Seviyorum üzülmesin diye isteğini geri çevirmek istemiyorum ama bazen de benim istediğim gibi olsun diyorum ne var yani yıkanıp gelsen sen istetsene neden yaparım diyorum ben kötü kokmuyorum diyor yaNeden mecbur kalıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seviyorum üzülmesin diye isteğini geri çevirmek istemiyorum ama bazen de benim istediğim gibi olsun diyorum ne var yani yıkanıp gelsen sen istetsene neden yaparım diyorum ben kötü kokmuyorum diyor yaNeden mecbur kalıyorsunuz?
Midem bulanıyor ama ne yapayım isteyerek öpmüyorum dişini fırçalasa gerçekten isterimMalum organı som altından olsa,dünya da bir ben bir o kalsak yinede duş yapmayan diş fırçalamayan adamla sevişmem.Erkek kedim var o bile bir işe yaramamasına rağmen günde 10 kez pipişkosunu yalayarak temizliyorsizi öptüğünde mideniz bulanmıyor mu?
Adam tüm kapıyı kapattı diyosun resmenMidem bulandı diyorum lütfen dişini fırçala diyorum tamam öpüşmeyiz diyor böyle biri yalnız
Bence üzülmesin diye birlikte olmayın. Hijyenik bakımına dikkat etmezsen birlikte olmayacağım deyin. Bakalım ne yapıyor?Seviyorum üzülmesin diye isteğini geri çevirmek istemiyorum ama bazen de benim istediğim gibi olsun diyorum ne var yani yıkanıp gelsen sen istetsene neden yaparım diyorum ben kötü kokmuyorum diyor ya
Onu da yaptım videolar izliyorum dikkatlini ceksin diye kitap okuyorum kulaklığını takıp müzik dinliyor senin istediğin seyleri dinlemek zorumda değilim diyor.kendim rehber öğretmenim ve kendi eşimle iletişime geçemiyorumAdam tüm kapıyı kapattı diyosun resmendaha bugün bi makalede okumuştum ben cinsellik öncesi vücut temizliğini ben. Hastalıkların arttığı bilinen bi gerçek zaten. Okut böyle makaleleri sancı oluyo birliktelik sonrası vs de
Ay valla çok zor hayal gücümü zorluyorum.
Sızı zorluyor mu?Zaten isteğim Yok hiç bir şekilde zevk almıyorum mecburiyetten
Midem bulanıyor ama ne yapayım isteyerek öpmüyorum dişini fırçalasa gerçekten isterim
Yok zorlamıyor ne yapayım başka biriyle birlikte. Olayım o zaman diyor bu da bir nevi zorlamaSızı zorluyor mu?
Utanmadan psikolojik sıddet uyguluyor ama bılmedıgı bisey var, kimse onun kokusuk vucuduna kalmadı sevısebılıyosa gitsin sevissın bakalım.Yok zorlamıyor ne yapayım başka biriyle birlikte. Olayım o zaman diyor bu da bir nevi zorlama
29 yasındayımUtanmadan psikolojik sıddet uyguluyor ama bılmedıgı bisey var, kimse onun kokusuk vucuduna kalmadı sevısebılıyosa gitsin sevissın bakalım.
Kac yasındasınız konu sahıbı?
Ooo hem pis kokuyor hem de tehdit ediyor. Hepsi boşanma sebebi.Yok zorlamıyor ne yapayım başka biriyle birlikte. Olayım o zaman diyor bu da bir nevi zorlama
Ben şok tabi ki böyle değil..Yok normalde de fırçalamıyor ben demeden duş da almıyor biraz zorlamaya çalışıyorum kavga edip bağırıp çağırıyor
Kucukte degılsınız, lutfen bu asla gerceklesmeyecek baskalarıyla sevısırım cumlelerını cıddıye alıp, korkup sevısmeyın.29 yasındayım
pis. bu konuda gayet netiz hepimiz.Gercekten bulamıyorum kendimi kötü hissediyorum ben pis değilim sen bana neden böyle diyorsun vs.bunaldım
Başkası birlikte olmaz ki eşinizle.Yok zorlamıyor ne yapayım başka biriyle birlikte. Olayım o zaman diyor bu da bir nevi zorlama
Bence o zaman temizlenir eminimBaşkası birlikte olmaz ki eşinizle.
Temizlenecek olsa sizinle birlikte olurken de temizlenir.Bence o zaman temizlenir eminim
Hayır benle evi olduğu içim bu kadar rahat dışarda çok farklıTemizlenecek olsa sizinle birlikte olurken de temizlenir.