- 15 Aralık 2014
- 183
- 653
- 103
illa ki vardır bunu bilemeyiz ama şuan şikayetçi olduğu konu eşinin hastane refakatçi olarak kalması değil mi? biz de ona yorum yapıyoruz. tüm aile detaylarına değil.Mevzu zaten kayinpeder neden hasta oldu ve ameliyat oldu olmasaymis degil. Ama baska kimseler de varken devamli bir kisiden birseyler talep edilmesi, sikinti.
Mevzu sadece bu ameliyat degildir eminim. Oyle olsa adam bunalip tasinmak istemez. Konu sahibi yazmis zaten is yerinden devamli izin aldigi icin sikinti yasiyor esim diye.
Baska konularda da devamli adamdan beklenti icindeydiler muhtemelen. Oyle olmaz işte.
Bakın konuyu ne değiştirdim ne de başka birşey eşimin her şeye çağırılmasından şikayetçiyim evet 3 kişiler hepsi sapasağlam hayati bir mesele de değil her şeyde kargoya bir şey verileceği zaman bile eşimi ararlar yani aklınıza gelebilecek herşey şu konuda ise hastanede kalmasından rahatsız değilim rahatsız oluğum konu kızı ve karısı gezmelerde arkadaşlarıyla beni arayıp şunu al canımız istedi gelirken bunu deyip gamsız olduklarını göstermeleri ve eşimi hiö düşğnmeyip sonuçta kendi oğulları oraya buraya heryere gönderip birde hasta olduğu halde iş yeriyle kavga etmesine rağmen yine de jiç bişey demeyip kv ben sevmem ben kalamam ben burada uyuyamam deyip yanında kalmaması canımı sıkan bunlar her yere eşim koşamaz onun da sorumlulukları var hayati bir meselede gitmese ben gönderirim ama eften püften şeylere de yani insafsizlık
Ya canım hastanede kalması hiç zoruma gitmedi kalsın önemli değil zoruma giden karısı ve kızının gezip tozup aman banane ben yapamam oğlum yapsın demesi anladınız mıDiğer konularda haklısınız ama hastane konusunda haksızsınız bunu bi kabul edin. Yani herşeylerine koştururken sorun yok ama hastanede kalmak mı zoruna gitti.
Dediğim gibi yapacak bişeyiniz yok. Hastane konusunda biraz daha sıkacak dişini o zaman, diğer konularda da gerektiği zaman hayır demeyi öğrenecek.
Bencede demek istediğim bu karısı sonuçta ya
Hayır kalması değil eşinin yani kv ben kalamam uyuyamam rahat edemem hastaneyi sevmiyorum deyip eşimin iş yerinden izin alamadığını bildiği halde onuzor durumda bırakması gamsız düşğncesiz olmasıilla ki vardır bunu bilemeyiz ama şuan şikayetçi olduğu konu eşinin hastane refakatçi olarak kalması değil mi? biz de ona yorum yapıyoruz. tüm aile detaylarına değil.
çok merak ettim kayınpeder ne ameliyatı oldu ve kaç gün kalacak hastanede?
Yani anlaşılabilir yazdığımı sanmıştım ama önyargıyla yaklaşacağınızı nereden bileyim
Karısı var her özel zamanını geçirdiğiBabaya hastanede erkek evlat bakar, her türlü hal var oraya özel durumlar olabilir, 24 yaşındaki kız da kalamaz !! Refakatçilerin de çoğu erkek, ben susup otururdum eşimin ailesini alakadar eden bir durum çünkü, el kızıyım laf etti derler ayrıca babası ya yazıktır, evlilikte fedakarlık oluyor bazen sizin de annenize bişi olabilirdi erkek kardeşin mi bakardı biraz empati
ya arkadaşım bu konuda hepimiz sana hak veriyoruz anlasana evet kayınvaliden gamsızmış. evet görümcen de en azından gündüz kalabilir. biz kayınvaliden haklı demedik ki. dediğimiz onlar gamsızlık yapıyorsa eşinin kalması kadar doğal bir şey yok.Hayır kalması değil eşinin yani kv ben kalamam uyuyamam rahat edemem hastaneyi sevmiyorum deyip eşimin iş yerinden izin alamadığını bildiği halde onuzor durumda bırakması gamsız düşğncesiz olması
Taşınacak kadar bunalmışken bana mutlu göründüğünü hiç sanmıyorumbelki de eşiniz kalmaktan mutlu ama sizi idare etmek için bunaldım filan diyor?
Eğer gerekli gereksiz her konuda eşinizi öne atıyorlarsa buna karşı çıkmak eşinizin elinde.
hastane mevzusu için demiyorum bu arada, o evlatlık görevidir..
Tamam teşekkür ederim hala bana çamur atanlar var daya arkadaşım bu konuda hepimiz sana hak veriyoruz anlasana evet kayınvaliden gamsızmış. evet görümcen de en azından gündüz kalabilir. biz kayınvaliden haklı demedik ki. dediğimiz onlar gamsızlık yapıyorsa eşinin kalması kadar doğal bir şey yok.
Taşınacak kadar bunalmışken bana mutlu göründüğünü hiç sanmıyorum
Allah razolsunYa kadın hamile hassas özel bir durumu var ve eşinin de iş yerinde sıkıntı yaratıomuş bu durum onu anltmya çalışmış birbirlerni idare edeblrler gündz kızı eşi bakıp gece kocası kalablrmiş adama nefes aldırmaları lazım tabi ki, onlar da fırsat bu fırsat dyp gezmye tozmya vermş kendni sen kocanı göremzken onların öyle oluşu dokunuyo olablr çok normal
Allah razolsun inşallahbence siz linçleri boşverin
şimdi bu hastalık mevzusu kaç gün sürecek çok değil sonuçta
biraz sıksın eşiniz dişini babasına baksın, zaten çıkacaktır herhalde
ama sonra ciddi anlamda uzaklaşın.
çünkü bu hastalık mevzusunda buradan bile gördüğünüz gibi inanılmaz yüklenebilirler eşinize.
eşiniz 4 gün bakar, 5. gün ben gelemeyeceğim der sonra oğlum babasına bakamadı olur.
o nedenle şu hastane mevzusu hele inşallah bir atlatılsın ondan sonra yapacak bir şey yok taşınacaksınız.
ondan sonra görün sizden kıymetlisi olmayacak.
Tamam anlıyorum ama yine de sizlik bişey yok. Onlar sorumsuzsa onların sorunu.Ya canım hastanede kalması hiç zoruma gitmedi kalsın önemli değil zoruma giden karısı ve kızının gezip tozup aman banane ben yapamam oğlum yapsın demesi anladınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?