Sizin fikriniz ???

Çocuğun ailesi istemiyor olabilir. Belki her plandan haberleri vardır ama gitmek istemedikleri için haberimiz yok demişlerdir.

Daha isteme olmadan yüzük bakilmaya gidilcekmiş bide. Hiç hayatimda böyle birşey duymadim. Konuyu cidden nerden tutsan elinde kaliyor.

Söz yüzugu ?
Eger verilecegi kesinse( selinin ailesiyle cenkin ailesi tanisti. Onay verildi.) kizla gidilir alisveris yapilir yuzukler alinir. Isteme gunu soz yuzugu takilir. Nişanda da alyanslar. Buranin gelenekleri boyle.

Söz yüzugu ?
Eger verilecegi kesinse( selinin ailesiyle cenkin ailesi tanisti. Onay verildi.) kizla gidilir alisveris yapilir yuzukler alinir. Isteme gunu soz yuzugu takilir. Nişanda da alyanslar. Buranin gelenekleri boyle.

Bana hepsi saçma geliyor. Madem sözde yüzük takiliyor, nişan neye yariyor? Benim bildiğim sözde en fazla bir bileklik felan takiliyor.

Yani kizda 3 yüzükmü olacakti? Tanimadiği kv'de aday adayi (cünkü teorik olarak kiz verilip verilmeyeceği bile belli değil. Hani madem adet çok önemli) mağzalara düşmek çok tuhafima gidiyor.

Şimdi o taraftan bakilacak olursa tabiki de sacma ama malesef konumuz bu degil. Zaten tek yalani da o degil.

Şimdi o taraftan bakilacak olursa tabiki de sacma ama malesef konumuz bu degil. Zaten tek yalani da o degil.

Haklisin. Ne diyeyim, umarim Selin bu işten vaz geçer ama sanmiyorum. Kafasindaki hikaye fazla muhteşem. Film gibi ayol, onu hiç unutamayan erkek! Bu hikayeyi kendi çocuklarina anlatacak daha, altin günlerde anlatacak poğaça eşliğinde felan. Vee beyaz gelinliği giyecek daha!

Ah Selin ah! O poğaça boğazinda kalacak farkinda değilsin.

Selin çok mu evlilik meraklısı?Hani baskı yapıyorsa falan bilemedim baskıyı azaltsın bence...

Ya tabiki sen ne kadar müdahil olabilirsin ki yani zaten burada olasılıkları ve hissetlerimiz, yaşadıklarımızın verdiği tecrübeye dayanarak konuşuyoruz yoksa herkes aynı yaşamayadabilir.O zaman arkadaşının yolu açık olsun ne diyeyim ama bence anne istemiyor gibi geldi bana çünkü eğer isteseydi onların arasının olması oğlu gaf yapsa bile aa evet kızım bana söylemişti ama gelemedik diyip o an çaktırmazdı durumu bana bilerek söylüyor gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…