Sizin eşiniz de benim eşim gibi mi?

valla yapilan birsey basa kakildiginda
hic bir degeri kalmiyor bu dinende
böyle yaptigin iyiligi böbürlenerek
anlatmiycaksin yoksa ahirette sevap
olarak bile islenmiycekmis allah yardimciniz olsun
bu tarz insanlar degismez bence benim fikrim

kız sen de onun başına kak sürekli,baktın anlamıyo bir dahakine ağzından eğer tek kelime çıkacaksa daha sonra benim için hiçbir şey yapma de,ısrarla sertçe söyle.yapmasın yahu lazım değil zaten değeri kalmaz ki yaptığı şeyin böyle.Bu senin koca şimdi oo ben seni her gece..... zevkin de zevk falan da der...Kusura bakmayın az ayıp kaçtı ama sinirlendim yahu!!!

Aynen katılıyorum...
Sen de ona aynısını yap bence...

gülsemmi üzülsemmi bilemiyorum canım ama benim eşimde senin eşin gibi,mesela hakkını yemiyeyim ev işlerinde bana sürekli yardım eder ama herhangi bir kavgamızda sende evde işmi yapıyorsun ben hep sana yardım ediyorum diyor,bir tv kanalını açıyorsam değiştirmek isterse değiştirsin diye kumandayı yanına koyuyorum,fakat oda benim açtığım kanalı izliyor ama bir tartışma sırasında evde hep senin istediğin kanallar izleniyor diyor,dışarıya çıksak,yine bir sıkıştığında bunu dile getiriyor vs vs...ben artık sorun bile etmiyorum,duyduklarıma göre erkeklerin çoğu aynı.boşver bunlar sorun değil.

Yapılan iyilik başa kakılmaz bu bir

Eşinin seni yemeğe götürmesi de iyilik değil inceliktir bu da iki

aynen katılıyorum seninle başbaşa vakit geçirme inceliği varken bunu başına kakması garip ozaman sende deki senin için yemek yaptım eşyalarını yıkadım ikide bir kak başına klava:

her erkek böyle değil canım
bu hiç hoş bir huyda değil.eşine çok kırıldığını üzüldüğünü tatlılıkla söyle canım
fi tarihinde olan kavgada şunu söyledin böyle yaptın gibi sözler sadece evliliği yıpratır.mazi mazide kaldı de eşine artık geleceğe bakalım de
baktın iyilikten anlamıyo arkadaşların dediği gibi şaka yollu bende evi süpürdüm toz aldım yemek yaptım minnet duymalısın bana gibi sözler söyle bakalım
belki bu aklını başına getirir eşininbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…