- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Cenk yalanci ve Selin de sizsiniz bence
O zaman tecrübeli evli biri olarak Cenk in yalancı ,tutarsiz ,sahte olduğunu ve bu ilişkinin yanlış olduğunu Selin e derseniz :)Ben 5 senelik evliyim canim :)
O zaman tecrübeli evli biri olarak Cenk in yalancı ,tutarsiz ,sahte olduğunu ve bu ilişkinin yanlış olduğunu Selin e derseniz :)
Iyi geceler arkadaslar bu konuyu cok ama cok yakin bir arkadasim için aciyorum. Yillardir dostuz sirdaşiz ikimizde birbirimize hersey anlatiriz. Bu arkadasim 21 yaşinda... Yillar once ayrildigi erkek arkadasiyla tekrar gorusmeye hatta evlenmeye karar verdiler.
Arkadaşimin adi selin olsun. Sevgilisin adı da cenk...
Cenk seline ailem ile kahvaltiya gidelim seni orda onlarla tanistirmak istiyorum diyor. Selinde kabul ediyor. Kahvalti gunu birden cenkin ailesinin evine misafir geldigi icin iptal oluyor. Selin cenkin annesini arayip misafir gelmis daha sonra gorusuruz artik diyor. Ve kadin seline kahvaltiyami gidecektik haberimiz yok diyor.
Bu ilk olay..
2. Olay cenkin ailesi tanismaya geliyorlar. Ve 2-3 gun sonra cenk seline annem ben sen yuzuk bakmaya gidecez p tesi gunu diyor. Ve p.tesi oluyor yuzuk bakma işi iptal...
Daha sonra selin biraz sinirlenince carsamba gidecegiz diyor. Carsamba gunu iptal... Hep son dakika iptal oluyor. Yapacaz diyor yapmiyor.
Selinin de canı asiri sıkılıp cenkin annesinin yanina gidip olan biteni anlatip neden son dakika iptal ediyorsunuz diye soruyor..
Cenkin annesi de bu planlarin hicbirinden haberi olmadigini cenkin hicbirsey bahsetmedigini soyluyor. Hatta ekliyor neden yuzuk bakmaya gidelim zaten tektaş takti ya sana ( evlenme teklifi sirasinda ) diyor. Şuan bu yalanlardan oturu selinin canı cok ama cok sıkkın. Bikac gun sonra istemeye geleceklerdi. Ocak ayinda da nişanı olacakti..
Sizce kizlar bu adam yalanmi soyluyor yoksa biseyler mi sakliyor. Ailesine hicbirsey soylemeden onlar adina karar verip son dakika iptal etmesindeki sebep ne olabilir. Birde seline son dakikaya kadar hersey yolunda cikiyoruz tbiki gidiyoruz tarzi konusuyor. Son dakika misafir geldi , annem cikamadi , babam hasta tarzi seyler...
Siz ne onerirsiniz.
Not : Cenk ile tanisiyoruz hayatimda boyle saygili ve birini dinlerken onun gozlerinin icine bikmadan bakan ciddi ve sempatik bir insan gormedim diyebilirim. Selini de cok seviyor. Ama bu yaptiklarina bir anlam veremedim..
bi de ortada daha bişey yokken selin niye cenkin anası ile görüşüp muhatap oluyor neden gelmediniz vs diye.
konu fiyasko.
Çocuğun ailesi istemiyor olabilir. Belki her plandan haberleri vardır ama gitmek istemedikleri için haberimiz yok demişlerdir.
Selin daha 21 yaşinda niye evlenmeye kalkiyor? Hemde böyle bir yalanci ile. Daha hatatin çok başinda, birilerin donunu yikamaya bu kadar acele etmesin derim ben.
Ailesi cenk’i Pek önemsemiyor olabilir Selin ile o görüşmedikleri sürede kaç kişiyle ciddi düşündü kim bilir
Daha isteme olmadan yüzük bakilmaya gidilcekmiş bide. Hiç hayatimda böyle birşey duymadim. Konuyu cidden nerden tutsan elinde kaliyor.
Söz yüzugu ?
Eger verilecegi kesinse( selinin ailesiyle cenkin ailesi tanisti. Onay verildi.) kizla gidilir alisveris yapilir yuzukler alinir. Isteme gunu soz yuzugu takilir. Nişanda da alyanslar. Buranin gelenekleri boyle.
Bana hepsi saçma geliyor. Madem sözde yüzük takiliyor, nişan neye yariyor? Benim bildiğim sözde en fazla bir bileklik felan takiliyor.
Yani kizda 3 yüzükmü olacakti? Tanimadiği kv'de aday adayi (cünkü teorik olarak kiz verilip verilmeyeceği bile belli değil. Hani madem adet çok önemli) mağzalara düşmek çok tuhafima gidiyor.
Şimdi o taraftan bakilacak olursa tabiki de sacma ama malesef konumuz bu degil. Zaten tek yalani da o degil.
Selin çok mu evlilik meraklısı?Hani baskı yapıyorsa falan bilemedim baskıyı azaltsın bence...Iyi geceler arkadaslar bu konuyu cok ama cok yakin bir arkadasim için aciyorum. Yillardir dostuz sirdaşiz ikimizde birbirimize hersey anlatiriz. Bu arkadasim 21 yaşinda... Yillar once ayrildigi erkek arkadasiyla tekrar gorusmeye hatta evlenmeye karar verdiler.
Arkadaşimin adi selin olsun. Sevgilisin adı da cenk...
Cenk seline ailem ile kahvaltiya gidelim seni orda onlarla tanistirmak istiyorum diyor. Selinde kabul ediyor. Kahvalti gunu birden cenkin ailesinin evine misafir geldigi icin iptal oluyor. Selin cenkin annesini arayip misafir gelmis daha sonra gorusuruz artik diyor. Ve kadin seline kahvaltiyami gidecektik haberimiz yok diyor.
Bu ilk olay..
2. Olay cenkin ailesi tanismaya geliyorlar. Ve 2-3 gun sonra cenk seline annem ben sen yuzuk bakmaya gidecez p tesi gunu diyor. Ve p.tesi oluyor yuzuk bakma işi iptal...
Daha sonra selin biraz sinirlenince carsamba gidecegiz diyor. Carsamba gunu iptal... Hep son dakika iptal oluyor. Yapacaz diyor yapmiyor.
Selinin de canı asiri sıkılıp cenkin annesinin yanina gidip olan biteni anlatip neden son dakika iptal ediyorsunuz diye soruyor..
Cenkin annesi de bu planlarin hicbirinden haberi olmadigini cenkin hicbirsey bahsetmedigini soyluyor. Hatta ekliyor neden yuzuk bakmaya gidelim zaten tektaş takti ya sana ( evlenme teklifi sirasinda ) diyor. Şuan bu yalanlardan oturu selinin canı cok ama cok sıkkın. Bikac gun sonra istemeye geleceklerdi. Ocak ayinda da nişanı olacakti..
Sizce kizlar bu adam yalanmi soyluyor yoksa biseyler mi sakliyor. Ailesine hicbirsey soylemeden onlar adina karar verip son dakika iptal etmesindeki sebep ne olabilir. Birde seline son dakikaya kadar hersey yolunda cikiyoruz tbiki gidiyoruz tarzi konusuyor. Son dakika misafir geldi , annem cikamadi , babam hasta tarzi seyler...
Siz ne onerirsiniz.
Not : Cenk ile tanisiyoruz hayatimda boyle saygili ve birini dinlerken onun gozlerinin icine bikmadan bakan ciddi ve sempatik bir insan gormedim diyebilirim. Selini de cok seviyor. Ama bu yaptiklarina bir anlam veremedim..
Ailesi küçük diye istemiyor işte herşey açık arkadaşın acele etmesinCenk 23 yasinda... mesela o konuda da seline yalan soylemis...
94 luyum demis ama halbuki 96 ymiş... benim anlamadigim neden yalan soyleme ihtiyaci hissediyor ki
Ya tabiki sen ne kadar müdahil olabilirsin ki yani zaten burada olasılıkları ve hissetlerimiz, yaşadıklarımızın verdiği tecrübeye dayanarak konuşuyoruz yoksa herkes aynı yaşamayadabilir.O zaman arkadaşının yolu açık olsun ne diyeyim ama bence anne istemiyor gibi geldi bana çünkü eğer isteseydi onların arasının olması oğlu gaf yapsa bile aa evet kızım bana söylemişti ama gelemedik diyip o an çaktırmazdı durumu bana bilerek söylüyor gibi geldiBunun bende farkindayim. Ama herkesin kendi hayati degilmi ? Mesela ben de evliyim. Biri bana o zamanlar gelip bak yapma etme yasin kucuk evlenme bu laflara kanma dese sanane der gecerdim. Ama biz yasadik baskasi yasamasin adi altinda seline ayrilmasini soylemeyi dogru bulmuyorum. Evet yanlis yolda ve cok yanlis cumleleri var. Bazen anlatirken yav he oyledir gorecez evlenince dememek icin kendimi zor tutuyorum. Ama hayat onun hayati cokta mudahale edemiyorum...
Selin çok mu evlilik meraklısı?Hani baskı yapıyorsa falan bilemedim baskıyı azaltsın bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?