ben 5 aylık evliyim. biz eşimin ailesine daha sık gidiyoruz,çünkü onların evi daha yakın bizim eve. arabayla 5 dakika. annemler avrupa yakasında, biz anadolu yakasındayız. annemler de çok uzak sayılmaz. eşimin de arada bir "hadi annenlere gidelim"dedigi oluyor. ya da "hadi anneni arayıp konuşalım "dedigi. annem babam onu çok severler, o da sever annemleri. ama yine de biraz mesafelidir. öyle sık sık telefon falan açmaz yani. onun annesi benim neredeyse her gün aramamı istiyor, bunu biliyorum. ben nişanlıyken öyle çok sık aramazdım, eşim o zaman bana "canım annemi biraz daha sık arar mısın lütfen? biliyorum sen de benim annemleri sık ara o zaman diyeceksin ama sen kadınsın işte, kadınların ilişkileri daha farklı. kadınlar daha iyi beceriyor böyle şeyleri"demişti. ararım sık sık , ama evlendikten sonra o kadar da sık aramamaya başladım, çünkü arayı öyle çok samimi tutarsam annesi bundan yüz bulup bişeylere karışmaya başlıyor, bunu anladım. yine ararım, görüşürüz ama annesi her gün aramamı ister biliyorum, ama aramam her gün. haftada 1 falan.