Sizin dertleriniz?

afiyet olsun : )
çok haklısın; düz mantık oluşları, ayrıntısız bütünü gördüklerini zannetmeleri ve en önemlisi de doğduklarından beri toplumun yüklemiş olduğu reis misyonunu ellerine yüzlerine bulaştırmaları ve türevleri yüzünden ağızlarını burunlarını dağıtasım geliyor...

Turevin integralini alirsan eski haline getirirsin:)

zor bir hastalık aslında psikoljik gibi görünsede beyinde bazı sıvıların azalmasından kaynaklanmakta.bir ömür boyu ilaç kullanıp koruyucu tedavi alması gerekiyor.

zor bir hastalık aslında psikoljik gibi görünsede beyinde bazı sıvıların azalmasından kaynaklanmakta.bir ömür boyu ilaç kullanıp koruyucu tedavi alması gerekiyor.

allah sabır versın sana eşine şifa versin çok zor gerçektenn ama çok şükürki tedavisivarr ya bişi merak ettimm onun bu durumundan ona olan sevgin azalıyormu

allah sabır versın sana eşine şifa versin çok zor gerçektenn ama çok şükürki tedavisivarr ya bişi merak ettimm onun bu durumundan ona olan sevgin azalıyormu

Gerçekten seviyorsa eğer asla azalmayacağını düşünüyorum. Ki zaten sevmese evlenmezdi de. Fakat benim manik depresif arkadaşımın sevgilileri hep bu yüzden ayrılıyor malesef:26:

teşekkür ederim.ama allah sabredecek dert vermesin.bu onunda benimde imtihanım olarak düşünüyorum.
sevginin azalmasına gelince
11 yıllık evliyim onun ne kadar iyibir insan olduğunu onu cok sevdiğimdenher zaman emin oldum.
ama tabiki de yıprandığım dönemler oldu tek ben değil evliliğimizinde tıkandığı zamanlar yaşandı.

Gerçekten seviyorsa eğer asla azalmayacağını düşünüyorum. Ki zaten sevmese evlenmezdi de. Fakat benim manik depresif arkadaşımın sevgilileri hep bu yüzden ayrılıyor malesef:26:

bende yazarken dicektimkiii başında olsunda gerisini boşver dicektim ama sonrada dedim acaba o ne hissediyorr çünkü olayın içinde

Bir bilinmeyenli denklem:)
denkleme haksızlık etme tatlım, kendi çapında bir ağırlığı var denklemin çözmek için uğraşıyorsun
valla ben şu ana kadar böyle bir ağırlık görmedim erkeklerde, hele ki çözülmesi gereken bir gizi falan :))
hak getire :)))

teşekkür ederim.ama allah sabredecek dert vermesin.bu onunda benimde imtihanım olarak düşünüyorum.
sevginin azalmasına gelince
11 yıllık evliyim onun ne kadar iyibir insan olduğunu onu cok sevdiğimdenher zaman emin oldum.
ama tabiki de yıprandığım dönemler oldu tek ben değil evliliğimizinde tıkandığı zamanlar yaşandı.

yarın başımaaza ne geleceğini bilmiyoruz evlnırkende ıyı günde kötü günde dıyoruz komşumuzun kıznın başına söyle bir olay geldi yenı evlıler en fazla 3 yıllık eşi bir gün beyin kanaması geçiriyor ve felçlı kalıyorr ne kocası şimdi anlaşılır şekilde konuşamıyorr zaten felçi olduğundan yürüyemıyorda kadında hem çalışıyorr hemde eşine bakıyorr şimdi bitanede çocuklarıvarr ayrılmayı hiç düşünmediğini söluyorr durumun içinde olunca allahsabrınıda verıyoo sanırım dışardan bakınca çok zor geliyoo

benim de derdim eşim. bir süre yurt dışında çalışacak. 1 ay oldu gideli. çok özledim.. geceleri onunla uğraşırdım ne güzel. başında konuşup dururdum :d şimdi konuşacak, dırdır edecek biri de yok :43:

Herkesın bır derdı var durur ıcerısınde ..demıs saır .benımde cok buyuk dertlerım var .ama herseye ragmen hayat devam edıyor. Bızler nefes aldıgımız surece rabbım dermansız dert ,tasıyamayacagımız yuk vermesın...

Back
X