ama sen senin ailene yanlız giderken onun ailesine ikiniz gidiyorsunuz değil mi?
bu konuda da kısasa kısas madem de, ben senin ailene senle gidiuyorsam sende benim aileme benimle gel de
daha çok yenisiniz, bu kadar kolay pes etme, evlilik içinde de zamanla olgunlaşabilir insan, umarım senin eşinede öyle olur
ama açıkca görülüyorki senin ailene gıcık olmuş, aralarıındaki ilişkiyi sıcaklaştırmak lazım sanırım
dedim hatta bi kaç saat önce konuştuk bunları defalarca konuştuk hatta ben istediğim zamna giderim dior sen kadınsın bana uymak zorundasın diyor sanki meydan savaşı gücünü konuşturmaya çalışıyor hiç olgun deil hiç
Kendini ezdirme derim siz eşit iki insansınız sen ona zorla birşey yaptırmıyorsan o da sana yaptıramaz.
zor canım malesef çok yaşanan durumlar eşitlik sağlamaya çalışıyo aklınca kötü niyeti olduğunu sanmıyorum çok rahatsız oluyosan konuş eşinle rahatsızlıklarını bir orta yol bulun ...benim eşim asla bişeyi yapacaksın falan tarzında konuşamaz zaten böyle bi durum yaşanırsa nolucanı bilir ...herşey mantıklı olduğu sürece kabul edilebilir ....keyfine göre iş yapmadım yapmamda kimsenin...
Aileden kaynaklanıyor sorunlar sanırım.Bazı aileler böyle eski kafalı oluyor.O da abisinden babasından aşağı kalırsa kılıbık olacağını falan zannediyor heralde. Ama günümüzde artık kadınlar eğitimli ve ekonomik özgürlüğü var çoğunun. Bunları aşamazsa ikiniz de mutsuz olursunuz haberi yok.Beğenmiyorsa kendine başka kadın bulsun.
canım ya zor bir durum sizin cicim aylarınızı yaşıyor olmanız gerekir geçende nişanlımda bana aynısını yaptı benim annem hastalanmıştı kendi meyva aldı soydu hazırladı anneme şimidede onun annesi hasta birkaç gün sonra aradım diye ben ne yapıyorum sen ne yapıyorsun dedi 1 saat dırdır yaptım hemen kıyaslama yapıyorlar senin konunuda okuyunca korktum şimdi bence kendini bu konuda ezdirme birkere tamam bende giderim dersen arkası kesilmez
canım ya zor bir durum sizin cicim aylarınızı yaşıyor olmanız gerekir geçende nişanlımda bana aynısını yaptı benim annem hastalanmıştı kendi meyva aldı soydu hazırladı anneme şimidede onun annesi hasta birkaç gün sonra aradım diye ben ne yapıyorum sen ne yapıyorsun dedi 1 saat dırdır yaptım hemen kıyaslama yapıyorlar senin konunuda okuyunca korktum şimdi bence kendini bu konuda ezdirme birkere tamam bende giderim dersen arkası kesilmez
Evinde erkek olmayan kadınların hergün bir erkek akraba tarafından ziyaret edilmeleri mi gerekiyor? Hiçbirşey anlamadım.Benim 77 yaşındaki anneannem ve eşimin 70 küsur yaşındaki anneannesi çocularından farklı şehirlerde yıllardır kendi evlerinde yaşıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?