Sizin dertleriniz?

Maşallah canım...
Güzel bir evliliğiniz var. Karşılıklı özveriye dayalı.
Allah sonsuza kadar sürdürsün mutluluğunuzu.
Yarın güzel bir kahvaltı hazırlıyarak işe başlıyabilirsin. Eşinin sevdiği şeyleri yaparsın...
Akşamda bir yere yer ayırtırsın ve onu yemeğe çıkarabilirsin.
Yada beraber piknik yapabilirsiniz.

tesekkur ederim canım:)kocam gercekten herseyı hakedıyor.su 2 bucuk aylık evlılıgımızde bıle sorunlar( cınsellık anlamında) yasadık hallettik gene burası sayesınde:)canım yazdıkların guzelde ben farklı olsun istiyorum.

Ben de kendi sıkıntımı yazıyım.
15 aydır sözlü ve nişanlıyım.
Nişanlım iş açıcak diye bekledim. işini açtı.
sabır ettim.
bana evlilik ancak 2 yıl sonra olur dedi. Ona da sabrederim dedim.
gelin görünki değerimi bilmiyor.
kırıyor ve kırdıktan sonra düzeltmek için hiçbirşey yapmıyor.
bensiz daha huzurlu olduğunu düşünüyor sanırım.
kafamda bin tane soru var.
ne yapmalıyım ne düşünmeliyim bilmiyorum.
2 ay sonra 30 umu bitiricem.
Ayrılıp yoluma devam etmeliyim belki ama acaba acaba diyorum.

pekı ayrılmamak ıcın kendıne neden olarak ne sunuyorsun canım

tesekkur ederim canım:)kocam gercekten herseyı hakedıyor.su 2 bucuk aylık evlılıgımızde bıle sorunlar( cınsellık anlamında) yasadık hallettik gene burası sayesınde:)canım yazdıkların guzelde ben farklı olsun istiyorum.

Birşey değil canım.
sen evde mi dışarıda mı birşeyler yapmak istiyorsun eşin için?

Ben de kendi sıkıntımı yazıyım.
15 aydır sözlü ve nişanlıyım.
Nişanlım iş açıcak diye bekledim. işini açtı.
sabır ettim.
bana evlilik ancak 2 yıl sonra olur dedi. Ona da sabrederim dedim.
gelin görünki değerimi bilmiyor.
kırıyor ve kırdıktan sonra düzeltmek için hiçbirşey yapmıyor.
bensiz daha huzurlu olduğunu düşünüyor sanırım.
kafamda bin tane soru var.
ne yapmalıyım ne düşünmeliyim bilmiyorum.
2 ay sonra 30 umu bitiricem.
Ayrılıp yoluma devam etmeliyim belki ama acaba acaba diyorum.

Benim ablamla yaşıtsın,ablam yaklaşık 2 yıllık evli. Fakat nişanlılık döneminde ablamda da bu gibi sorunlar oldu. Evlenince düzelir rahatlarim diye düşünüyordu,ama eniştem öyle rahat bir insan oldu ki anlatamam. Ablam tek başına halletmeye çalışıyor sorunları. Üstelik eniştem çocuk bile istemiyor,ablam öyle ozeniyor ki. Biliyosun ki bende yeni sözlendim,iş ciddiye binince mi böyle rahatlığa kavuşuyorlar acaba? Sevgisini,aşkını artik hissedemiyorsan biraz düşün derim. Kafanı topla,acaba ben bu adamla yapabilecek miyim evlenirsem neler beni bekliyor olabilir diye düşün. Aklı başında birisin. Umarım hiç bir sorun olmadan musmutlu bir evliliğe adım atarsınız. Ama evlenme süresini 2 yıl yapmasını anlayamadım,küçükte değilsiniz bekleyesiniz. Fakat bu süreçte her şeyi tart kafanda. Dua edeceğım senin için. Çok iyi anlayabiliyorum seni. Allah yardimcin olsun insallaah. Mutlu günler seninle olsun..

pekı ayrılmamak ıcın kendıne neden olarak ne sunuyorsun canım

Özünde iyi bir insan ve merhametli olduğunu düşünüyorum.
İçkisi kumarı yoktur.
Evden işe, işten eve gidip gelen biri ama olumsuz yanıda işte
terslemesi.
yüzde 80 tersliyorsa yüzde 20 de sevgi veriyor.
herkes tarafından beğenilen sevilen biriyim.
sıkıntıları var sürekli ve acısını çevresindekilerden çıkarıyor.

Benim ablamla yaşıtsın,ablam yaklaşık 2 yıllık evli. Fakat nişanlılık döneminde ablamda da bu gibi sorunlar oldu. Evlenince düzelir rahatlarim diye düşünüyordu,ama eniştem öyle rahat bir insan oldu ki anlatamam. Ablam tek başına halletmeye çalışıyor sorunları. Üstelik eniştem çocuk bile istemiyor,ablam öyle ozeniyor ki. Biliyosun ki bende yeni sözlendim,iş ciddiye binince mi böyle rahatlığa kavuşuyorlar acaba? Sevgisini,aşkını artik hissedemiyorsan biraz düşün derim. Kafanı topla,acaba ben bu adamla yapabilecek miyim evlenirsem neler beni bekliyor olabilir diye düşün. Aklı başında birisin. Umarım hiç bir sorun olmadan musmutlu bir evliliğe adım atarsınız. Ama evlenme süresini 2 yıl yapmasını anlayamadım,küçükte değilsiniz bekleyesiniz. Fakat bu süreçte her şeyi tart kafanda. Dua edeceğım senin için. Çok iyi anlayabiliyorum seni. Allah yardimcin olsun insallaah. Mutlu günler seninle olsun..

Allah razı olsun canım.
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya benimki de o hesap işte.
Ablan için üzüldüm. Şuan neler çektiğini düşünebiliyorum.
Evlenince düzelmek yerine artıyor.
Nedense erkeklerde nişanlık ve evlilikten sonra bir rahatlama oluyor.
Nasıl olsa artık benim diye düşünüyor olabilirler ama aslında sandıkları gibi değil işler.
Sabır gösteriliyor sevdiğimiz için. ama o da bir yere kadar.
sevgi yoksa sabır göstericek birşey de olmaz.
evet düşünüyorum canım. konuşmuyoruz zaten. o da aramıyor ben de...
yeni dükkan açtı borçları varmış önce onları ödicekmiş, sonra annesinin bağkurunu ödiycekmiş, sonra evlilik için para biriktiricekmiş.
en az 2 sene dedi bana. 2 senemi daha heba etmiyebilirim.

İçkisi kumarı yoktur.
terslemesi.

peki canım ilk tanıstıgınızda da bolemıydı?

İçkisi kumarı yoktur.
terslemesi.

canım yaptığı çok yanlış :19:biz kadınlar zaten çok duygusalız konuşmayı denedinmi hiç yaptığının seni çok kırıp üzdüğünü söyledinmi ben eşimle konuştuğumda hep işe yarar tatlı dille konuşmak:1:

peki canım ilk tanıstıgınızda da bolemıydı?

Hayır böyle değildi. Hiç kavga etmezdik.
Sözden sonra bazen yapıyordu. ama arada olduğu için takmıyordum.
Şu aralar çok arttı. yanına gitmeye çekiniyorum. dualarla gidiyorum.
gene beni terslemesin eleştirmesin diye.

Bende buraya bazen kafama taktığım bi konuyu yazmak istiyorum
aklıma geliyo bazen deli oluyorum
ben sevgilimin bende önce bi kaç kişiyle daha çıktığını biliyordum ama hiç neden ayrıldın diye sebeplerini sormadım.bundan 6-7 ay önce konu açıldı bende sordum.
benden önce çıktığı kız daha önce biriyle beraber olmuş bunuda söylemiş böyle böyle diye ama ilişkinin en başında değil sonradan söylemiş işte sevgilimde kabul etmemiş ayrılmışlar. yazarken bi tuhaf oldum şu anda:S
şimdi sorun şu ki sevgilim bunu bana daha önce anlatmıştı sohbet ederken. ama bi arkadaşımın başına geldi demişti
bende sordum neden arkadaşının başına gelmiş gibi anlatın diye oda dediki arkadaşımında başına geldi..inanmadım ama neden öyle söylediğine anlam veremedim..
durumu kabul edemediğin içinmi ayrıldın dedim yani ayrılmak zorundamı kaldın dedim hayır soğudum dedi zaten son günlerde konuşmuyoduk hç filan dedi..
bazen bu aklıma geliyo işte onun sevgisinden hiç şüphe etmedim herzaman sevgilisi değilde sanki eşiymişim gibi davrandı ama bazen aklıma geliyo işte çok kötü şeyler düşünüyorum..deli oluyorum..

canım yaptığı çok yanlış :19:biz kadınlar zaten çok duygusalız konuşmayı denedinmi hiç yaptığının seni çok kırıp üzdüğünü söyledinmi ben eşimle konuştuğumda hep işe yarar tatlı dille konuşmak:1:

evet canım konuştum.
bayanların duygusal olduğunu kırılabileceğimi söyledim.
ama ne desem boş sanırım.
çünkü konuşsamda gene tekrarlıyor. değişen birşey olmadı.

Hayır böyle değildi. Hiç kavga etmezdik.
Sözden sonra bazen yapıyordu. ama arada olduğu için takmıyordum.
Şu aralar çok arttı. yanına gitmeye çekiniyorum. dualarla gidiyorum.
gene beni terslemesin eleştirmesin diye.

canım acaba ısle yada aılesıyle ılgılı sıkınıtlarımı var sana anlatmadıgı? hıc konusmayı denedın mı? hanı olurya bazen bır sıkıntın olur senı en sevenenden cıkarsırsın bu sınırını bılırsın ya ceker senın nazını falan olamaz mı ?

oncelikle bu sayfayı cok sevdiğimi belirtmeliyım :87:
benım derdmde daha 2. bucuk aylık kocamı goremeyısım :43:
ben ogretmenım o ınsaat muhendisidir benım dersım 3 dediğimde bitiyor ama kocamlar daha yenı bır sıteye basladıgından cok yogunlar 10 sa 11 de gelıyor eve.telafi etmek icin herseyi yapıyor ama ben kocamı ozluyorumm :5: ve yarın ızınlı ona suprsiz birşeyler yapmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var

Konuyu açıp açmamakta kararsız kalmıştım,ama iyiki de açmışım. Begenmissin sende ne güzel:) Öncelikle Allah mutluluğunuzu daim etsin. Ne güzel bir evliliktir bu,hala heyecanınız var. Maşallah:nazar: Ben süpriz konusunda pek iyi değilimdir. Ama tugcecan arkadaşımın dediği gibi güzel bir kahvaltıyla günü baslatabilirsiniz. Veya kendine biraz değişiklik yapabilirsin,sac kiyafet. yada yatak odanıza evlilik surecinizdeki fotoğrafları asabilirsin balonlarin ucuna. Tavana yukseltebilirsin. Biraz sacma mı oldu ne:1: facebooktanda Beyzadan şeker kurabiyeler sayfasına bakabilirsin. Çok hoş kurabiyeler var. Hemde kargoyla gönderiyorlar ben aldım mesela. Yarin için degil de başka bir gün için bunu dusunebilirsin:16:

evet canım konuştum.
bayanların duygusal olduğunu kırılabileceğimi söyledim.
ama ne desem boş sanırım.
çünkü konuşsamda gene tekrarlıyor. değişen birşey olmadı.

anlıyorum tatlım valla bende öyle bi duygusalım eşim bağırsa ağlarım ama dönem dönem bu erkeklerin gerginlik sorunu oluyo biliyomusun aşarsınız bence sabret canım

canım acaba ısle yada aılesıyle ılgılı sıkınıtlarımı var sana anlatmadıgı? hıc konusmayı denedın mı? hanı olurya bazen bır sıkıntın olur senı en sevenenden cıkarsırsın bu sınırını bılırsın ya ceker senın nazını falan olamaz mı ?

yeni iş kurdu canım. annesi destek oldu.
işler de iyi gidiyor şükür.
uzun süredir böyle.
bu huyu sanırım. çünkü benim yanımdada annesini tersliyebiliyor.
Ne dediysek yanlış anlıyor.
iyi niyetle birşey desen seni suçlu çıkarıyor.
şimdi konuşmuyoruz. 5 dk önce aramış açmadım.
konuşçak birşey yok zaten.

anlıyorum tatlım valla bende öyle bi duygusalım eşim bağırsa ağlarım ama dönem dönem bu erkeklerin gerginlik sorunu oluyo biliyomusun aşarsınız bence sabret canım

bilmiyorum ne olucağını canım.
sabrediyorum ama bazen sabrım taşıyor.
olay o kadar komikki.
dün müşterisi gelmiş bende içeride mi dışarı da mı oturdu dedim.
çünkü dışarıya beraber masa almıştık.
o da ne kadar mantıksız şeyler soruyorsun sen dedi.
ne yapçaksın sen nerde oturuyor dedi.
pişman ettin aradığıma bu kadar merak iyi değil dedi.
ben dışarıdaydım ve ne olduğumu şaşırdım.
tüm gün yüzüm asık gezdim.

ben sevgilimin bende önce bi kaç kişiyle daha çıktığını biliyordum ama hiç neden ayrıldın diye sebeplerini sormadım.bundan 6-7 ay önce konu açıldı bende sordum.
benden önce çıktığı kız daha önce biriyle beraber olmuş bunuda söylemiş böyle böyle diye ama ilişkinin en başında değil sonradan söylemiş işte sevgilimde kabul etmemiş ayrılmışlar. yazarken bi tuhaf oldum şu anda:S
şimdi sorun şu ki sevgilim bunu bana daha önce anlatmıştı sohbet ederken. ama bi arkadaşımın başına geldi demişti
bende sordum neden arkadaşının başına gelmiş gibi anlatın diye oda dediki arkadaşımında başına geldi..inanmadım ama neden öyle söylediğine anlam veremedim..
durumu kabul edemediğin içinmi ayrıldın dedim yani ayrılmak zorundamı kaldın dedim hayır soğudum dedi zaten son günlerde konuşmuyoduk hç filan dedi..
bazen bu aklıma geliyo işte onun sevgisinden hiç şüphe etmedim herzaman sevgilisi değilde sanki eşiymişim gibi davrandı ama bazen aklıma geliyo işte çok kötü şeyler düşünüyorum..deli oluyorum..

canım belki senin vericen tepkiden çekinmiştir ondan öyle demiştir olabilirmi insan sevince kzmasın üzülmesin diye böyle yapabiliyo ne biliyim anladığım kadarıyla kıskançsın bide:)

Konuyu açıp açmamakta kararsız kalmıştım,ama iyiki de açmışım. Begenmissin sende ne güzel:) Öncelikle Allah mutluluğunuzu daim etsin. Ne güzel bir evliliktir bu,hala heyecanınız var. Maşallah:nazar: Ben süpriz konusunda pek iyi değilimdir. Ama tugcecan arkadaşımın dediği gibi güzel bir kahvaltıyla günü baslatabilirsiniz. Veya kendine biraz değişiklik yapabilirsin,sac kiyafet. yada yatak odanıza evlilik surecinizdeki fotoğrafları asabilirsin balonlarin ucuna. Tavana yukseltebilirsin. Biraz sacma mı oldu ne:1: facebooktanda Beyzadan şeker kurabiyeler sayfasına bakabilirsin. Çok hoş kurabiyeler var. Hemde kargoyla gönderiyorlar ben aldım mesela. Yarin için degil de başka bir gün için bunu dusunebilirsin:16:

ben bu fikri cok sevdim ama bız 5 yıllık sevgili 2 yıl nısanlı oldugumuzdan bır suru resımlerımız var dediğini gibi yapayım her balonın ıcınede bır not yazayım :52: olur mu sence

Bunda kötü bir şey yok ki canım.
Neyden korkuyorsun peki? Arkadaşının başına gelmis gibi anlattiysa o an öyle söylemek istemiştir,veya cekinmistir. Bence art niyetli veya kandırma gibi bir olay söz konusu değil.

Back
X