Sizin eşiniz de benim eşim gibi mi?

kardelen198792

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
125
0
96
Konya
arkadaşlar madem burada herkes sıkıntısını paylaşıp yardım istiyo benimde yardıma ihtiyacım var akıl verin ben 2 yıldır evliyim allaha şükür mutluyum ama bi sorun var ki eşimde çok zoruma gidiyo iyidir hoştur ama yaptığı iyiliği başa kalkma huyu var mesela bi yere yemeğe götürür sonra üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin söyler ben seni yemeğe götürdüm ben seni düşünüyorum 1 yıl nişanlı kaldık benim unuttuğum şeyleri hatırlıyo ben sana şöyle yaptım diye tek iyi şeyler olsa iyi kavgamızı hatırlıyo sen bana şunu demiştin diye kafama kalkıyo çok sıkıldım bu durumdan artık kavga çıkmasın diye hep alttan alır oldum yeterki kafama kalkmasın diye ne yapcam bilmiyorum yardımınızı bekliyorummafoldumben

eşine söyle ben senin bu huyunu sevmiyorum ve çok üzülüyorum de
sende kavga çıkmasın diye alttan alsan da nereye kadar bir süre sünra sende patlarsan ciddi sonuçlarda olabilir
en iyisi eşine söylemelisin...

Eşine söyle de bir büstünü yaptırsın , evde olmadığı zamanlarda çevresinde mum yak , tapınak haline falan getir bari...Büyük lütufta bulunmuş demek seni yemeğe götürmekle.Sende içine atma , at at nereye kadar.Bu kadar iyi hafızası varsa ilime bilime versin kendini. Aaaaa sinir oluyorum böyle tipleresempatiksalakcinni

yemeğini yapıyorum ütünü yapıyorum bulaşığını yıkıyorum hizmetini yapıyorum kafana kakıyo muyum? beni yemeğe çıkartman lütuf değil yapman gereken doğal bişey . çok şey yapmışsın gibi böbürlenme !
de kocana arkadaşım!

bende başına kalktım sen zaten her zaman yaparsın dedi rahatsız oluyorum yapma dedim elimde değil dedi tamam yapmıycam diyo gene yapıyor yavvv

offff benım babam böyledır malesef.....böyle insan hiç çekılmez canım durumunu anlayabılıyorum..babam kaç yaşına geldı bız degiştiremedik ınşallah sen eşinin bu huyunu terk etmesını saglayabılırsın canım...

hadi iyileri bi derece anlarsında anacım her kavgada başa kalkmazki evliliğimin ilk zamandarı kabustu resmen sen bana nişanlıyken şu tarihte şu gün niye öyle söyledin neden bunu yaptın ööööööf

Yemeğe çıkartmayı bile başınıza mı kakıyor?

Yemeğe çıkartması kadar doğal birşey olamaz ki, siz ailesiniz.

Çok zor bir durum Allah çok sabır versin size.Sanırım başka birşey diyemeyeceğim daha.

otur konus.. böyle böyle de beni üzüosun bu huyunla..dikkat et vs de güzel bir şekilde..
hatunsun hatunlugunu kullan

ay canım kızma ama çok pasif kalmışsın, böyle adama yapacaksın tabii ki, bu senin kocalık görevin denir
:hulya:

en iyisi otur konuş beni böyle yaparak kendinden soğutuyosun de
yani evlilik bu kavgalarda oluyo tartışmalarda ama tartışıp konuştukdan bi karara vardıktan sonra bir daha bu konuyu açmanın bi mantığı yokk
güzlece anlatman lazım bence

sadece yemeğe çıkartmak değil anlatmak istediğim en ufak bişey bile olsa söyler yani o sadece küçük bir örnek pasiflik değil bu canım aynı zamanda asabi biri olduğu için vede en ufak kavgada çok üstüme geldiği için susuyorum ağlıyorum

anladım canım o zaman, normal sakin bi zamanında bu konuyu güzellikle konuşmaktan başka çaren yok
ayrıca üstüne gelmesi ne demek şiddet için mi üstüne geliyor
bence eşinin aşırı sinir gibi problemi varsa önce buna çözüm bulmalısınız

hayır çok sinirlendiğinde kendine zarar verir genelde elini parçaladı dikiş atıldı psikoloğa gitmeyi kabul ediyor ama bilmem artık bu durum ne zamana kadar devam eder bazen beni çileden çıkarıyo

Kösnük ne yahu kaydirigubbakcemile3
Ayy sinirlenecek ayy kızacak diye susarsan herşeyi kafana kakar normal..
Biraz sınırını bilecek..
Seni yemeğe götürdüm derse başına kakarsa..
bende sabah kahvaltı yaptırdım sana az önce bulaşık yıkadım dün çamaşır yıkadım ondan önceki hün banyoyu temizledim,kıymetini bil de..
gülerek söyle hatta dalga geç..
öküz değil ya bir iki üçüncüde anlar
...!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…