Sormayın ben de aynı durumdayım. Ama garip bi şekilde içimden dua etmek gelmiyor neden anlamıyorum.Psikolojik olarak bitmis durumdayim
Kuyrugu dik gostermeye calissam da etrafa icim kan agliyor .
Sevdiklerim simdilik saglikli kendim de oyle ama bu kariyer olayi yedi bitirdi beni ..
Kafami boynumdan koparip bi tekmede sallayasim var
Bereket dualari falan aciyorum evde
Eve kapattim kendimi
Uykudan basimi kaldiramiyorum ..
Evet çok zor çok. Alıştım da galiba. 5 ay önce hayatın böyle olacak deselerdi inanmazdım. En dibi yaşıyorum cidden. Elimdeki sağlığıma şükrediyorum. Ama nefes alacak bir aralık olsun istiyorum artıkBenim tek bir mottom var, sağlık olsun gerisi her türlü hallolur. Ben de ailemden bir seferde toplu ölümler yaşadım. Allah kimsenin başına vermesin ama hepimizin başına gelecek şey bu maalesef. Bu gerçeğe alışmaktan başka çare yok.
Sormayın ben de aynı durumdayım. Ama garip bi şekilde içimden dua etmek gelmiyor neden anlamıyorum.
Kariyerim için verdigim emeklerşme acıyorum. Elimden bir şey gelmiyor.
Sınavlarımı güncellemek şimdilik hedefim en azından bana da uğraş olur
Ablacım artık polyanna da olamıyorum sıkıntım bu galiba...Ben yaşça çoğunuzdan büyüğüm.
Bir yazmaya başlasam yaşadıklarımı..Yok çok uzun olur kimse okumaz.
Derler ya bir of desem dağlar yıkılır.
Ama yine de elimdekileri düşünüp halime şükrediyorum.
Bu hayat böyle.Hep Pollyanna olacaksın.Kimseye rahat yok.
31e gircem çok da küçük değilim:)Yasin gencse ne ala .
Ben 32 ye giricem .
Sinav minav kaldircak saglam kafa yok bende .
Ne yapacagimi bende bilmiyorum .
31e gircem çok da küçük değilim:)
Hayatımı sıfırlayıp 30 umdan sonra resmen yeniden başlicam. Millet evlenip barklandı bile. Ben elimdeki işten oldum. Kıyaslamak doğru değil evet ama ben neden bu durumdayım bilmiyorum
Aynı hisler bende de var. Dısardan bakınca bu halimde bile çoğu insanın isteyeceği bir hayatım var ama içimde kopanları kimseye anltamıyırum. Ben bu yollardan çoktan geçmiş olmalıydım dedigim yollardan tekrar geçicem. Sınavlara hirmem lazım uzmanlık bitirmek içinz içimde hiç enerji yokBende bilemiyorum
Lanetlenmis gibiyim ..
Uzgunum,yorgunum..
Aynı hisler bende de var. Dısardan bakınca bu halimde bile çoğu insanın isteyeceği bir hayatım var ama içimde kopanları kimseye anltamıyırum. Ben bu yollardan çoktan geçmiş olmalıydım dedigim yollardan tekrar geçicem. Sınavlara hirmem lazım uzmanlık bitirmek içinz içimde hiç enerji yok
Bir dönem çok dua ediyor insan. Sonra olmayınca ne kadar dua etsem de olmuyor dye düşünerek ümitsizliğe kapılıyoruz. Hep söylendiği gibi hayırlısı budur bunda da vardır bir hayır sonrasında görürüz ama şu aşamada bunlar teselli olmuyor insana biliyorum. Ben de aynı durumdayım çünkü uzun zamandır kendim için dua edemiyorumSormayın ben de aynı durumdayım. Ama garip bi şekilde içimden dua etmek gelmiyor neden anlamıyorum.
Kariyerim için verdigim emeklerşme acıyorum. Elimden bir şey gelmiyor.
Sınavlarımı güncellemek şimdilik hedefim en azından bana da uğraş olur
Akademik çevreden illallah etmiş biriyim. Aklınız varsa uzak durun yoksa uzmanlık aşamasında terkedersiniz benim gibi. Hele böyle bir dönemde, dr ar gör ler atılacak, yar doç olmical... kaçar gibi bıraktımVallahi ben de akademik kariyer icin maddi manevi bir şeylerden fedakarlik yaptim. Henuz yuksek lisans asamasindayim. Ama bu cevrede olanlari ne kafam ne midem kaldiriyor artik.
Tezimi verip ise girip calismak istiyorum hicbir sey umrumda degil artik. Sadece huzur istiyorum akademik dunyalari onlarin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?