Sizin eşleriniz de böyle mi ?

Kadınların hazırlanması doğal olarak uzun sürer. Ama erkeklerin hazırlığı neden uzun sürer onu anlayabilmiş değilim. Birçoğu kocasının ağır hazırlanmasından rahatsız...
Ben eşimi örnek vereyim mesela normalde 5 dk da hazır ama sabahları cıks çıldırtır. Sebep mi, gece yapması gereken banyosunu sabah yapar,15 dk wc keyfi yapar, traş eder şu bu derken ben artık hadiiiiiiiiii demeye başlarım, çünkü hem çok trafik var hem geç kalma şansımın olmadığı bir işteyim, ayrıyeten müdürüm erken gelmeyince de anında fırçayı basan bir terbiyesiz.

aynı benim eşim hazırlanırım çoluk çocuk kapıda onu bekleriz çok sinir bozucu hayatımın hiç bir döneminde yavaş olamadım her işi hızlı yaparım

arabay inerken saate bakıp 5 dk sonra asagıda ol diyo işim bitsin bitmesin iniyorum
hani su nerde sunu niye giymedin vs derse yol boyu konusuyorum 5 dk da hangisini yapayım nasıl giyineym motor mu takılı bende bla bla bla

Yooo sen hazirlan canim benm isim basit der ben yarim saate hazirlanirim o da tv fln izler cikariz.sinir oluyorum su tarz adamlara da sunu bile sorun yapiyorlarsa hayati nasil yasiyorlar kimbilir

kocanızın kadın hali benim işte
8de evden çıkıyorum sabah 5te ayaktayım
aman allahım
8 i 10 gece evden cıkarım
8 de kalkarım
eşim erken kalkınca bana sinir basıyor
:)
nasıl hazırlanılır o kadar saat hıc anlamıyorum
asla uykumdan fedakarlık etmem

aynı benim eşim hazırlanırım çoluk çocuk kapıda onu bekleriz çok sinir bozucu hayatımın hiç bir döneminde yavaş olamadım her işi hızlı yaparım
Acikcasi imreniyorum saatler boyu hazirlanan kadinlara, genel olarak her isi hizli yaparim.
Esim tam aksi erteler, oteler zoraki yapar, yavastir.
Hem onun giyeceklerine karar verip hazirlarim, isiklari, pencereleri, bilgisayari, tv yi kapatir, prizde bir seyler varsa cekerim. Daha bana telefonumu, cuzdanimi sen alir misin? der. Onlari da alirim, yine en son iner.
Yazarken farkettim yasadiklarim cok agir seylermis. Insani yaslandiran seyler

Gidilecek saat belliyse ben esimden daha önce hazirlanmaya başlıyorum. Birde kafadan bi kaç kombin belirlemek lazim her daim. Fazla düşünmeden zaten hazirda olan kombini giymek vakit kazandiriyor.

valla ekmek aldırmak bile istemiyorum gitti mi gelmek bilmiyor 40 kere ararım hadi sofra hazır diye çok sinir bozucu

aman allahım
8 i 10 gece evden cıkarım
8 de kalkarım
eşim erken kalkınca bana sinir basıyor
:)
nasıl hazırlanılır o kadar saat hıc anlamıyorum
asla uykumdan fedakarlık etmem
şaka yapıyorsunuz 10 dk evden çıkabiliyorsunuz yani ayakta alkışlıyorum sizi
makyaj saç yapmasam bile evden çıkmam en iyi ihtimalle 20 dk

boş zamanlarınızda kombin yapın. acil durumlarda hazır dursun aklınızda.

bende beklemeyi sevmem. kendim hazırlanırım çocuğu hazırlarım çantayı hazırlarım eşim evden çıkamaz.çok sinir bir durum yaaa

haklısınız siz ama makyaj yapma cildin bozulur diyenlerde olmuş. Doğru makyaj derken de uzunu değil neyi nasıl yapacağını bileni kastettim. Ama bakkala giderken bile yapmak da abartı:) Demek ki konu sahibinin beğenmediği bir yeri var ya da artık alışkanlık olmuş

Babam bu aynı :) annemin yöntemi o aradıkça daha da ağırdan almak oluyordu arayınca açmıyordu falan çok da strese girmeyin

ciddimisin napıyosun 3 saat

şimdi bana haydi de 10 dk da çıkarım 2 de çocuğu çıkarırım:))
tabii ki aslında sadece kendimi hazırlamıyorum 3 saat :)
kalkıyorum yüzüm yıkıyorum,ddişlerimi fırçalıyorum
kendime türk kahvesi hazırlayıp onu içiyorum
kahvaltı hazırlıyorum
makyajımı yapıyorum
saçımı yapıyorum
kızımın kıyafetlerini hazırlıyorum
üstümü başımı giyiniyorum
ama tabii bunları zamanım çok olduğu için aheste aheste yapıyorum
ben sıkışık zamanda hazırlanmayı sevmiyorum çünkü günümü kötü geçiriyorum o yüzden böyle yayıyorum :)

7.30 da kalkıp bunların hepsini yapıp (türk kahvesi değil çay) 8.10 çocuklarla çıkıyorum :) makyaj yapmıyorum nemlendirici sürüyorum sadece birde.
ben 5 te kalksam günüm pert olur asıl

7.30 da kalkıp bunların hepsini yapıp (türk kahvesi değil çay) 8.10 çocuklarla çıkıyorum :) makyaj yapmıyorum nemlendirici sürüyorum sadece birde.
ben 5 te kalksam günüm pert olur asıl
gerçekten mii
peki kabul ediyorum o zaman ben baya baya ağırkanlıyım
ama bu huyumu bildiğim için planlı gidilecek yerlere herkesten önce hazırlanmaya başlarım çünkü sevmem bekletmeyi
plansız olanlarda da sadece ruj allık rimel saçımı da hemen toplarım azıcık daha pratik davranırım yani

Ben de sizin gibi olmak istiyorum sabahları çünkü kalkıp paldır küldür güne başlayınca gergin oluyorum, da bu kadar erken kalkmayı nasıl başarıyorsunuz biraz taktik verir misiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…