Sizin dertleriniz?

Benim derdim eşimden yana kızlar . Kocamla çok severek evlendik ama bana çok fazla bağlandı ve hiç ayrılmak istemiyor ,hep yanımda olmak istiyor diyceksiniz ki böyle dert mi olur ne güzel ama insan ilgiden bunalıyo biraz.çocukları anneme bırakalım baş başa kalalım diyo.tabi bende kocamı memnun etmek istiyorum ve kabul ediyorum ama bu sefer çocuklarımı ihmal ettiğimi düşünüyorum.bana şiirler yazıyo mektuplar, çiçekler bana sultanım diyo.kızlar övünmek gibi olmasın ama kocam çok önemli bi mevkiide bi yerden geçerken ceket ilikler önündekiler diğerlerinin yanında bile böyle davranıyo bende utanıyorum herkesin içnde sultanım diyo saçımı okşuyo. çenemi tutup yüzüme bakıp dalıyo.biraz özelimize inicem ama ben bu olayları yalnızken yaşamak isterim herkesin içinde yapılması pek hoşuma gitmiyor.aslında akıllı kadınım her istediğimi yaptırırım ama bu konuda beni bile takmıyor.

gerçekten demeden edemicemm,,böyle dertmi olurr yaa,,ben yeni ewliyim kocam bukadar değill,,bence değerini bilinn,,,bence eşinizin size herkesin içinde bile sevgisini göstermesi sizi onure etmelii,,gurur dymalısınız,,,...okadar eşine kötü davranan mutsuz ewlilikler varkii bence çok şanslı olduğunuzu düşünün...

Sevdiğim insanla evlenmemi kabul etmeyen bir babam var. Şu günlerdeki derdim bu diyebilirim evet.:31:

dert bitmiyor ki bir sıkıntı bitiyor diğeri başlıyor:5:
yeter ki Allah sağlıkla sınamasın evlatlarıma birşey olsa işte buna dayanamam gerisine iyi kötü katlanıyorum işte

Benim derdim eşimden yana kızlar . Kocamla çok severek evlendik ama bana çok fazla bağlandı ve hiç ayrılmak istemiyor ,hep yanımda olmak istiyor diyceksiniz ki böyle dert mi olur ne güzel ama insan ilgiden bunalıyo biraz.çocukları anneme bırakalım baş başa kalalım diyo.tabi bende kocamı memnun etmek istiyorum ve kabul ediyorum ama bu sefer çocuklarımı ihmal ettiğimi düşünüyorum.bana şiirler yazıyo mektuplar, çiçekler bana sultanım diyo.kızlar övünmek gibi olmasın ama kocam çok önemli bi mevkiide bi yerden geçerken ceket ilikler önündekiler diğerlerinin yanında bile böyle davranıyo bende utanıyorum herkesin içnde sultanım diyo saçımı okşuyo. çenemi tutup yüzüme bakıp dalıyo.biraz özelimize inicem ama ben bu olayları yalnızken yaşamak isterim herkesin içinde yapılması pek hoşuma gitmiyor.aslında akıllı kadınım her istediğimi yaptırırım ama bu konuda beni bile takmıyor.

ne kadar güzel bi dert böleee ben cok imrendimmm

milyon kez ayrılıp barışmanın sonucunda sevgilim ile kopmanın eşiğindeyiz,pamuk ipliğiyle bağlıyız. ben gidip özlediğimi söledim bugün. ama heyecanlanmadı bile. taa 2 gün sonrası için konuşuruz dedi istediğim gibi bi hayata sahip olamadım. bi ev bulup çıkamadım. herşey kötü....

yalnızım phufffffffff.. hayırlı evlillik ve eşi geçtim , seveceğim bir erkek olsun sonra terk edip beni üzsün ona bile razıyım. 25 yaşındayım arkadaşlarım evlenirken ben bakıp iç geçiriyorum. Sokakta mutlu çiftleri görünce başımı diğer tarafa çeviriyorum...allah yardımcım olsun.
bence arkadaşım sen bir silkelen kendine gel öle dua etme sakın birşey olmuyorsa ya senin için hayırlısı değildir yada zamanı değildir unutma bunu allahtan hayırlısını iste eğer senin için hayırlısı değilse evlenip mutsuz olacağına hiç evlenme daha ii bence insan dua ederken pişman olmayacağı şekilde dua etmeli bence o dua kabul oldumu bırde hayırsız oldumu geri dönüşü olmuyor çünkü yaşın daha genç 25 bende 25 yaşındayım nolmuş bende bekarım herşey evlilik değilki bu hayatta

ömür boyu sürecek bir hastalığım var .hala ne bir evim ne bir arabam var.yaşım 37 ikinci bebiş istiyorum eşim karar veremiyor .oğlum geceleri hiç üstünü örtmüyor 11 yaşına geldi nerdeyse .oooofffff:5:

Hepinizin yazdıklarını teker teker okudum. Hepiniz için de dua edeceğim,istediğiniz her şeye,hayallerinize sahip olabilesiniz ve dertlerinizden kurtulabilesiniz diye. Hepiniz bol bol dua edin,eminim ki rahatlayacaksınız. Bazilarinizin tatlı mı tatlı dertleri var tebessüm ederek okudum:) Rabbim başka dert vermez insallaaaah:54:

büyük bir dert değil çok şükür ama okulla uğraşıyorumm yeni okul yeni arkadaşlar yeni ortam yeni dersler, psikoloji bozulmaları. sınavların yaklaşması, hiçbirşey bilmemem, anlamamam.. :(

içimde sürekli bi huzursuzluk, bi sıkıntı, geceleri uyumakta zorlanıyorum terliyorum kan ter içinde kalkıyorum yataktan bunun nedeni panik atak, derdim bu lanet olasıca panik atak!

Benim derdim ne biliyormusunuz?..

Nefret ediyorum o isimden ..

duyunca cinleim fırlıyor ayaklarım uyuşuyorr..

Nişanlımın eski eşinin ismi...

ahhhhhhhhhhhh!! Çıldıırıyprum ya paranoya oldum onun ismin geçtiği Tek bir Diizi izletmiyorum çaktırmıyorum ama...

Tanrım gene sinirlendim :47::47::47::47:

içimde sürekli bi huzursuzluk, bi sıkıntı, geceleri uyumakta zorlanıyorum terliyorum kan ter içinde kalkıyorum yataktan bunun nedeni panik atak, derdim bu lanet olasıca panik atak!

Annemde bu hastalıktan muzdarip. ne kadar kötü bir şey çok iyi biliyorum. Allah şifa versin,içindeki sıkıntılar gider inşallah. Ve bu hastalığı umarım en yakın zamanda atlatırsın:26:

Benim derdim ne biliyormusunuz?..

Nefret ediyorum o isimden ..

duyunca cinleim fırlıyor ayaklarım uyuşuyorr..

Nişanlımın eski eşinin ismi...

ahhhhhhhhhhhh!! Çıldıırıyprum ya paranoya oldum onun ismin geçtiği Tek bir Diizi izletmiyorum çaktırmıyorum ama...

Tanrım gene sinirlendim :47::47::47::47:

Tahmin edebiliyorum ne kadar sinir bozucu olduğunu. Fakat nişanlın sadece sana ait. Boşver geçmişi,geçmişteki o kadının adını falan. Sıkma tatlı canını:7:

Ay canlarım haklısınız ama işte bunalmak sıkılmak diye bişey de var bunu yaşamayan bilmez.bi de onun beni çok sevmesinin getirdiği bi sorumluluk da var insanın üstünde ya hem ben üçüncü bebeğime hamileyim şu anda hala daha devam ediyoruz aynı bu sefer iş yaptırmama başladı.hiç iş yağpmıycakmışım her şeyi o yaparmış.bu arada arkadaşlardan soran olmuş eşimin işini eşim şirketimiz var onun sahibi oluyo çok önemli bi şirket.neyse bu arada eşimin şirket toplantısı var ne giyebilirim? vücut tipim: siyah dalgalı uzun saçlarım var mavi gözlüyüm iri dudaklarım ve gözlerim var bembeyaz tenliyim iri göğüslü ve kalçalıyım kadın gibi kadınım.ne giyebilirim? bu arada eşim dekolteye karışmaz yani öyle giyiyorum ve çok yakıştığını düşünüyorum neyse siz söyleyin ne giyebiliriiiiiiim?

yalnızım phufffffffff.. hayırlı evlillik ve eşi geçtim , seveceğim bir erkek olsun sonra terk edip beni üzsün ona bile razıyım. 25 yaşındayım arkadaşlarım evlenirken ben bakıp iç geçiriyorum. Sokakta mutlu çiftleri görünce başımı diğer tarafa çeviriyorum...allah yardımcım olsun.

ay hic oyle deme!!
Bende oyle dusunuyordum iki sene once fln. Ama meger ne buyuk rahatlikmis. Kafam rahatmis, kimseyi dusunmuyormusum, ara ara icimi kemiren bi gecmis yokmus! Allahtan oylesini dileme! Karsilikli, sevgi ve huzur dolu bir beraberlik dile! Insallah seni ve hepimizi bulurr!!

Kendi dertlerim:
Okul bitiyor, is bulma derdine dusucem..
Burda herkesten uzaktayim yine, SIKILIyorum
Eski erkek arkadasim aklima gelince ya sinirleniyorum, ya icim daralio

bu kadar simdilik

Allah beterinden saklasin.

ay hic oyle deme!!
Bende oyle dusunuyordum iki sene once fln. Ama meger ne buyuk rahatlikmis. Kafam rahatmis, kimseyi dusunmuyormusum, ara ara icimi kemiren bi gecmis yokmus! Allahtan oylesini dileme! Karsilikli, sevgi ve huzur dolu bir beraberlik dile! Insallah seni ve hepimizi bulurr!!

Kendi dertlerim:
Okul bitiyor, is bulma derdine dusucem..
Burda herkesten uzaktayim yine, SIKILIyorum
Eski erkek arkadasim aklima gelince ya sinirleniyorum, ya icim daralio

bu kadar simdilik

Allah beterinden saklasin.

Benimde okulum bitti,şükür meslegime başlıyorum. Darısı senin başına,umarım en kısa zamanda iş bulursun. Eski sevgililerde ayrı bir dert oluyor yahu. Varliklarida yokluklarida bir dert:1: Tabiki,Rabbim dermansiz bir dert vermesin insallaah.

oncelikle bu sayfayı cok sevdiğimi belirtmeliyım :87:
benım derdmde daha 2. bucuk aylık kocamı goremeyısım :43:
ben ogretmenım o ınsaat muhendisidir benım dersım 3 dediğimde bitiyor ama kocamlar daha yenı bır sıteye basladıgından cok yogunlar 10 sa 11 de gelıyor eve.telafi etmek icin herseyi yapıyor ama ben kocamı ozluyorumm :5: ve yarın ızınlı ona suprsiz birşeyler yapmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var

oncelikle bu sayfayı cok sevdiğimi belirtmeliyım :87:
benım derdmde daha 2. bucuk aylık kocamı goremeyısım :43:
ben ogretmenım o ınsaat muhendisidir benım dersım 3 dediğimde bitiyor ama kocamlar daha yenı bır sıteye basladıgından cok yogunlar 10 sa 11 de gelıyor eve.telafi etmek icin herseyi yapıyor ama ben kocamı ozluyorumm :5: ve yarın ızınlı ona suprsiz birşeyler yapmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var

Maşallah canım...
Güzel bir evliliğiniz var. Karşılıklı özveriye dayalı.
Allah sonsuza kadar sürdürsün mutluluğunuzu.
Yarın güzel bir kahvaltı hazırlıyarak işe başlıyabilirsin. Eşinin sevdiği şeyleri yaparsın...
Akşamda bir yere yer ayırtırsın ve onu yemeğe çıkarabilirsin.
Yada beraber piknik yapabilirsiniz.

Ben de kendi sıkıntımı yazıyım.
15 aydır sözlü ve nişanlıyım.
Nişanlım iş açıcak diye bekledim. işini açtı.
sabır ettim.
bana evlilik ancak 2 yıl sonra olur dedi. Ona da sabrederim dedim.
gelin görünki değerimi bilmiyor.
kırıyor ve kırdıktan sonra düzeltmek için hiçbirşey yapmıyor.
bensiz daha huzurlu olduğunu düşünüyor sanırım.
kafamda bin tane soru var.
ne yapmalıyım ne düşünmeliyim bilmiyorum.
2 ay sonra 30 umu bitiricem.
Ayrılıp yoluma devam etmeliyim belki ama acaba acaba diyorum.

Back
X