Sizin eşleriniz de böyle mi ?

Bizde eşim hep bekler itira etmeden sinirlenmeden sabırla bekler. Şimdi oğullarımla birlikte bekliyorlar ama onlar isyandaaa

Ben de sizin gibi olmak istiyorum sabahları çünkü kalkıp paldır küldür güne başlayınca gergin oluyorum, da bu kadar erken kalkmayı nasıl başarıyorsunuz biraz taktik verir misiniz :)
sürünerek kalkıyorum
şaka bi yana vücut saatim alıştı artık üniversiteye başladığım seneden beri böyle kalkıyorum
haftasonları bile o saatlerde saati kurmadan uyanıyorum sonra geri yatıyorum tabii ama:)
işin sırrı saati duyar duymaz kalkmakta bi kere erteledi mi daha da uyanamıyorsun
bir de dediğiniz gibi günü kötü geçirmektense sbaah uykumdan feragat etmek çok da zor gelmiyor

Gece kaçta uyuyorsunuz peki?

Alışkanlık diye belirtmiştim

="Combativeenemy, post: 53992155, member: 806991"]Alışkanlık diye belirtmiştim
Ben görmemiştim. Bütün sayfaları okumadım çünkü. Alışkanlıkları değiştirmesi zordur. Ben de makyaj yapmayı severim ama mesela fondoteni bıraktım artık missha bb kullanıyorum. Sonra göze bişey sürmeyi bıraktım falan. Tek tek bırakınca oluyor. Konuyla alakası yok ama rahatsızsanız diye dedim.

Benim küçük kardeşim mesela çok uyuz her hareketi yavaş konuşması e v işi onun oluşu öyle bzı ınsanlarda hızlı ondan uyumsuzluk oluyor bence

Bende de var ondan :) deli eder beni. Cikar iner asagida bekler. Bazen diyorum ki bari kapi onunde bekle konu komsuya ayip oluyor. Bazen komsular cagiriyor veya gelecek oluyorlar. Esimle cikacaz diyorum, o benden yarim saat once iniyor, ben apartmandan tek cikmis gibi gorunuyorum bi de komsulara yalan soylemisim gibi duruyor :) ama anlamiyor. Bazen sokagin basina falan gider:)

Değilim

Ben eşofman giyiyorum, eşim de, çıkalım dediğimiz an çıkarız bazen ev kıyafetiyle çıkarız, köpek gelecekse ben önden iner arabayı ısıtır onları tam site girişinden alırım. Boşver bence süsü püsü zaman kaybı, eşin de sen de rahat edersiniz. Ama tabi nikah, doğumgünü vb günlerde ben eşime sekizde çıkacağız, sen yediye kadar tv izle takıl ben saçı makyajı evde yapacağım anca hazır olurum diyorum ve geceden düşündüğüm kıyafeti, makyajı iki saatte maksimum hallediyorum yoksa sorun oluyor.

Uyusugun onde gidenidir .
Eve gelip ustunu cikarmasi degismesi elini yikamasi suresinde masa hazirlarim salata yaparim birde tabaktakiler sogur:)
Ama disari cikarken asla beklemem ben hazirim kalk giyin derim ki hazir degilimdir o hazirlanir benim soylenmrmle oturur bekler ilk zamanlar kalkmazdi ayakkabilarini giy geliyorum derdim 1saat beklerdi alıştırmakla alakalı.

Haftasonu sabah programı yapamaz mesela ben okadar zamanda giyinemrm makyajımı yapamam ilacımı içemem diyorum :)

Benim ki beklemeyi sevmez beklemez de durduramıyorm ya ben hızlı olcam o da geçici bir süre olur eski halime elbet dönerim ya da o bu duruma alışacak o zaman da sinir katsayısı yükseliyor adamın :)

Ayyy ağır insanlara sinir olurum, ben de çok kızarım. Aşırı dakik bir insanımdır. Uzun uzun hazırlanmam gerekiyorsa 3 4 saat önceden hazırlanmaya başlarım yine de bekletmem. Son dakika planları için de hızlıca hazırlanırım, teferruata girmem. Benim açımdan sorun eşinizde değil yani:)

Kendine acil durum planları oluştur.
Mesela dolapta hazırda en az 2-3 kombinin olsun sabit sürekli bulunsun acele etmen gereken durumlarda hemen birini giy ve çık.
Makyaja gelince ben arabada yapıyorum:)
Tabi arabayı eşim kullandığı için rahat oluyor.

Aaa esiniz hic iyi yapmiyor... Oysa beraber inmeniz, merdivenleri beraber adimlamaniz gerekirdi... Bu durum aile "klass"ınızı sarsar... Elalem ne der sonra...

hem zaten Kombininizi doğru yapamazsaniz mazaAllah anneniz gibi arkanizdan konuşurlar...

Bende ne güzel kaliteli kaliteli muhabbet ediyoruz diyordum kiii bir varoş gelip laf sokmaya çalışana dek üzüldümm mi nayn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…