bulabildim.Sorun şu ki aşırı hassas bir yapım var .Ailemi bırakıp farklı bir yere gittiğim zaman acayip bir hüzün çöker içeme aynı şekilde sevgilimi bırakıp gittikten sonra da .Bazen düşünürüm kendi kendime hani bir laf var ya gidene mi zor kalana mı diye?Bana her şekilde zor geliyor .Ayrılıklar her daim beni yıkmıştır.Geçmişe bağımlı yaşıyorum malesef bazen eski günleri iyisiyle kötüsüyle unutamıyorum ?sanki gelen günler her zaman giden günleri aratıyor bana inanın son 7-8 yıldır tam anlamıyla mutlu olamadım yüreğimhep yarım kaldı bu ayrılıklar yüzünden .İşsizlik zaman zaman parasızlık zaman zaman kötü niyetli insanlar psikolojim bozuldu gerçekten .Yıllar yordu beni :((Bazen gaddar bir insan olsaydım daha mı mutlu olurdum diye düşünmedimolmuyor değil .Var mı aranızda benim gibi olan paylaşalım rahatlayalım arkadaşlar

Valla cnaım bendede olur o...sürekli canım sklrr nere gitsem hep aklıma gelir ailem sevglm falann...ne bileyim ya..Allah başka ayrılıklar vermesinn..mesafeler birgun bitiyor...

tabi her ayrilik zor gelir insana..
ama tekrar görecegini bilmek hafifletir o hüzün duygusunu..
ben sahsen alistim artik, eskiden hep aglardim sevdiklerimden ayrildigimda ama simdi öyle degil..
yasadikca, zaman gectikce hersey degisiyor tabi..
duygusal bir yapin var sanirim genelde bu yüzden sana daha agir geliyordur..

Kadinlar duygusaldir canim ama sanirim sen daha duygusalsin... Balik burcumusun? :9:

Guzel birsey bu ama herseyin fazlasi zarardir o yuzden bence dizginlemeye calis... Yoksa kendin cok uzulursun.

Konu içeriği nedeniyle "İlişkiler,duygular ve hayatın içinden" başlığına taşındı.

Back
X