Sizin eşleriniz de böyle mi ?

Çok sorunlu değil alışkanlık sadece birini sürmez atlarsam içim rahat etmez

Kesinlikle katılıyorum. Hiç hoşlanmam ani karar verip acele ettirenlerden

Yarım saat çok mu? bence gayet normal. Ütü yaptığını, saçlarını toparladığını ve biraz da makyajı düşünürsek gayet normal

Asla beklemeyi ve bekletmeyi sevmem ama eşim illa bekletecek düğün günümde bile kuförde çok bekledim şaka gibi

Kadınların hazırlanması doğal olarak uzun sürer. Ama erkeklerin hazırlığı neden uzun sürer onu anlayabilmiş değilim. Birçoğu kocasının ağır hazırlanmasından rahatsız...

Eşim aynı eşiniz, adam hem tezcanlı hem de erkeklerin hazırlanması daha kolay, bir pantolon bir kazak hazır oluyor, bense pencereleri kapat, çayın altını kapat, giyin derken vakit harcamak zorunda kalıyorum ama biz işi çözdük, ona beni bekleme sen in arabanın sağını solunu sil deyip titizliğinden faydalanıp zaman kazanıyorum, acele ettirme fena olur diyorum peki deyip gidiyor, arabanın orasını burasını silerken ben tüm işleri halletmiş oluyorum, indiğimde hala cam silerken buluyorum :)))

Asla beklemeyi ve bekletmeyi sevmem ama eşim illa bekletecek düğün günümde bile kuförde çok bekledim şaka gibi

aynen,
bakın unutmuşum ben de yazmayı.

resmen evlenemeden boşanıcaktım, o kadar sinir oldum o kadar sinir oldum ki,
düğün fotoğraflarımızı tahmin edersiniz.

ay bakın yeniden sinir oldum şuan, yanımda oturuyor, iki çakasım var, zaten de reglim

Bizde tam tersiyiz. Ben hazırlanırım eşim bir türlü çıkamaz. Bıktırır. Ama sorun şurda madem bi yere gidilecek ve iki kişiden biri geç hazırlanıyo niye önceden başlamıyor hazırlanmaya..

Katlanamadigim tek insan tipi saatlere riayet etmeyenler.2 dediysek 2 dır benim için 1 dk bile geçmesi sınır bozucu.esinizo anlıyorum kısaca.biri beklerken birinin rahatca hazırlanması bana göre diğerinin vaktini çalmaktır.bu nedenle malesef çokta kavga etmisimdir arkadaşlarımla genissss olamıyorum.

ayyy sizin bi versiyonunuzdan da bizim evde var , kendisi kocam olur
fenalik geliyor , hani susuyorum susuyorum ama birgun fena patliycam
ben 5 dakikada hazirlanir biner arabaya beklerim adami
yani ailecek bi yere gideceksek cocuklari da hazirlarim , kendim de hazirlanirim adam yine yarim saat bekletir bizi arabada
olmayin boyle ya ya nolur olmayin valla cin iskencesi bekleyen insana

Vay be ben bu konuyu açarken kendimden çok kişi bulcam diyordum ama durum tam tersiymiş ve çoğu kişi sizin gibiymiş şaşırdım açıkçası

Sabahtan konuşuruz (mesela) saat 6 da Çıkalım evden deriz. 2 saat öncesinden yada 10 dk öncesinden hazırlanmaya başlarım. Gittiğimz yere göre uzun yada kısa sürer hazrlamak ama saat 6 da hazır olurum.
Bide 6 da çıkacaksak eşim genelde 10 dk öncesinden uyandır beni der ve yatar sonra ben bebekleri hazrlarım karnlarını doyurrum ( içim rahat etsin die) . Yedeklerini şunu bunu hazrlarım evi temizlerim en sona kendim hazrlanrm eşim uyandığında söylenir “ daha hazrlanamadn mı bak ben 5 dk da hazrlandm “ der

Ben en çok kadının makyajına takılanlara takıldım. Doğruya doğru makyajı doğru yapanlar yapmayanlara bin basıyor. Kadın öyle rahat ediyormuş. En iyisinden kullanıp bir de güzel temizlerseniz,cilt bakımı yaptırıp, peeling nemlendirme ihmal etmeyip bir de cildi içerden güzel destejlerseniz bişey olmaz. Konu Sahibi siz de çıkış saatiniz belliyse bir saat önden başlayın hazırlanmaya
.öyle bir durumun mümkün olmadığı zamanlarda da aşağı inmesin evde kitap okuyarak beklesin

Biz makyajına takmadık, eşini bekletip bu kadar uzun uzun makyaj yapmasına takıldık. Makyajını ister bir saatte yapar, ister 10 dk da bizi ilgilendirmez de, uzun uzun tek tek makyaj yapmak doğru makyaj mı oluyor ben de oraya takıldım şimdi. Ben de her gün makyaj yapıyorum işim gereği, makyajın kat be katı da bakım yaparım cildim mahvolmasın diye. Ama konu sahibi bakkala bile giderken kat kat makyaj yapıyorum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…