• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin Için önce çocuğunuzmu gelir Yoksa Kocanizmi

Nexsxe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
62
0
86
38
Ankara
ben bu konuda hala bir seçim yapamadım .ikiside vazgeçilmezim ama eşten ayrılabiliniyo ama evlattan ayrılınmıyo.ama yinede benim için lafta ikiside aynı önce gelir bence

bu konu benim için tartışılmaz bile.koca elden evlat belden demişler.:1rolleyes:evlatlarımın yerini ne eşim nede bir başkası asla alamaz.tabiki eşimide tartışmasız çok seviyorumŞenizyasakkelime.söz konusu evlatlarımsa herkes bir adım geri.

tabiki evlatlarım ama eşimin yeride ayrı ama önce evlat derim onlar bi parcam

kzlar bencede ikisindende kesinlikle vazgeçemem ne esimden ne oğlumdan sonuçta oğlumuzu beraber yaptığımız icin esim derim ama oğlumsuzda kalamam o bizim için herseyimiz

bir arkadaşıma sormuştum bu soruyu zamanında bana cevabı kocam olmuştu ve benim şokumu atlatmam 2 günümü almıştı. Evlatmı kocamı diyosun güzelim tabiki hiççç düşünmüyorum bile ÇOCUKLARIMMMMM onlardan önemli hiçbir şey yok dünyamda.

tabi ki evlat önce gelir koca denen adam bugün var yarın yok eloğlu sonuçta gitmeyeceğini kim garanti edebilir ki

zaten eşlerimizde yeri geldiğinde çocuklarımız oluyorlar onlarada aynı ilgiyi alakayı göstermiyor muyuz ben ayırt edemiycem her ikiside değerli benim için...

bence de çocuğum önce gelir eşim içinde öyle,o da oğlumuz diyor önce...çocuğum yanımda olmadığında bir yanım hep eksik hep ne yapıyor acaba diye endişe ve merak içinde olurum.onunlayken ne kadar mutsuzda olsam o küçücük bedeniyle bana sarılıp bi ''anneecimm'' desin beni ne kadar mutlu eder.ne eşim,ne annem,ne babam,ne kardeşim...hiç biri onun önüne geçemez benim için.

ikisi içinde ayrım yapamam ikisininde yeri ayrıdır onları çok ama çok seviyorum

ikiside önde gelir benim için evladımın yeri ayrı eşimin yeri ayrı fedakarlık gerekse kendimi atardım öne

tabikii evladım ama kocamı da bir kenara atamam ikisinin yeri ayrı ikiside herkezden önemli ama deselerki kocan mı çocuğun mu; çocuğum derim allah böyle bir şey göstermesin kimseye

yeni evli arkadaslar ( bu benim görüsüm yani benim yasadiklarim kimse yanlis anlamasin lütfen) be yeni evliyken esim benim herseyimdi ona bir sey olmasindan cok korkardim.ya ona bir sey olursa ben nasil yasarim derdim.bu uc sene sürdü.bebegim oldu.canim o benim.birde bebeginizi kaybetme duygusu ile karsi karsiya kalirsaniz o zaman esinizin el oldugunu anliyorsunuz.cünkü esimin parmagi kesilse üzülürüm ama icim acimaz.cocugum yere düsse veya bir yeri acisa isde o an benim cigerim yanar icim acir cocugumla beraber o aciyi yasarim hatta oturup onunla aglarim.ikisi arasinda secim yaparsam tabi evladim derim esimle benim bir parcam olsa bile bebegimi ben besledim karinimdaki hareketlerini ben hissettim ben süt verdim acisini ben cektim korkularini ben yasadim.esim sadece üzüldü ama seyirci kaldi benim duygularimin belkide sadece yarisini yasadi.( öfff beee ne dertliymisim harbiden kizlar ya kocalar el gibimi ?

yeni evli arkadaslar ( bu benim görüsüm yani benim yasadiklarim kimse yanlis anlamasin lütfen) be yeni evliyken esim benim herseyimdi ona bir sey olmasindan cok korkardim.ya ona bir sey olursa ben nasil yasarim derdim.bu uc sene sürdü.bebegim oldu.canim o benim.birde bebeginizi kaybetme duygusu ile karsi karsiya kalirsaniz o zaman esinizin el oldugunu anliyorsunuz.cünkü esimin parmagi kesilse üzülürüm ama icim acimaz.cocugum yere düsse veya bir yeri acisa isde o an benim cigerim yanar icim acir cocugumla beraber o aciyi yasarim hatta oturup onunla aglarim.ikisi arasinda secim yaparsam tabi evladim derim esimle benim bir parcam olsa bile bebegimi ben besledim karinimdaki hareketlerini ben hissettim ben süt verdim acisini ben cektim korkularini ben yasadim.esim sadece üzüldü ama seyirci kaldi benim duygularimin belkide sadece yarisini yasadi.( öfff beee ne dertliymisim harbiden kizlar ya kocalar el gibimi ?

müsaadenle yazdıklarına imzamı atmak istiyorum.kesinlikle her kelimesine katılıyorum.
bencede evlat önce gelir.onun kokusunu hiçbirşeye değişmem.hele doğduğunda,sütümü verdiğim zamanlardaki kokusu düşündükçe burnuma gelir hala.

DOĞRU SÖZE NE HACET:içelim:TAMAM EŞİMDE ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN. BENİM DİĞER YARIMŞenizAMA EVLADIMDAN ÜSTÜN OLAMAZ.ÖNCE EVLADIM DERİM.EŞİMİN DE BENDEN FARKLI DÜŞÜNCEĞİNİ ZANNETMİYORUM.:kahve:

ahhhh ALLAH'ım günün birinde bana çocuk verirse senağlama inşallah ancak ondan sonra cevaplıyabilirim bu konuyu.şimdi ne desem boş olur

Back
X