Sizin eşiniz de böylemi

Neden mecbur kalıyorsunuz?
Seviyorum üzülmesin diye isteğini geri çevirmek istemiyorum ama bazen de benim istediğim gibi olsun diyorum ne var yani yıkanıp gelsen sen istetsene neden yaparım diyorum ben kötü kokmuyorum diyor ya

Malum organı som altından olsa,dünya da bir ben bir o kalsak yinede duş yapmayan diş fırçalamayan adamla sevişmem.Erkek kedim var o bile bir işe yaramamasına rağmen günde 10 kez pipişkosunu yalayarak temizliyor😆😆sizi öptüğünde mideniz bulanmıyor mu?
Midem bulanıyor ama ne yapayım isteyerek öpmüyorum dişini fırçalasa gerçekten isterim

Midem bulandı diyorum lütfen dişini fırçala diyorum tamam öpüşmeyiz diyor böyle biri yalnız
Adam tüm kapıyı kapattı diyosun resmen 😟 daha bugün bi makalede okumuştum ben cinsellik öncesi vücut temizliğini ben. Hastalıkların arttığı bilinen bi gerçek zaten. Okut böyle makaleleri sancı oluyo birliktelik sonrası vs de
Ay valla çok zor hayal gücümü zorluyorum.

Seviyorum üzülmesin diye isteğini geri çevirmek istemiyorum ama bazen de benim istediğim gibi olsun diyorum ne var yani yıkanıp gelsen sen istetsene neden yaparım diyorum ben kötü kokmuyorum diyor ya
Bence üzülmesin diye birlikte olmayın. Hijyenik bakımına dikkat etmezsen birlikte olmayacağım deyin. Bakalım ne yapıyor?

Adam tüm kapıyı kapattı diyosun resmen 😟 daha bugün bi makalede okumuştum ben cinsellik öncesi vücut temizliğini ben. Hastalıkların arttığı bilinen bi gerçek zaten. Okut böyle makaleleri sancı oluyo birliktelik sonrası vs de
Ay valla çok zor hayal gücümü zorluyorum.
Onu da yaptım videolar izliyorum dikkatlini ceksin diye kitap okuyorum kulaklığını takıp müzik dinliyor senin istediğin seyleri dinlemek zorumda değilim diyor.kendim rehber öğretmenim ve kendi eşimle iletişime geçemiyorum

Midem bulanıyor ama ne yapayım isteyerek öpmüyorum dişini fırçalasa gerçekten isterim

Üzüldüm gerçekten çok hassas konu boşanın diyemem ama ne kadar bu şekilde devam edebilirsiniz?yeni evlisiniz sanırım

Yok zorlamıyor ne yapayım başka biriyle birlikte. Olayım o zaman diyor bu da bir nevi zorlama
Utanmadan psikolojik sıddet uyguluyor ama bılmedıgı bisey var, kimse onun kokusuk vucuduna kalmadı sevısebılıyosa gitsin sevissın bakalım.
Kac yasındasınız konu sahıbı?

Back
X