- Konu Sahibi sekerportakalii
-
Benim derdim eşimden yana kızlar . Kocamla çok severek evlendik ama bana çok fazla bağlandı ve hiç ayrılmak istemiyor ,hep yanımda olmak istiyor diyceksiniz ki böyle dert mi olur ne güzel ama insan ilgiden bunalıyo biraz.çocukları anneme bırakalım baş başa kalalım diyo.tabi bende kocamı memnun etmek istiyorum ve kabul ediyorum ama bu sefer çocuklarımı ihmal ettiğimi düşünüyorum.bana şiirler yazıyo mektuplar, çiçekler bana sultanım diyo.kızlar övünmek gibi olmasın ama kocam çok önemli bi mevkiide bi yerden geçerken ceket ilikler önündekiler diğerlerinin yanında bile böyle davranıyo bende utanıyorum herkesin içnde sultanım diyo saçımı okşuyo. çenemi tutup yüzüme bakıp dalıyo.biraz özelimize inicem ama ben bu olayları yalnızken yaşamak isterim herkesin içinde yapılması pek hoşuma gitmiyor.aslında akıllı kadınım her istediğimi yaptırırım ama bu konuda beni bile takmıyor.
Benim derdim eşimden yana kızlar . Kocamla çok severek evlendik ama bana çok fazla bağlandı ve hiç ayrılmak istemiyor ,hep yanımda olmak istiyor diyceksiniz ki böyle dert mi olur ne güzel ama insan ilgiden bunalıyo biraz.çocukları anneme bırakalım baş başa kalalım diyo.tabi bende kocamı memnun etmek istiyorum ve kabul ediyorum ama bu sefer çocuklarımı ihmal ettiğimi düşünüyorum.bana şiirler yazıyo mektuplar, çiçekler bana sultanım diyo.kızlar övünmek gibi olmasın ama kocam çok önemli bi mevkiide bi yerden geçerken ceket ilikler önündekiler diğerlerinin yanında bile böyle davranıyo bende utanıyorum herkesin içnde sultanım diyo saçımı okşuyo. çenemi tutup yüzüme bakıp dalıyo.biraz özelimize inicem ama ben bu olayları yalnızken yaşamak isterim herkesin içinde yapılması pek hoşuma gitmiyor.aslında akıllı kadınım her istediğimi yaptırırım ama bu konuda beni bile takmıyor.
bence arkadaşım sen bir silkelen kendine gel öle dua etme sakın birşey olmuyorsa ya senin için hayırlısı değildir yada zamanı değildir unutma bunu allahtan hayırlısını iste eğer senin için hayırlısı değilse evlenip mutsuz olacağına hiç evlenme daha ii bence insan dua ederken pişman olmayacağı şekilde dua etmeli bence o dua kabul oldumu bırde hayırsız oldumu geri dönüşü olmuyor çünkü yaşın daha genç 25 bende 25 yaşındayım nolmuş bende bekarım herşey evlilik değilki bu hayattayalnızım phufffffffff.. hayırlı evlillik ve eşi geçtim , seveceğim bir erkek olsun sonra terk edip beni üzsün ona bile razıyım. 25 yaşındayım arkadaşlarım evlenirken ben bakıp iç geçiriyorum. Sokakta mutlu çiftleri görünce başımı diğer tarafa çeviriyorum...allah yardımcım olsun.
içimde sürekli bi huzursuzluk, bi sıkıntı, geceleri uyumakta zorlanıyorum terliyorum kan ter içinde kalkıyorum yataktan bunun nedeni panik atak, derdim bu lanet olasıca panik atak!
Benim derdim ne biliyormusunuz?..
Nefret ediyorum o isimden ..
duyunca cinleim fırlıyor ayaklarım uyuşuyorr..
Nişanlımın eski eşinin ismi...
ahhhhhhhhhhhh!! Çıldıırıyprum ya paranoya oldum onun ismin geçtiği Tek bir Diizi izletmiyorum çaktırmıyorum ama...
Tanrım gene sinirlendim
yalnızım phufffffffff.. hayırlı evlillik ve eşi geçtim , seveceğim bir erkek olsun sonra terk edip beni üzsün ona bile razıyım. 25 yaşındayım arkadaşlarım evlenirken ben bakıp iç geçiriyorum. Sokakta mutlu çiftleri görünce başımı diğer tarafa çeviriyorum...allah yardımcım olsun.
ay hic oyle deme!!
Bende oyle dusunuyordum iki sene once fln. Ama meger ne buyuk rahatlikmis. Kafam rahatmis, kimseyi dusunmuyormusum, ara ara icimi kemiren bi gecmis yokmus! Allahtan oylesini dileme! Karsilikli, sevgi ve huzur dolu bir beraberlik dile! Insallah seni ve hepimizi bulurr!!
Kendi dertlerim:
Okul bitiyor, is bulma derdine dusucem..
Burda herkesten uzaktayim yine, SIKILIyorum
Eski erkek arkadasim aklima gelince ya sinirleniyorum, ya icim daralio
bu kadar simdilik
Allah beterinden saklasin.
Tahmin edebiliyorum ne kadar sinir bozucu olduğunu. Fakat nişanlın sadece sana ait. Boşver geçmişi,geçmişteki o kadının adını falan. Sıkma tatlı canını
oncelikle bu sayfayı cok sevdiğimi belirtmeliyım :87:
benım derdmde daha 2. bucuk aylık kocamı goremeyısım
ben ogretmenım o ınsaat muhendisidir benım dersım 3 dediğimde bitiyor ama kocamlar daha yenı bır sıteye basladıgından cok yogunlar 10 sa 11 de gelıyor eve.telafi etmek icin herseyi yapıyor ama ben kocamı ozluyorummve yarın ızınlı ona suprsiz birşeyler yapmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?