Sizin eşiniz de böylemi

Kocamla sevişmeden önce birbirimize git dişini fırçala
Oranı buranı yıka diye söylemeyiz
Zaten o durum birden gelişir
Bana sizin talebiniz garip geldi
Şahsen ben kocama yanastıgım anda git duş al dese bozulurum
Git duş al demedim canım benim için yıkarmısın her zaman istemiyorum bugün öyle olsun dedim sadece hepsi bu

Git duş al demedim canım benim için yıkarmısın her zaman istemiyorum bugün öyle olsun dedim sadece hepsi bu
Bana çok insani geldi isteğiniz açıkçası hergün duş alıp dişini fırçalayan biri olsa ki olması gereken bu bence bir sorun kalmayacak ortada

Bugün de evlilikten soğuduk çok şükür.

Biri beni bu konuda uyarsa hayatımın kalanını duşta dişimi fırçalayıp ağlayarak geçiririm heralde. Adam itiraz ediyor bir de. Bence hijyen konusunu öne sürerek reddedin sürekli belki değişir. Kendi için duş almayan başkası için alır mı bilmiyorum tabi.

Valla zaten işten her geldiğinde duş aldığı için ve diş bakımını yaptığı için , sevişme öncesi husisi git yıka demem.diş fırçalada demem.adam yapı olarak pisse valla çekilmez.iğrenç.

Bugün de evlilikten soğuduk çok şükür.

Biri beni bu konuda uyarsa hayatımın kalanını duşta dişimi fırçalayıp ağlayarak geçiririm heralde. Adam itiraz ediyor bir de. Bence hijyen konusunu öne sürerek reddedin sürekli belki değişir. Kendi için duş almayan başkası için alır mı bilmiyorum tabi.
Adam bidebaska kadınlara gideyim diyip psikolojik baskı yapıyormuş, utanmak mahcup olmak yerine.
Hangi kadın onu napacaksa.

ilşki için şart koyun onunda yapmasını isteyin ama isterkende sizde uygulayın inş hal olur 🙄

Böyle konulara çok şaşırıyorum. Evlenmeden önce hiç mi fark etmiyorsunuz bunları?
İnsan 1 gün dişini fırçalamasa anlaşılır. Bunu anlamak için öpüşmeye gerek yok. Kimin fırçalayıp kimin fırçalamadığı çok net anlaşılan bir şey.
Duş konusu da öyle. Yeni yıkanmış saçla 1 günlük saç bile ayırt edilir.

30 sene boyunca öz bakımını doğru düzgün yapan insan evlenince bir günde vazgeçmez ki bundan. Daha önce de yapmıyordu demek ki.

Boşanmayacaksanız yapabileceğiniz tek şey sevişmemek. Bu yaşa kadar öğrenemediği şeyi sizin söylemenizle öğrenmeyecek.
Ben olsam uzun bir çubukla ittire itire atarım yataktan.

Eşleriniz böyle mi diye sormuşsun ya hayır değil şükürler olsun. Hergun duş alan dişlerini iki kere fırçalayıp gargara suyu ve diş ipliği kullanan eşim ve eşiniz kesinlikle aynı değil. Yani morelinizi bozmak istemem ama öyle biriyle nasıl ilişkiye giriyorsunuz. Burnunuza mandal filan takın iliski sonrasıde değdiği heryeri dezenfekte filan edin bari.offf çok fena bir durum. Değişmez bence. Öz bakım çocukluktan itibaren öğrenilir alışkanlık haline gelen birsey.

Eşim böyle değil
Senin eşine gelince
Suçlar gibi değilde kendinden örnekler ver seni anlamasını sağla
Mesala
Sen kokuyorsun dişlerin kirli seninle sevişmek istemiyorum diyorsan direkt kendini savunmaya geçecektir
Onun yerine kokulara çok hassasım
Kendimi iyi hissetmiyorum
Bana değer mi vermiyorsun
Dersen hani belki işe yarar

Bazı arkadaşlar hemen boşanmaktan bahsetmiş ah bu kadar kolay olsa ne emeklerle kuruluyor yuvalar aynı durum bendede var arkadaşım seninki yine 2-3 günde duş alıyormuş benim eşimin 10 gün yıkanmadığını biliyorum ne yapsam ne söylesem hiçbir şey fayda etmedi bana annelik yapma diyor bazen sinirden ağlıyorum en üzüldüğüm konu dışarıdaki insanlar ne diyor diye kesin karısı olarak beni suçluyorlardır ama işte elden bir şey gelmiyor. Senin içinde çok üzüldüm çok zor kolay gelsin.
Yuvalar kolay kurulmuyor tamam ama 10 günde 1 yıkanan adam kokmuyor mu? Yıkanmaya üşenen birinin ne diş fırçaladığına, ne de tuvaleti temiz kullanıp belli bölgelerini temizlediğine inanırım. Üzgünüm ama kişisel temizlik çook önemli ve kanunlar önünde boşanma nedenidir.

Seninle kavga etmesi tuhaf böyle durumda gurur yapıp temizliğe özen göstermesi lazım sen teşvik et gel fırçala ben de fırçalıyorum falan de duşa da girsin bir zahmet ya akşama kadar işte çalışıyolar terliyolar öyle yatağa mı girilir beraber duş almayı teklif et gir bi güzel kese yap herifine 😂

Hayır o beni suçluyor zaten yaptığınızda ben böyle istiyorum yapmıyorsun söyle istiyorum yapmıyorum gidip başkasıyla yapayım o zaman diyor gönlümü alıyor.onu sevdiğim için birlikte oluyorum bu laflarını hatırlatmıyorum ama o benim için bu ufak şeyi bile yapmıyor
Yani anlamadım ben bu adamın sosyal hayatı işi annesi ne bileyim yanından geçen bir tanıdığı da mı yok kardeş git yıkan diyecek biri hiç mi yok ya çok çok adamı seviyorsan ki eşin seviyorsun dur banyoya sen gir onu da çağır ilişkinize heyecan gelsin

Sitede bir konu sahibi vardı. Eşi haftalarca yıkanmazmış. Zorla sokuyormuş kadın banyoya. Cinsel hayat zaten hiç yokmuş. Ne durumda bilmiyorum. Onu hatırladım bu konuyu okuyunca.

Back
X