Sizin etrafınızda da durumlar böyle mi?

Aynı şekilde düşünüyorum. İlerde dualarımda bşr hedefim vardı. Allahım illa şu olsun derdim. Evet o da yanlış ama artık su olsun diyecegim bir hedefim bile yok. Ben neden o kadar okudum, neden evlenmedim. Bilsem böyle olacagımı seneler önce bakardım başımın çaresine. Herşey koca bir hiç içinmiş

Akademik çevreden illallah etmiş biriyim. Aklınız varsa uzak durun yoksa uzmanlık aşamasında terkedersiniz benim gibi. Hele böyle bir dönemde, dr ar gör ler atılacak, yar doç olmical... kaçar gibi bıraktım
Ben kadro bulur bu ise girersem sonum sizin gibi olacak. Ailem hala devam edip cabalayacagimi dusunuyor ama mezun olup ise girmeyi dusunuyorum. Bu cirkin ortam icin daha fazla fedakarlik yapamam.
En iyisini yapmissiniz.

Ben de özellikle bugün çok mutsuzum.Canım babamı kaybettiğimden beri ara ara bu mutsuz anları yaşıyorum.

Herşey rutin ilerlerken bir anda gözlerimin dolması, mutsuz bir ruh haline bürünmem an meselesi oluyor.

Sonra annem geliyor aklıma ya ona da birşey olursa...

Ben kadro bulur bu ise girersem sonum sizin gibi olacak. Ailem hala devam edip cabalayacagimi dusunuyor ama mezun olup ise girmeyi dusunuyorum. Bu cirkin ortam icin daha fazla fedakarlik yapamam.
En iyisini yapmissiniz.
En iyisini yaptım evet ama şu an aşırı işe yaramaz hissediyorum kendimi. Tekrardan biyerlere gelmek için de sıfırdan başkicam. Herşey cok anlamsız şu an benim için ama size tavsiyem umutsuzsanız bırakın. Su an mutsuzum ama en azından kafam rahat. Feda edecegim bişe kalmadı artık

Allah korusun aklınıza kötü şeyler getirmeyin.
Annenşze uzun ömürler, babanıza da rahmet diliyorum

Umutsuzum baskalarinin egolarini tatmin etmek icin ugrasmak istemiyorum, ben kadar emek etmeyen kisilerin birilerinin bilmem nesi diye bir yerlere gelmesini seyretmek istemiyorum, baskalarinin calismalari ustune konup kendine pay cikaranlarla calismak istemiyorum. Daha dusuk statude daha dusuk maasla calisayim ama kafam rahat olsun.

Sizin icin de olan olmus artik hic ise yaramaz hissetmeyin kendinizi yeni bir is kurmak gibi hevesiniz varmis bence yeni bir baslangic yapip duzen oturtunca her sey daha iyi olacak. Belirsizlik kadar zoru yok.

Zor olan tempolu hayatınızın sıfıra inmesi. Daha 5 ay önce hiçbir masrafı düşğnmeyip özgürce para harcarken, alışveriş yaparken, gezerken su an evde anne babayla oturuyorum:) evde tek kalmayı özler mi insan ya evet ben özlüyorum. Bir süre aradan sonra tekrardan daha düşük statüde (uzmanlık olmadan) kariyer yapmadan çalışcam en kötü. Ama şimdilik buna erken çünkü hiç hazır hissetmiyorum kendimi. Özgüvenim de pek kalmadı:)

Ben de bir yildir sizin durumunuza benzer bir durum yasiyorum. Universite bitti ailemin bulundugu ilde yuksege basladim bu ilde anne babadan baska tanidigimda yok. Sosyal hayatim ister istemez tersine döndü. Odamda ders calisiyorum tipki ilkokul yillarim gibi bir hayat :) Universitedeki gibi saat 9'da bunaldim diyip caddeye cikamiyorum, eskiden bir günün 24 saat olmasi bana az gelirdi. Simdiyse ders calismaktan baska gayem yok. Ben de bu hayati sevmedim. Sirf basladim diye bitirmek istiyorum.
Sizin de bocalamaniz cok normal ama avantajiniz su ki isiniz var mesleginizde birikiminiz var. Bu kısır döngüden ciktiginizda daha cok rahatlayacaksiniz.

Yeni bir alana girdim iş hayatında ve o kadar pişmanım ki bunu kelimelerle anlatamam. Şimdiye kadar aldığım en yanlış kararı aldım ve meslekten soğudum. Her şeyi bırakmaya hiç bu kadar yakın olmadım.

Ben bıraktım. Bırakmak da bişe değiştirmiyormuş ...

Bu yorumda kendimi gördüm aynı ben.
Okulu bitirip geldim,hic sosyal çevrem yok ve aksine hevesim de hiç yok yani istek kalmadı. Eskisi kadar heyecanlı hevesli hissetmiyorum:)
Ayni şekilde sadece sınava çalışıyorum kpssye.
Her insanin hayatında böyle durağan dönemler oluyor galiba,konu sahibininki de bizimki de böyle geçici bir süreçtir umarım.

Imkanin varsa spor salonuna falan git bir tane de olsa ugrasin olsun ders calismanin yaninda, yoksa cok bunaliyor insan.

Imkanin varsa spor salonuna falan git bir tane de olsa ugrasin olsun ders calismanin yaninda, yoksa cok bunaliyor insan.
Dershaneye gidiyorum,bi de yürüyüş pilatesle falan uğraşıyorum evde,bu yine iyi halim. Geçen sene hiç yataktan çıkmadım:) Koca seneyi yatakta ağlayarak geçirmiştim.

Ay ayy bu konu yerime mıhladı beni saniyelik...
Bence de dert bitmiyor ama şu lafı söylerken bile korkuyorum beteri gelmesin diye.
Aman ne bileyim dışarısı b.ktan,daha sabah düşündüm harbiden ne can ne mal güvenliğimiz var farkında mıyız? Sonra kişisel hayatımızda kaçımız ''istediğim yerdeyim'' diyebiliyor?
Hayat böyle sanırım,o fare biz kedi habire peşinde habire koşturmaca habire uğraşı... Hepimize kolay gelsin

Dershaneye gidiyorum,bi de yürüyüş pilatesle falan uğraşıyorum evde,bu yine iyi halim. Geçen sene hiç yataktan çıkmadım:) Koca seneyi yatakta ağlayarak geçirmiştim.
Ayni ben
Sabah olunca bana fenalik basiyordu sonra baktim boyle olmayacak kurslara falan yazildim
Insallah sinavi kazanir kendi hayatini kurarsin bu kısır döngü biter

İnsanın neresi acıyorsa canı orda olduğu gibi ; herkesinde derdi kendine büyük iste.
ALLAH yardımcınız olsun..

herkesin derdi var canım ancak hayatın kısa olduğunu bilip güne bakmak gerek

Ayni ben
Sabah olunca bana fenalik basiyordu sonra baktim boyle olmayacak kurslara falan yazildim
Insallah sinavi kazanir kendi hayatini kurarsin bu kısır döngü biter
Bende tiyatroya falan sarmıştım:)
Teşekkür ederim umarım seninde herşey istediğin gibi olur

olmaz olur mu ölüm malesef hepimize hak
bende de ölüm korkusu var yenemiyorum bi türlü...ama var malesef..
bi de sanirim sen iş hayatina son verince kendini dinlemeye baslamissin bunalima girmissin ondan boyle dusunuyosun bi bosluktasin su an
neden ciktin bilmiyorum ama keske baska bi is bulsaydin apar topar memleket gelmek yerine ya da memleketinde bi yerde calis.
seni anliyorum bende uni okudum ama ev hanimiyim ve kpss hazirlaniyorum evde durmak benim cok zoruma gidiyo ünideki o kız gitti yerine yemek yapan temizlik yapan kadin geldi bosuna mi okudum deyip sinava hazirlanmaya basladim hayirlisi....
bak senin ustelik bi kariyerin var anladigim kadariyla elinin tersiyle itmissin hadi ittin sen tucrubeli oldugun icin sana is illaki cikardi yanlis yapmissin benim gozumde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…