- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 34
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Sizce kizlar bu adam yalanmi soyluyor y
Belli ki bu cenk denen kişi sürekli bir teraneler çeviriyor fakat böyle yapan bir insana nasıl sempatik saygılı biri diyebiliyorsunuz anlamıyorum ? Her ne olursa olsun yalan söyleyen biri saygılı nasıl olabilir ? Ayrıca seviyor demişsiniz ama seven insan yalan da söylemez anlattıklarınız arasında ki tezatlığa bakınBen cenkin tam olarak ne yapmaya çalıştığını çözemedim ama olan seline olacak gibi o yüzden bence arkadaşınızı bu çok SAYGILI VE SEMPATİK adamdan uzak tutun
Günaydın.
Saygılı erkek anlayışı bu olursa işiniz çok zor.
İlk yakaladığı yalanda işi bitirmeliydi bence.
Yine de geç kalmış sayılmaz,neyi bekliyor ki şu anda?
Cenk kaç yasında? Bence cenk evlilik teklifi etmiş yüzüğü takmış ama aile cenk in evliligi gibi düşünce içinde değiller bunun sebepleri olabilir yaşı küçüktür,askerligini yapmamistir,işi yoktur v.s...cenk te iki tarafı böyle bir yolla idare etmeye çalişiyordur
Cenk kaç yasında? Bence cenk evlilik teklifi etmiş yüzüğü takmış ama aile cenk in evliligi gibi düşünce içinde değiller bunun sebepleri olabilir yaşı küçüktür,askerligini yapmamistir,işi yoktur v.s...cenk te iki tarafı böyle bir yolla idare etmeye çalişiyordur
Ailesi istemiyor bence , aklıma ilk bu geldi ve genelde ilk akla gelen doğrudur. Selin kötü olduğu için değildir belki ama ya cenki yaş olarak daha evlilik için uygun görmüyorlar ya birbirlerini biraz daha tanımalarını istiyorlar, ani bir kararsa, ki bence haklılar. 21 yaş çok erken evlilik için.
bunun cevabı zaten anlattığınız konuda. annesinin hiç bişeyden haberi yok tabi ki yalan söylüyor.
ayrıca 21 yaşında ne evlenemsi, ne bu acele. bi de yıllar önce ayrıldığı demişsiniz 15 yaşında mı ayrıldılar nedir yani.
bi de ortada daha bişey yokken selin niye cenkin anası ile görüşüp muhatap oluyor neden gelmediniz vs diye.
konu fiyasko.
Neden denenmişi deniyor ki selin?
Eski sevgiliden koca yapmaya çalışıyor önceki ayrılık sebebi neydi?
Ömür boyu her dediği lafa acaba doğru mu diye düşünecek?
Bence selin yalancısın diyerek terketsin cenki bakalım gerçekleri dökülecek mi.
Aile ya da Cenk farketmez. Sonuçta yalanlar var ortada. Hangi taraf söylese de sıkıntı.
Selin uzatmadan bitirsin ilişkiyi, yoksa daha çok üzülür.
Bence çocuğun annesi istemiyor çocuk kıza söz veriyor ama ailesini ikna edemediği işin sonrasında iptal oldu diyor.Ayrıca 21 yaşında daha arkadaşınız bu ne acele? Bu arada yıllar önceki sevgili dediğiniz ortaokul falan heralde ?
Offf offf kızların o yaşta( bende dahil) yaptığı en büyük hata bir erkek hakkında o bana aşık nasıl olsa beni seviyor uzun zamandır bu insan beni asla üzmez şeklinde bir duyguya kapılmaları ama en çok o insanlar hasar veriyor her zaman haberleri yok.Çocuk yalancı mı bilemem ama arkadaşın çok yanlış yolda haberin olsun.17 yasindayken 1 ay sevgili kalmislar. Ailevi durumlardan dolayi ayrilmislar. Senelerdir cocugun adini selinden 1 kez bike duymadim. Birden bire evlenmeye karar verdiler. Cocukta ayni sekilfe senelerdir selini unutamamis bla bla bla. Arkadaslari oyle soyluyor ama ciddi bir iliskisi olmus hatta dost hayati yasamislar. Bunlari selinde biliyor ama selin biraz fazla egolu. " senelerdir beni seviyor hayatina giren kimseyi sevmemis asik olmamis benim her istedigimi yapiyor cunku bana asik. Gerisi hikaye. Sevgisinden suphe duymuyorum sonucta yillardir beni beklemis bla bla bla. Diyor.
Offf offf kızların o yaşta( bende dahil) yaptığı en büyük hata bir erkek hakkında o bana aşık nasıl olsa beni seviyor uzun zamandır bu insan beni asla üzmez şeklinde bir duyguya kapılmaları ama en çok o insanlar hasar veriyor her zaman haberleri yok.Çocuk yalancı mı bilemem ama arkadaşın çok yanlış yolda haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?