Öncelikle temizlik alışkanlık meselesidir, bir günde kimse değişmez. Evlenmeden önce fark etmediniz mi bu durumu?
Hadi kokuşukluğunu geçtim, mikrop yuvasıdır bu adamın şeyi. Mikrop kaparsınız, belki de kapıyorsunuzdur. Sağlık açısından da berbat bir durum, sadece kendisi için değil, sizin için de.
Her yanı kokan adamdan nasıl tahrik olup da sevişebiliyorsunuz? İnsan temiz bir tene dokunmak, mis gibi bir ağzı öpmek ister. Burnumu kapatıp sevişeceksem, gönlümce öpemeyeceksem, bir yanım hep tiksinme durumunda olacaksa, gider mastürbasyon yaparım.
Eşine saygısı, sevgisi olan insan, eşiniz gibi olamaz bence. Utanma duygusu da yok.
Bunlar bana göre boşanma sebebidir. Bir yuva kolay mı kuruluyor demiş yukarıda bir arkadaş. Yahu, temiz olmak dünyanın en kolay işi. Kuraklıkla boğuşan bir Afrika kabilesinde yaşamıyoruz. Temiz bile olamayan adam, evliliği için ne kadar emek harcamış olabilir ki? Yoksa tüm çabayı hep kadın mı göstermeli?
Sen benimle sevişmezsen, başkasıyla sevişirim gibi laflar etmiş bir de, yahu kim sevişir çöp gibi kokan adamla? Para karşılığında filansa, ancak o olur. Yoksa kim katlanır?
Eşim böyle mi? Böyle olsa şunları yazmazdım zaten. Valla yerinizde olsam sevişmem, kendini düzeltmiyorsa da, yol veririm, gitsin kendine göre bir kokuşuk bulsun.