Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git duş al demedim canım benim için yıkarmısın her zaman istemiyorum bugün öyle olsun dedim sadece hepsi buKocamla sevişmeden önce birbirimize git dişini fırçala
Oranı buranı yıka diye söylemeyiz
Zaten o durum birden gelişir
Bana sizin talebiniz garip geldi
Şahsen ben kocama yanastıgım anda git duş al dese bozulurum
Git duş al demedim canım benim için yıkarmısın her zaman istemiyorum bugün öyle olsun dedim sadece hepsi bu
Bana çok insani geldi isteğiniz açıkçası hergün duş alıp dişini fırçalayan biri olsa ki olması gereken bu bence bir sorun kalmayacak ortadaGit duş al demedim canım benim için yıkarmısın her zaman istemiyorum bugün öyle olsun dedim sadece hepsi bu
Adam bidebaska kadınlara gideyim diyip psikolojik baskı yapıyormuş, utanmak mahcup olmak yerine.Bugün de evlilikten soğuduk çok şükür.
Biri beni bu konuda uyarsa hayatımın kalanını duşta dişimi fırçalayıp ağlayarak geçiririm heralde. Adam itiraz ediyor bir de. Bence hijyen konusunu öne sürerek reddedin sürekli belki değişir. Kendi için duş almayan başkası için alır mı bilmiyorum tabi.
Ben zaten günlük duş alan bütün kişiselbakımıma don derece özen gösteren biriyimilşki için şart koyun onunda yapmasını isteyin ama isterkende sizde uygulayın inş hal olur![]()
Ozaman yapısı bu ya kabul edecekseniz yada üzgünüm erkekler değişmezBen zaten günlük duş alan bütün kişiselbakımıma don derece özen gösteren biriyim
Yuvalar kolay kurulmuyor tamam ama 10 günde 1 yıkanan adam kokmuyor mu? Yıkanmaya üşenen birinin ne diş fırçaladığına, ne de tuvaleti temiz kullanıp belli bölgelerini temizlediğine inanırım. Üzgünüm ama kişisel temizlik çook önemli ve kanunlar önünde boşanma nedenidir.Bazı arkadaşlar hemen boşanmaktan bahsetmiş ah bu kadar kolay olsa ne emeklerle kuruluyor yuvalar aynı durum bendede var arkadaşım seninki yine 2-3 günde duş alıyormuş benim eşimin 10 gün yıkanmadığını biliyorum ne yapsam ne söylesem hiçbir şey fayda etmedi bana annelik yapma diyor bazen sinirden ağlıyorum en üzüldüğüm konu dışarıdaki insanlar ne diyor diye kesin karısı olarak beni suçluyorlardır ama işte elden bir şey gelmiyor. Senin içinde çok üzüldüm çok zor kolay gelsin.
Yani anlamadım ben bu adamın sosyal hayatı işi annesi ne bileyim yanından geçen bir tanıdığı da mı yok kardeş git yıkan diyecek biri hiç mi yok ya çok çok adamı seviyorsan ki eşin seviyorsun dur banyoya sen gir onu da çağır ilişkinize heyecan gelsinHayır o beni suçluyor zaten yaptığınızda ben böyle istiyorum yapmıyorsun söyle istiyorum yapmıyorum gidip başkasıyla yapayım o zaman diyor gönlümü alıyor.onu sevdiğim için birlikte oluyorum bu laflarını hatırlatmıyorum ama o benim için bu ufak şeyi bile yapmıyor