Valla canım bence seni kaybedebileceğine gerçekten inandırmadığın sürece bir erkeği değişmesini de pek bekleme. Ne zaman aa bu kız bana mahkum değil onu zorlarsam mutlu etmezsem eşit olduğunu hissettirmezsem çeker gider bunu anlar ancak o zaman düzelir.Ama bu kız beni ne yaparsam yapayım çeker diye düşünürse kendini değiştirmez.
eşimin bana dediği şu: sen bizde bir kal ben seni ailene 2 yollim lafa bakın.
yuhhhhhh ailene gitmek içinde onan ,izinmi isteyeceksin
en iyisi eşine,sen çok konuşuyorsun,sus biraz çünkü konuştukça batıyorsun...annem o istediğim zaman giderim,istediğim zamanda kalırım deseydin..
ben olsam tek korkacak olsamda evimde kalırım..ayrıca eşin gece çalışıyor diye kayınvaliden yada annen farketmez her gece biyerde kalmak zorundamısın yanlız kalmaya alışmalısın..bu 1 gün değil 5 gün değil eşinin işi sürekli geceyse bu soruna bence kendi evinde kalmakla son ver...
dedim cevabı ne oldu biliyormusn.sen istediğin gibi bana sormadan hareket edeceksen benim erkekliğim evliliğimiz nerde kaldı dior.eşinsem ben musade etmesem biyere gidemessin.bense giderim dediğimde onun sözünü dinlemiyor oluyorum.erkekliğini bununla bağdaştırıyor.çocukça çocuk.
kesinlikle taviz verme dik dur onun fikrine iznine bırakma gerekirse kadınlıgını kullan gerekirse cadılıgını:)
biraz canını sıkacak bu mücadele ama emin ol bir süre sonra kabullenmek zorunda kalıcak
benim de eşim ilk zamanlar bu tarz tavırlardaydı çok çektirdi bana ama ben de ona çektirdim yalan yok kısasa kısas
aileler farklı sehırlerde biz baska yerde..beni ilk zamanlar aileme tek yollamazdı kendiyle de anca izinden izine gidecekmişim ona göre..başta izin alıyordum gönlünü yapmaya calısıyordum aman kırılmsın etmesın dıyordum ama baktım olacak gibi değil ki bu benim en dogal hakkım onun yannda olmak ıcın aılemden uzaktaysam sayet aılemı istedıgım zaman görmek de en dogal hakkım bunun ıcın de kocamın izinlerini bekleyemem acıkcası..
ha bir de mesela diyelim ki ben tek de olsa basardım gittim aileme hemen pesıne onunkılere de gidelim ayakları haftasonu tatiline baska sehre gıdecegız sebep benim kendi aileme gitmem..
ay o kadar sacma sapandı ki çetele tutar gibi bir kere oraya gittik iki kere şuraya..tuhaf yani anlamsız..
sonra telefonlarda da emrivaki yapardı arardı bana verirdi..anneler babalar günü vesaire özel günlerde emrivaki yapardı yalan yok bizimkileri de arardı ama ben neticede gönülden degil zoraki aramıs oluyordum ki aramızda bizim çok seyler oldu aılesnı görmeye tahammul edemem..
an geldi yarım yasımda kardeslerıne kadar aratmaya kalktı..an geldi kendisi sehırdısına ıs ıcın cıktıgında ben de fırsattan sıtıfade aıleme gıdeyım dedıgım oldu karsı cıktı e sen yoksun dıyorm senı brakmıs olmuyorum kı hayır olmaz evınde otur..yanı benzer sacmalıkta bısuru sey yasadım anlayacagın..
ama bı an geldi isyan ettim artık..ben kukla degılm kı onun elinde..o mu karar verecek ne hakla benım aılemle sevdıklermle görusmeme dıye..
güzellikle beceremdgime inadımla kararlılıgımla yeri geldi cadılıgımla becerdim
hiç unutmam bigün gene didiştik bu mevzuda ben diyorum gidiyorum o diyor kocansam gidemezsin
öyle bir giderim ki aklın durur dedim ama kararlı korkusuzca ondan minnet etmeden hakkımdı ki bu benim ondan hak mı dilenecem bir de
ertesi gün kendi gitti aldı biletimi valla
sonra zamanla braktı ısrarını alıştı gitmelerime hatta simdi benim isteğime göre izinlerini bile ayarlıyor
telefon konusunda da bıraktı ki ben görüsmüyorum bayramdan bayrama ailesıyle o gene de arar bızımkılerı allah razı olsun
çok üzüldüm çok ağladım ama asla geri adım atmadım
ona bunun benim hakkım benim hayatım oldugunu bişekilde kabul ettirdim
sen de sakın pes etme erkekler ilk zamanlar evliligi erkeklik egosunu tatmin etmek sanıyor
böyle bi yarıs çetele tutma inadına kapılıyorlar ya da senin onların kurallarına göre yasamanı beklıyorlar
hep derim eger evlilik iki kişilik bir oyunsa kuralları da iki kişi koyacak kurallara da iki kişi uyacak
öyle benim canım böyle buyurdu ben erkegim nerde kaldı erkeklıgımle olmuyor kusura bakmasınlar
pes etme kararlı ol kazanan sen olacaksın sadece kendne inan ve ona kaybetcek bıseyın olmadgı mesajını ver..gerisi gelecektir emin ol..
annesi arar teyzesi arar gel şu iş yapılcak bu iş yapılcak die oda kendini bişe sanıyor işte.evin erkeği evin direği babası tüm vasıflar kendinde.zaten annesi diyor benim oğlumun evlilik vaktine vardı die.bende gördüm nişanlıyken ama salak kafam işte sevdim die başıma iş aldım hakettim ben bunları.
canım benim al bendende o kadar.bende nişanlıyken farkettimde sorma.gecen kayınpederim bana ne dio.sen bizim ailemizi bilerek geldin dio.ben hep oğluma sorardım dio bizim aileyi begeniomu dio eşimde begenio diomuştu.yalan begenmedim begenmiyorum.ben eşimle evlendim.an babası ablası ile değil.
bundan sonra evlilik cuzdanımı yanımda taşıcam jelibon karışmak isteyen olursa bak şuraya dicem senin adın varmı burda dicem .delirtiler ya beni.yeter artık isyanım var.
canım güldürdün beni yaşa emi yerimsenibendelirtirler akıl kalmaz adamda.ama aklı başımızda olalım gereksiz yere kendimze etmeyelim olan bize oluyor.6 ayda 6 yaş yaşlandım valla..sanki diyorum acelem neydi sevdim die 26 yaşımda saçma sapan bi işe el attım kafam ayıldı ama iş iştenm geçti.keşke görücü usulu gelenleri değerlendirseydim.böyle bir eş benim sevgimi haketmiyor.klava:
canım maalesef böyle erkekler var inan bir tek senin eşin değil
sen yinede zıtlaşma eşinle işi inada bindirmeyin kavga gürültüyle bu tip sorunlar çözülmez:1no2:
evlilikler zamanla oturur o da olgunlaşır biraz sabırlı olman gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?