- 10 Kasım 2018
- 98
- 52
- 88
- 36
- Konu Sahibi Birlitregozyasi
-
Çalışırken oluyordu.Merhaba arkadaşlar. Aslında kafama taktığım bir derdim yok. Pek çok dert var ama hangi birini düşünüp üzüleyim, üzülsem ne değişecek diye düşünüp kafama takmıyorum artık. En önemlisi sağlık, çok şükür o yerinde. Hem daha neleri var diye düşünüp kendi dertlerime şükrediyorum. Öyle de olmalı bence. Bunu başarabilmeli. Sadece son zamanlarda havalarında etkisiyle belki, ne duş almak istiyorum ne saçımı taramak istiyorum, ne işe gitmek istiyorum.. hiçbir şey yapasım yok. Feci bir üşengeçlik aldı başını gidiyor. Sizlerde durum nedir? Hiçbir şey yapasınız olmadığı evreleri nasıl atlatıyorsunuz? İllaki gelip geçici fakat benim iş yerinde çalışasım bile yok. Bütün gün ofiste boş boş oturuyorum..
Merhaba arkadaşlar. Aslında kafama taktığım bir derdim yok. Pek çok dert var ama hangi birini düşünüp üzüleyim, üzülsem ne değişecek diye düşünüp kafama takmıyorum artık. En önemlisi sağlık, çok şükür o yerinde. Hem daha neleri var diye düşünüp kendi dertlerime şükrediyorum. Öyle de olmalı bence. Bunu başarabilmeli. Sadece son zamanlarda havalarında etkisiyle belki, ne duş almak istiyorum ne saçımı taramak istiyorum, ne işe gitmek istiyorum.. hiçbir şey yapasım yok. Feci bir üşengeçlik aldı başını gidiyor. Sizlerde durum nedir? Hiçbir şey yapasınız olmadığı evreleri nasıl atlatıyorsunuz? İllaki gelip geçici fakat benim iş yerinde çalışasım bile yok. Bütün gün ofiste boş boş oturuyorum..
En azından işe gidiyorsunuz bu iyi bişe biz evdeyiz ve inan bende o moddayım şuan hiçbişe yapasım gelmiyor hayat enerjim bitmiş gibi hissediyorum ama mecburiyetten yapıyoruz bazı şeyleri geçecek zaman zaman oluyor böyle havalar da çok sıkıcı zatenMerhaba arkadaşlar. Aslında kafama taktığım bir derdim yok. Pek çok dert var ama hangi birini düşünüp üzüleyim, üzülsem ne değişecek diye düşünüp kafama takmıyorum artık. En önemlisi sağlık, çok şükür o yerinde. Hem daha neleri var diye düşünüp kendi dertlerime şükrediyorum. Öyle de olmalı bence. Bunu başarabilmeli. Sadece son zamanlarda havalarında etkisiyle belki, ne duş almak istiyorum ne saçımı taramak istiyorum, ne işe gitmek istiyorum.. hiçbir şey yapasım yok. Feci bir üşengeçlik aldı başını gidiyor. Sizlerde durum nedir? Hiçbir şey yapasınız olmadığı evreleri nasıl atlatıyorsunuz? İllaki gelip geçici fakat benim iş yerinde çalışasım bile yok. Bütün gün ofiste boş boş oturuyorum..
Öyle tabi. Çok şükür. Bu dönemde hayatı devam ettirmek çok zor. Maddi manevi yıpratıcı bir dönemdeyiz. Sonumuz hayr olsun..Çalışırken oluyordu.
Tükenmişlik sendromu diyorlar.
Şu dönem işi olmayanları düşünüp işinize sıkı sıkı sarılın.
En kısa zamanda atlamamız dileğiyle :)Suan tam da yazdıgın gibiyim konu sahibi.
Amin ya. Okadar karamsarım ki, su karamsarlık gitse ustumden yeter.En kısa zamanda atlamamız dileğiyle :)
Havaların ve pandemi döneminin büyük etkisi olduğunu düşünüyorum ben.. :)En azından işe gidiyorsunuz bu iyi bişe biz evdeyiz ve inan bende o moddayım şuan hiçbişe yapasım gelmiyor hayat enerjim bitmiş gibi hissediyorum ama mecburiyetten yapıyoruz bazı şeyleri geçecek zaman zaman oluyor böyle havalar da çok sıkıcı zaten
Al bendende o kadar evde calısıorum.Covıdden dolayı evdende cıkmıorum.Saclarım kırıldı kestırcem onada gıtmıorum.Kaşlarımda uzadı allahtan çok çıkmıo .Film ızlıorum bol bol.Tukenmıslık sendromu bence .Offf bılmıorum canım çok yanıo bazen .Insanlar hep yalancı olmuş .Mesela gecen gun eskı sevgılımın 4 yıldır evlı oldunu ogrendım.Herkeskazık atmak ıstercesıne yarışıo .Bende elımdekıleresukredıorum.Aılem ,kardeslerım bılmıorum allah yar ve yardımcımız olsun.Merhaba arkadaşlar. Aslında kafama taktığım bir derdim yok. Pek çok dert var ama hangi birini düşünüp üzüleyim, üzülsem ne değişecek diye düşünüp kafama takmıyorum artık. En önemlisi sağlık, çok şükür o yerinde. Hem daha neleri var diye düşünüp kendi dertlerime şükrediyorum. Öyle de olmalı bence. Bunu başarabilmeli. Sadece son zamanlarda havalarında etkisiyle belki, ne duş almak istiyorum ne saçımı taramak istiyorum, ne işe gitmek istiyorum.. hiçbir şey yapasım yok. Feci bir üşengeçlik aldı başını gidiyor. Sizlerde durum nedir? Hiçbir şey yapasınız olmadığı evreleri nasıl atlatıyorsunuz? İllaki gelip geçici fakat benim iş yerinde çalışasım bile yok. Bütün gün ofiste boş boş oturuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?