merhaba canım
bence bu konuya önce sana soru sorarak başlamak lazım.sen eşinin annesine ne kadar vakit ayırıyorsun onlara sık sık gidiyor arıyormusun?
eğer bunları yapıyor da eşin hala bu davranışları sergiliyorsa bence üzülmekte haklısın.bence evlilikte eşlerin birbirlerinin ailelerinede kendi ailelerine ayırdığı kadar vakit ayırıp arayıp sorması lazım.
Selam canım
benim eşimde pek gitmez ben annemdeyim gel derim yada anneme uğra derim anca o zaman bazen bende çok alınıyorum zorla geliyormuş gibi geliyor ama bakıyorum kendi annesine çok nadir gelip gitmesi o yüzden pek sesim çıkmıyor ben annemi hergün görüyorum evlerimiz yan yana o yüzden rahatım ama eşim biraz uzağa taşınmak istiyor şimdide bi bakalım nasip
benim eşim aleme çok düşkün sanki bizimkiler onun ailesi gibi
Valla benim eşimde çok düşkün benim ailemde eşime çok düşkün. annem benim oğlum oldu der onun için. her yerdede över onu.o çok nadir der işi yoğun olduğu için hadi annelere gidelim diye. ama ben söylediğim zaman hadi gidelim diyede kırmaz beni. maddi manevide yardımlarını esirgemez. çok düşüncelidir ama kendisine değer verildiğini çok iyi bilir.
kızlar benim esimde çok düskün aileme benden çok görüsürler ama karsılıklı hersey bende onun ailesiyle öyleyım
valla gel dersem gelir ama kendi istegi ile gidelim dedigide bazen olmuştur,
ailesi içinde öle sadece benim ailem için deil
belli bi süre sonra alışılıo benimki işten geç gelmesini öne sürüo
alıştım artık hiç önemli gelmiyo ben bi gün annemde bi gün kayınvalideyle beraber geziom .....
Benim eşim o konuda tek kelimeyle süper.ben gitmesem o gidelim annenlere der.üstelik ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum.gidip gelmeyi bırak telefonda bile konuşmuyorum.ama eşim sorunun benden kaynaklanmadığını bildiği için birşey demiyor bana.eşim diye söylemiyorum ondan daha iyi bir eş düşünemiyorum.
çok özeniyorum böyle diyenlere hatta kıskanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?