Sizin kocalarınız da böyle mi?

ben 5 aylık evliyim. biz eşimin ailesine daha sık gidiyoruz,çünkü onların evi daha yakın bizim eve. arabayla 5 dakika. annemler avrupa yakasında, biz anadolu yakasındayız. annemler de çok uzak sayılmaz. eşimin de arada bir "hadi annenlere gidelim"dedigi oluyor. ya da "hadi anneni arayıp konuşalım "dedigi. annem babam onu çok severler, o da sever annemleri. ama yine de biraz mesafelidir. öyle sık sık telefon falan açmaz yani. onun annesi benim neredeyse her gün aramamı istiyor, bunu biliyorum. ben nişanlıyken öyle çok sık aramazdım, eşim o zaman bana "canım annemi biraz daha sık arar mısın lütfen? biliyorum sen de benim annemleri sık ara o zaman diyeceksin ama sen kadınsın işte, kadınların ilişkileri daha farklı. kadınlar daha iyi beceriyor böyle şeyleri"demişti. ararım sık sık , ama evlendikten sonra o kadar da sık aramamaya başladım, çünkü arayı öyle çok samimi tutarsam annesi bundan yüz bulup bişeylere karışmaya başlıyor, bunu anladım. yine ararım, görüşürüz ama annesi her gün aramamı ister biliyorum, ama aramam her gün. haftada 1 falan.

bizimki sanki kendi ailesinin evindekinden daha rahat gibi geliyo bana annemlerin evindeyken. araları iyidir ama bi mesafe var hep kocamla annemlerin arasında. keşke çok daha yakın olsalar. ben de bunu isterdim. belki zamanla olur daha çok yeniyiz ama... bilemiyorum.

benım esım aılemle sureklı telde konusmaz.zaten ayrı sehırlerdeyıs.ben zorlamasam esım aynı apartmandakı anne babasına bıle haftada bır ınıyo oturmaya hal hatıra.ama ben konusurken tele verırım esımı de annemlerle konusur. oraya gıttıgımızde de onlarla ılgılenır muhabbet eder ve de sureklı akrabalarımla zaman gecırır

biz hemen her akşam eşimin ailesine gideriz.annesi ve kızkardeşi yalnız oldukları için yalnız bırakmayız pek.kayınvalidemi çok severim çok ileri görüşlü bir hanımdır.hiş karışmaz hiç sıkmaz bizi.işten çıkınca akşam yemeğini orda yer eve gelriz.6 ay oldu evleneli hemen hemen hep böle .bende hafta içi bide hafta sonları giderim bize.ama eşim zor gelmez.gelse surat eder.gitsem surat yapar.gitmeme gelmeme karışır.kavgalarımızda hep bu yüzden çıkar.annemleri kandillerde arar.saygılı efendidir ama istediğim gibi yinede deil.imrenirim kayınvalidesine yakın erkeklere.kafamçokkarıştı

benim eşimde annemi özel günlerde arar sadece, anneler gününde bayramlarda falan, arada kalan zamanlarda hiç aramaz ama ben bunda hiçbir art niyet aramıyorum, zaten bütün gün çalışıyo ediyo bide bu ayrıntılarımı düşünsün, bu aramızda hiç problem olmadı şimdiye kadar, bence senin eşinde kötü niyetli değildir, bence biraz abartmış olabilirsin, kocanı başka kocalarla kıyaslama bence herkesin karakteri yapısı farklı
ama ameliyat olmuşsa annen geçmiş olsun diye aramalıydı sonuçta ameliyat ekstrem bi durum

ay konu 2 sene öncenin konusu bende ciddi ciddi yorum yapıyorumkaydirigubbakcemile3

arada bir gidip annemde kalırız.. neredeyse hergün görüşür. ailem kendi ailesi gibidir. sever sayar... bnde onun ailesini sık sık ararım. hergün görüşemesekte telefonlaşırız. annemle evimiz yakın o yüzden daha sık görüşürüz.

benim eşimle annemin arası da pek iyidir her aradığımda annemle konuşmaz ama kendisi işyerindne felan ben yanında yokken arar,konuşurlar hatta beni bile çekiştirirler ama aslında eşimin akraba ikişkileri pek iyi değildir. Kendi ailesine düşkündür ama biz gidelim demeden aklına pek gelmez. Kayınvalidemin,kayınbabamın doğumgünlerini, evlilik yıldönümlerini hep ben bilirim organizasyon yaparım eşim misafir gibi gelir onun ailesine ben daha yakınım.Çalıştığım için pek görüşemiyorduk ama bir süre çalışmıcam sık görüşürüz heralde. Eşim üni de kimya hocası o yüzden annemde şehir dışında olduğu için benimle gelemiyor eşim dersi olduğu için ama vakti olunca benimle gelir..

Bende anneme gidiyorum derim gelmek iste4rse gelir istemezse zorlamam bunu da karşılıklı beklerim yani kendimde zorlanmak istemem açıkçası onuda ben zorlamam,gelmek istemezse şayet ben ziyaretimi yapar evime dönerim..

vallahi benim küçük bebeğim var diye evim anneme yakın kadın hasta haliyle geliyor bana yardıma yada arada kız kardeşim arada akşamları karşılaşıyorlar oda eşim eve gelir gelmez onlar çıkarlar neymiş eve geldiği zaman görmek zorundamıymış ayda bir belki hiç değil babam gelmez akşamları geçen aramışlar ben uyuyordum o sıra oğlum akşama bir çaya gelicez demiş. valla uyuyor lar şuan fln soğuk konuşmuş kapamış inanılmaz takıntı yapmış ailemi bayram kandil fln zorla arar ama kendi ailesi olunca başka onları seviyorum iyide anlaşıyorum ama ondan aynı ilgiyi görmüyorum ve çok üzülüyorum annem bir daha kapına gelmem bitti dedi arada kaldım...burası kızının evi kardeşlerim diğerleride insan hiç mi karşılaşmaz bu ne yaww anneme gidicem dedim aynı gün bu tartışmanın olduğu allah belanı versin dedi kapadı çok bunaldımmmmmmm......hayattan bezdim yaşama hevesim yok

Biz hergün telefonlaşırız.Annem babam kardeşlerimle muhabbeti çok iyidir.Allah bozmasın.Tabi bende onun ailesine karşı öyleyim.
Çok şeker bir ailemiz var.İnternette görüşürüz sık sık. Aile ilişkilerinizi sıkı tutun.Herşeyi kafaya takmayın.Dert edinmeyin.Boşver.Hayat hızla geçip gidiyor elimizden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…