Sizin eşleriniz de aynı mı? Ya da aileleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
illa ki vardır bunu bilemeyiz ama şuan şikayetçi olduğu konu eşinin hastane refakatçi olarak kalması değil mi? biz de ona yorum yapıyoruz. tüm aile detaylarına değil.

çok merak ettim kayınpeder ne ameliyatı oldu ve kaç gün kalacak hastanede?

Babaya hastanede erkek evlat bakar, her türlü hal var oraya özel durumlar olabilir, 24 yaşındaki kız da kalamaz !! Refakatçilerin de çoğu erkek, ben susup otururdum eşimin ailesini alakadar eden bir durum çünkü, el kızıyım laf etti derler ayrıca babası ya yazıktır, evlilikte fedakarlık oluyor bazen sizin de annenize bişi olabilirdi erkek kardeşin mi bakardı biraz empati

Ya canım hastanede kalması hiç zoruma gitmedi kalsın önemli değil zoruma giden karısı ve kızının gezip tozup aman banane ben yapamam oğlum yapsın demesi anladınız mı

Bencede demek istediğim bu karısı sonuçta ya

valla gidip kayınpederim kaynanamı annemi babamı öpesim geldi
hiç bize muhtaç olmadılar ya gerçekten bizi zorlamadılar.
sizin işiniz gücünüz var çalışın işinizden olmayın dediler hep
keza babannem dedemler de öyleydiler
ne bileyim anlayış meselesi.
biz de gidip gezmedik tabi bir operasyon varsa aldık izni her akşam uğradık vs...
çok garip geldi bana da

Babası ameliyat olmuş sonuçta ve bekar bir genç kızın babasının yanında hastane ortamında ne kadar yardımcı olabilir muallak. Eşine yani annesine gelince o da ilgilenip ilgilenmemesi kendi problemi.
Ya adamcağız ameliyat olmuş bir bebek nasıl bir insana muhtaçsa babanızda şu an birilerinin yardımına muhtaç ve ona yardımcı olmak varken laflanmak bunalmak yersiz bence.

Hayır kalması değil eşinin yani kv ben kalamam uyuyamam rahat edemem hastaneyi sevmiyorum deyip eşimin iş yerinden izin alamadığını bildiği halde onuzor durumda bırakması gamsız düşğncesiz olması

Yani anlaşılabilir yazdığımı sanmıştım ama önyargıyla yaklaşacağınızı nereden bileyim

Doğrudur konunuza cevap veren kadınların yüzde doksanı önyargılı yaklaşmış ama siz kendinizi çok doğru ifade etmişsiniz. Şimdi biz gidip önyargılı olduğumuz için kendimizden utanalım.

babaya anneye kız evlat da bakar erkek evlat da bakar. bakamaz diye bir şey yok. hastanede yattığında aynı cinsten kişi başında kalır diye bi kural da yoktur.babaannemin başında oğulları da yattı kızları da yattı. babam böbrek rahatsızlığından hastanede yattı başında ben yattım. erkek kardeşlerim teklif etti ama evliler ve küçük çocukları vardı anneme de kıyamam. ben yatarım bakarım dedim. (bekarım) bir sıkıntı da olmadı.

belki de eşiniz kalmaktan mutlu ama sizi idare etmek için bunaldım filan diyor?
Eğer gerekli gereksiz her konuda eşinizi öne atıyorlarsa buna karşı çıkmak eşinizin elinde.
hastane mevzusu için demiyorum bu arada, o evlatlık görevidir..

Bence siz genel geçer sürekli eşinize yüklenildiğini düşündüğünüz için sıkılmışsınız. O zaman haklı sayılırsınız ama sağlık gibi konular hassas ve yanlış anlaşılmaya çok müsait mevzulardır. Tepki verecekseniz bile bu sağlık hususunda olmasın. Haklıyken haksız duruma düşersiniz.

Karısı var her özel zamanını geçirdiği

Hayır kalması değil eşinin yani kv ben kalamam uyuyamam rahat edemem hastaneyi sevmiyorum deyip eşimin iş yerinden izin alamadığını bildiği halde onuzor durumda bırakması gamsız düşğncesiz olması
ya arkadaşım bu konuda hepimiz sana hak veriyoruz anlasana evet kayınvaliden gamsızmış. evet görümcen de en azından gündüz kalabilir. biz kayınvaliden haklı demedik ki. dediğimiz onlar gamsızlık yapıyorsa eşinin kalması kadar doğal bir şey yok.

Taşınacak kadar bunalmışken bana mutlu göründüğünü hiç sanmıyorum

Tamam teşekkür ederim hala bana çamur atanlar var da

Kadınlar kulübü nde genelde hep beklenti, hep olması gerekenler...
Neden kendimize, çevremize eziyet ederiz. Evet kayınpeder hastanede yatarken karısının yanında olması gerekir normali budur, ama yanında değil. Herkes kendine yakışanı yapıyor oğlu ( eşiniz) da kendine yakışanı yapıyor. Beklenti içine girmeden ortadaki problemi çözmek için çabalasak hayat ne kadar güzel olacak

bence siz linçleri boşverin
şimdi bu hastalık mevzusu kaç gün sürecek çok değil sonuçta
biraz sıksın eşiniz dişini babasına baksın, zaten çıkacaktır herhalde
ama sonra ciddi anlamda uzaklaşın.
çünkü bu hastalık mevzusunda buradan bile gördüğünüz gibi inanılmaz yüklenebilirler eşinize.
eşiniz 4 gün bakar, 5. gün ben gelemeyeceğim der sonra oğlum babasına bakamadı olur.
o nedenle şu hastane mevzusu hele inşallah bir atlatılsın ondan sonra yapacak bir şey yok taşınacaksınız.
ondan sonra görün sizden kıymetlisi olmayacak.

[/QUOTE]
Allah razolsun

Allah razolsun inşallah

Ya canım hastanede kalması hiç zoruma gitmedi kalsın önemli değil zoruma giden karısı ve kızının gezip tozup aman banane ben yapamam oğlum yapsın demesi anladınız mı
Tamam anlıyorum ama yine de sizlik bişey yok. Onlar sorumsuzsa onların sorunu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…