Sizin eşiniz de böylemi

Seviyorum üzülmesin diye isteğini geri çevirmek istemiyorum ama bazen de benim istediğim gibi olsun diyorum ne var yani yıkanıp gelsen sen istetsene neden yaparım diyorum ben kötü kokmuyorum diyor ya

Esinizle sigara iciyor mu?
Evetse koku algisi biraz korelmis olabilir mi?

Öncelikle temizlik alışkanlık meselesidir, bir günde kimse değişmez. Evlenmeden önce fark etmediniz mi bu durumu?
Hadi kokuşukluğunu geçtim, mikrop yuvasıdır bu adamın şeyi. Mikrop kaparsınız, belki de kapıyorsunuzdur. Sağlık açısından da berbat bir durum, sadece kendisi için değil, sizin için de.
Her yanı kokan adamdan nasıl tahrik olup da sevişebiliyorsunuz? İnsan temiz bir tene dokunmak, mis gibi bir ağzı öpmek ister. Burnumu kapatıp sevişeceksem, gönlümce öpemeyeceksem, bir yanım hep tiksinme durumunda olacaksa, gider mastürbasyon yaparım.
Eşine saygısı, sevgisi olan insan, eşiniz gibi olamaz bence. Utanma duygusu da yok.
Bunlar bana göre boşanma sebebidir. Bir yuva kolay mı kuruluyor demiş yukarıda bir arkadaş. Yahu, temiz olmak dünyanın en kolay işi. Kuraklıkla boğuşan bir Afrika kabilesinde yaşamıyoruz. Temiz bile olamayan adam, evliliği için ne kadar emek harcamış olabilir ki? Yoksa tüm çabayı hep kadın mı göstermeli?
Sen benimle sevişmezsen, başkasıyla sevişirim gibi laflar etmiş bir de, yahu kim sevişir çöp gibi kokan adamla? Para karşılığında filansa, ancak o olur. Yoksa kim katlanır?
Eşim böyle mi? Böyle olsa şunları yazmazdım zaten. Valla yerinizde olsam sevişmem, kendini düzeltmiyorsa da, yol veririm, gitsin kendine göre bir kokuşuk bulsun.

Böyle konulara çok şaşırıyorum. Evlenmeden önce hiç mi fark etmiyorsunuz bunları?
İnsan 1 gün dişini fırçalamasa anlaşılır. Bunu anlamak için öpüşmeye gerek yok. Kimin fırçalayıp kimin fırçalamadığı çok net anlaşılan bir şey.
Duş konusu da öyle. Yeni yıkanmış saçla 1 günlük saç bile ayırt edilir.

30 sene boyunca öz bakımını doğru düzgün yapan insan evlenince bir günde vazgeçmez ki bundan. Daha önce de yapmıyordu demek ki.

Boşanmayacaksanız yapabileceğiniz tek şey sevişmemek. Bu yaşa kadar öğrenemediği şeyi sizin söylemenizle öğrenmeyecek.
Ben olsam uzun bir çubukla ittire itire atarım yataktan.
Evlenmeden önce hergün duş alıyordu

Slm kızlar bir konuda cok dertliyim. Eşimle ilişki öncesi temizlenmesini istiyorum duş kesinlikle aldıramoyorum ama en azından o bölgeni yıka diyorum bana demediği kalmıyor kesinlikle dişini fırcalatamıyorum bu konu beni çok rahatsız ediyor yanı haksız mıyım lütfen cvp yazın
Öğğğğkkkk

Genel olarak mı duş almiyor yoksa iliski oncesi duş almasini istiyorsun da mi almiyor?
Hem baslik cok sacma; başkasında da ayni dert varsa rahatlayacak misin?

Bu şekilde iğrenerek de olsa ilişki yaşasanız bile her durumda si zararlısınız...

Bir kese iğrnme duygusu ağır bastığı in uyarılmazsınz ve malum sonuç canınız çok acır. Sonra ağı bölgenizde uçuk veya inde diyelim aftlar çıkar..vakina kısmında ise idar yolu enfeksiyonları yakanızı bırajmaz müzminleşir..

İzin vermeyin.size saygısı olmayan birine ten teması izni vermeyin değişmediği sürece.

Böyle insanlar genelde tuvalet sonrası el temizliğine de önem vermezler

Mesajınıza özelden cvp verilemiyor malesef.anlamadım nedenini ama

Mesajınıza özelden cvp verilemiyor malesef.anlamadım nedenini ama
Ben 6 senelik evliyim evliliğimizin 4 gününde ancak ilişki oldu.ama kanama olmamıştı eşimde bunu problem yaptı şüpheler girdi.ki benim önceden öylr bi durum asla ve asla olmadı.aradan 6 sene geçmiş kavga ettik ve bana seni ilk gün babana göndermem lazımdı.diyo.kalbim sıkıştı insan karına böyle dermi nasıl seveyim böyle bi insanı bide oğlum var r yaşında

valla yapilacak sey net belli.. asla ve asla dus aliskanligi edinmeden hergun dıslerini düzenli fircalamadan birlikte olmayin.. siz ona kiyamiyorsunuz ama o size kiyiyor.. karisina deger veren böyle davranmaz..
erkekler cocuk gibi biraz hatirlatmak gerekebiliyor.
zaman zaman bende esime sorarim disler fircalandi mi diye.. ki kendisi cok temiz titizdir.. yine de her an tetikteyim..
erkekte kadinda temiz olacak mis kokacak.

eger terlemisse opmem de opturmem de..
yanima bile yaklasamaz..
sinirlarim bellidir..
sizde sinirlarinizi cizin..

sizin kabul etmemeniz gerekir, resmen psikolojik baskı ile ilişkiye giriyorsunuz. tamam o anda git yikan diş fırçala denmez ama hak etmiş ve onun zaten öncesinde bunu düşünmesi gerekir. Diyelim ki dediği gibi kokmuyor olsun insan eşine özen gösterir yine de rahatsız oluyor eşim de mutlu olsun diye.. diş fırçalamaması iğrenç birşey. bir de iki üç günde duş alıyor demişsiniz bence fazla kötü kokmaz o kadar zamanda ama demek ki çamaşır da değişmiyor, rol on, parfüm vs. kullanmıyor mu?

Diş için kendi gidip fircalamadigi sürece siz zorla da olsa yaptiramazsiniz,resmen eşinizin vicdanına kalmış bir olay:olamaz:onun için bişey diyemiycem

duş mevzusu da ,ne zamanlar duşa girerse,yıkanıp çıkmasına yakın sizde dalın içeri orda suyun altında öpüşmeden artık o şekil sevişin bari :) en azından temizken sevişmiş olursunuz😅ne diyim valla Allah sabır versin

Ben 6 senelik evliyim evliliğimizin 4 gününde ancak ilişki oldu.ama kanama olmamıştı eşimde bunu problem yaptı şüpheler girdi.ki benim önceden öylr bi durum asla ve asla olmadı.aradan 6 sene geçmiş kavga ettik ve bana seni ilk gün babana göndermem lazımdı.diyo.kalbim sıkıştı insan karına böyle dermi nasıl seveyim böyle bi insanı bide oğlum var r yaşında
Ayrı konu açın. Buradan kimse görmez derdinizi. Konu açarsanız daha çok yardımcı olunur.

Şevişmeye değer bir adam olana kadar sevişmeyin. Ben öyle yapıyorum şahsen. Dişini fırçalamamışsa ağzı kokuyorsa, iyice sevişmek istemesini sağlayıp ortada bırakın. Konsantre olamıyorum sen böyleyken deyin. Gerçekten kokunun ve görünüşün çok etkisi var istek üzerine. İtici çünkü.

Back
X