- Konu Sahibi sekerportakalii
Benim derdim eşimden yana kızlar . Kocamla çok severek evlendik ama bana çok fazla bağlandı ve hiç ayrılmak istemiyor ,hep yanımda olmak istiyor diyceksiniz ki böyle dert mi olur ne güzel ama insan ilgiden bunalıyo biraz.çocukları anneme bırakalım baş başa kalalım diyo.tabi bende kocamı memnun etmek istiyorum ve kabul ediyorum ama bu sefer çocuklarımı ihmal ettiğimi düşünüyorum.bana şiirler yazıyo mektuplar, çiçekler bana sultanım diyo.kızlar övünmek gibi olmasın ama kocam çok önemli bi mevkiide bi yerden geçerken ceket ilikler önündekiler diğerlerinin yanında bile böyle davranıyo bende utanıyorum herkesin içnde sultanım diyo saçımı okşuyo. çenemi tutup yüzüme bakıp dalıyo.biraz özelimize inicem ama ben bu olayları yalnızken yaşamak isterim herkesin içinde yapılması pek hoşuma gitmiyor.aslında akıllı kadınım her istediğimi yaptırırım ama bu konuda beni bile takmıyor.
gerçekten demeden edemicemm,,böyle dertmi olurr yaa,,ben yeni ewliyim kocam bukadar değill,,bence değerini bilinn,,,bence eşinizin size herkesin içinde bile sevgisini göstermesi sizi onure etmelii,,gurur dymalısınız,,,...okadar eşine kötü davranan mutsuz ewlilikler varkii bence çok şanslı olduğunuzu düşünün...