Sizin fikriniz ???

Sizce kizlar bu adam yalanmi soyluyor y

bunun cevabı zaten anlattığınız konuda. annesinin hiç bişeyden haberi yok tabi ki yalan söylüyor.

ayrıca 21 yaşında ne evlenemsi, ne bu acele. bi de yıllar önce ayrıldığı demişsiniz 15 yaşında mı ayrıldılar nedir yani.

Ilk izlenimimden bahsediyorum suan tabiki ayni seyleri düsünmüyorum...

Günaydın.
Saygılı erkek anlayışı bu olursa işiniz çok zor.
İlk yakaladığı yalanda işi bitirmeliydi bence.
Yine de geç kalmış sayılmaz,neyi bekliyor ki şu anda?

Ilk izlenim olarak kullandim o tanımı... Yani aslinda durustce cvp veriyor gibiydi kendine guvenen sakin. Insanin gozunun icine bakiyor konusurken. Tabiki suan ayni seyi dusunmuyorum.

Anlatilan şu. Cenkin annesi cenkin hicbirsekilde onlara bu konulardan bahsetmedigini soylerken, cenk israrla hayir konustum hatta boylr soyle dediler diyor. Ben kadinin yalan soyledigini dusunmuyorum cunku o da cok sasirmis bu duruma...
Bence cenk sizofren... olmayan seyleri varmis gibi goruyor.

Cenk 23 yasinda... mesela o konuda da seline yalan soylemis...

94 luyum demis ama halbuki 96 ymiş... benim anlamadigim neden yalan soyleme ihtiyaci hissediyor ki

Ani oldu ama cenkin ailesiyle tanisti selin daha sonradan. Mustakbel kaynanasi cok ılımlı davranmis herseyin en guzelini yapacam selin size demis. Mekan yer farketmez nişani nasil istersen oyle olur. Cok sabirsizlaniyoruz ailemize girmen icin falan demis. O yuzden anlam veremiyorum.

17 yaşinda ayrildilar. 1 ay sevgili oldular. Selinle cenk

Neden denenmişi deniyor ki selin?
Eski sevgiliden koca yapmaya çalışıyor önceki ayrılık sebebi neydi?
Ömür boyu her dediği lafa acaba doğru mu diye düşünecek?
Bence selin yalancısın diyerek terketsin cenki bakalım gerçekleri dökülecek mi.

bi de ortada daha bişey yokken selin niye cenkin anası ile görüşüp muhatap oluyor neden gelmediniz vs diye.

konu fiyasko.

Kadinin is yeri belli adresi belli.. Sinirleniyor ve mustakbel kaynanasindan dolayi iptal edildigini dusunup konusmaya gidiyor. Mustakbel kaynanada hicbirinden haberi olmadigini soyluyor. Ve ogluyla konusup kendisine haber verecegini. Kaynana cenk ile konusup selini ariyor ve diyorki. Selincigim cenk cok yogun calisiyor o yuzden bize bahsetmemis. Mesela bu cok buyuk bir sacmalik. Ne alaka yani. Suan selin asiri soguk kendisine karsi. Ayrilma degilde kafa dinlemeyi dusunuyormuş. Zaman verecekmis bu sure zarfinda gercekten ne yapmak istedigine karar verecekmis.

Bir onceki ayrilik sebepleri selinin ailesi ogrendi ve ayrilmalarini istedi. Cunku yasi kucuktu ve hoş karsilanmiyordu ailesinde. Zorunlu bir ayrilik yani. Ve 1 ay ciktilar. Bende selinin cenki kesinlikle tanimadigini düsunüyorum. Yani iliskiye tekrar basladiklari anda zaten evlilik konulari gundeme geldi.

Aile ya da Cenk farketmez. Sonuçta yalanlar var ortada. Hangi taraf söylese de sıkıntı.
Selin uzatmadan bitirsin ilişkiyi, yoksa daha çok üzülür.

Aile ya da Cenk farketmez. Sonuçta yalanlar var ortada. Hangi taraf söylese de sıkıntı.
Selin uzatmadan bitirsin ilişkiyi, yoksa daha çok üzülür.

Bende acikcasi ayni seyi dusunuyorum. Ama bunu soyleyip soylememekte kararsizim. Aslinda ortada yillardir suren bir iliski yok belki 6 ay falan.

Bence çocuğun annesi istemiyor çocuk kıza söz veriyor ama ailesini ikna edemediği işin sonrasında iptal oldu diyor.Ayrıca 21 yaşında daha arkadaşınız bu ne acele? Bu arada yıllar önceki sevgili dediğiniz ortaokul falan heralde ?

17 yasindayken 1 ay sevgili kalmislar. Ailevi durumlardan dolayi ayrilmislar. Senelerdir cocugun adini selinden 1 kez bike duymadim. Birden bire evlenmeye karar verdiler. Cocukta ayni sekilfe senelerdir selini unutamamis bla bla bla. Arkadaslari oyle soyluyor ama ciddi bir iliskisi olmus hatta dost hayati yasamislar. Bunlari selinde biliyor ama selin biraz fazla egolu. " senelerdir beni seviyor hayatina giren kimseyi sevmemis asik olmamis benim her istedigimi yapiyor cunku bana asik. Gerisi hikaye. Sevgisinden suphe duymuyorum sonucta yillardir beni beklemis bla bla bla. Diyor.

Offf offf kızların o yaşta( bende dahil) yaptığı en büyük hata bir erkek hakkında o bana aşık nasıl olsa beni seviyor uzun zamandır bu insan beni asla üzmez şeklinde bir duyguya kapılmaları ama en çok o insanlar hasar veriyor her zaman haberleri yok.Çocuk yalancı mı bilemem ama arkadaşın çok yanlış yolda haberin olsun.

Bunun bende farkindayim. Ama herkesin kendi hayati degilmi ? Mesela ben de evliyim. Biri bana o zamanlar gelip bak yapma etme yasin kucuk evlenme bu laflara kanma dese sanane der gecerdim. Ama biz yasadik baskasi yasamasin adi altinda seline ayrilmasini soylemeyi dogru bulmuyorum. Evet yanlis yolda ve cok yanlis cumleleri var. Bazen anlatirken yav he oyledir gorecez evlenince dememek icin kendimi zor tutuyorum. Ama hayat onun hayati cokta mudahale edemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…