sorma bacım benimkide aynı tarz annesini bi hafta görmesin kafayı yer bizimkilere gitmeme asla karışmaz ama kalk gidelim demez yani teklif ondan asla gelmez niye böyle yapıyosun diyincede sen gidelim dedinde ben gitmedim mi diyo
genelde hıç bır eş kayınvalıdsını aramaz arkadaşlar.benım esımde onlardan artık ben de aramıyorum sık yapcak bısey yok.esler kendı ailelerınden boylece sogutyolar ınsanı.gerek yok ara demeye nıye aramıyosun demeye
ben bir şeyi merak ettim eşlerinizin sizin ailenize karşı tutumu nasıl gidip geliyor arada birde olsa arıyorlarmı
benim eşim benim annemlere 2-3 ayda bir gider onuda ben söylersem akrabalarıma bayramdan bayrama gider benim annemi telefonla yalnızca kandillerde arar bu durumda benim çok zoruma gidiyor bi kerede ben söylemeden gidelim desin arada bir arayıp hatırını sorsun çokmu şey istiyorum bilemiyorum şimdi bide ameliyat oldu artık hiç bişey söyleyemiyorum
canım erkekler her konuda umarsız ve vurdumduymazdır.bunu bu kadar kafana takma diyecem ama bu konuda çok mağdur olan arkadaşlar var neredeyse kızın ailesi kızı sene oluyoda göremiyor yada yalnız görüyor.konu erkek olunca çok zor değişmiyorlar bişey söyleyince konuştu oluyosun eğer bayanlar ,kocalarınz sizin ailenize gelmiyorsa sizde onun ailesine gitmeyeceğinizi eğer bu konuda tehdit unsuru göreceğiniz zaman kendi ailenizi çağırıp herşeyi analtacağınızı sonrada onun, aileniz nazarında gözden düşebileceğinizi söyleyin korkarlar herhaldea.s.
ben bir şeyi merak ettim eşlerinizin sizin ailenize karşı tutumu nasıl gidip geliyor arada birde olsa arıyorlarmı
benim eşim benim annemlere 2-3 ayda bir gider onuda ben söylersem akrabalarıma bayramdan bayrama gider benim annemi telefonla yalnızca kandillerde arar bu durumda benim çok zoruma gidiyor bi kerede ben söylemeden gidelim desin arada bir arayıp hatırını sorsun çokmu şey istiyorum bilemiyorum şimdi bide ameliyat oldu artık hiç bişey söyleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?