Sizin kocalarınız da böyle mi?

sorma bacım benimkide aynı tarz annesini bi hafta görmesin kafayı yer bizimkilere gitmeme asla karışmaz ama kalk gidelim demez yani teklif ondan asla gelmez niye böyle yapıyosun diyincede sen gidelim dedinde ben gitmedim mi diyo

aynen ayrıca bizimki annesini hergün görüyor

arkadasım burda kendi ailesinden çok eşinin ailesini arayanlarıda görüyoruz ve ben iyice gıcık oluyorum

bizim böyle bir sorunum yok şehirler farklı aynı şehirde olmak istemem ikimizde ailelerimize çok düşkünüz böyle tatlı özlemler oluyor izinlerde görüşmek iyidir

aynı dertte bendede var eşim ailemi hayatta aramaz bayramlarda bile ben zorla arattırırım ortadada kavga yada kalp kırmaca yok ama bende anlamadım bi türlü benim ailem şehir dışında evlendik evleneli eşim sadece 1kez ailemin yanına gitti oda mecburiyetten ailem eşime bi kötülük yapmadı ama bi türlü ısınamadılar hatta ailem yanıma gelse eşim zorla hoşgeldiniz giderkende güle güle der tamam okadar gücüme gidiyoki ben onun ailesini sürekli arar sorarım ama eşimde o yoktur

bende bazen boşvermeye çalışıyorum ama genelde çok zoruma gidiyor bende onun annesini hergün ararım ve hergün görüşüyoruz bi gün aramasam laf olur ama kendilerinin hiç umuru olmaz

vallahi canım ben izmirdeyim.ailem konya da o yüzden öyle bir şansım yok..ama eşim ailemi sever bende onun ailesini..umarım eşin düzelir ve daha çok mutlu olursun

Arkadaşlar bu sorun bendede var benim eşimde aileme hiç gelip gitmez ben sizinkilere gidiyorum sen niye gelmiyorsun diyincede ben sana baskımı yapıyorum üstüme gelme der kestirir atar bende artık onunkilerden elimi ayağımı çektim nedeninide zaten kendisini ailesine söylemiş.ilk zamanlar bu konu yüzünden çok tartışmamız olurdu ama bende artık boşverdim 2 hafta kadar önce kendisi annemlere gitmeyi teklif etti inanamadım iş çıkışında gideriz dedi gün içinde gözüm hep telefondaydı bir bahane bulup kaytaracak diye ama Allah tan olmadı ve gittik. Bizimkiler bizi beraber görünce bayağı bir şaşırdışlar özellikle babam kendisinide o kadar sever vallaha kafaya takmayı bıraktım artık bende

sbenim kocişko dün annemi aramış kulaklarıma inanamadım 7 seneden sonra kafasına taşmı düştü ne oldu yoksa burayımı okuyo acaba

canım erkekler her konuda umarsız ve vurdumduymazdır.bunu bu kadar kafana takma diyecem ama bu konuda çok mağdur olan arkadaşlar var neredeyse kızın ailesi kızı sene oluyoda göremiyor yada yalnız görüyor.konu erkek olunca çok zor değişmiyorlar bişey söyleyince konuştu oluyosun eğer bayanlar ,kocalarınz sizin ailenize gelmiyorsa sizde onun ailesine gitmeyeceğinizi eğer bu konuda tehdit unsuru göreceğiniz zaman kendi ailenizi çağırıp herşeyi analtacağınızı sonrada onun, aileniz nazarında gözden düşebileceğinizi söyleyin korkarlar herhaldea.s.

canım benim onun ailesini gitmeme gerek yokki maalesef onlar her akşam yemeğinde bendeler

arkadaşlar bu kadar zorun yapmayın bence benim eşim de ailemle çok sık görüşmüyor ama benim için zorun olmuyor.sonuçta ben ailemi istedigim zaman görebiliryormuyum benim için önemli olan bu.bizim ailelerle evliligimizin başından bu yana 16 yıl oldu mesafemisi koruduk ikimizde dogru bir karar verdigimize inanıyorum.sevgi ile saygımızı kaybetmedigimiz sürece benim ailemle fazla görüşmemiş olması benim için sorun degil.sık görüşmüş olsalar inanın sorun yaşardık hepimiz böylesi daha iyi degilmi:uhm:

valla biz kendi ailesinede benim ailemede her pazar kesin gideriz ve aralarıda iyi hatta hafta içi bile gideriz ve ikimizde isteyerek gideriz kardeşlerimle falan çokta iyi anlaşırlar Allahıma hesapsız şürkür yani sever vede sayar benim ailemi bende onun ailesini severim

Benim eşimin ailem ile arası o kadar iyiki arasıra kıskanmıyo değilim hani.Mesela artık biz gideceğimiz zaman damadın sevdiği yemekler yapılıp,onun sevdiği tarz müzikler çalınıyo.Eşimde sağolsun cok düşkündür bizimkilere.Ama bende eşimin ailesi ile cok iyiymdir.Aynı kıskanclıgı eşimde kendi ailesi yanından yasıyor.Artık eskisi kadar sevilmiyorum der.Ama allah bozmasın.Herkezede nasip etsin

canım sıkma kendini bazı erkekler gitmez belkide eşinin tavrının öze bir sebebi yoktur.sen daha iyi tanırsın eşini.bize gelince benim eşim yoğun çalışan bi insan buna rağmen benim ve kendi ailesine gideriz gidemediğimiz zamanda telefon açarız yani bu konuda eşim çok düşüncelidir.:sm_cool::sm_cool::teytey:

Boşver üzülme diyorum ama belli üzülmüşsün sen...
Çok şükür benim eşim öyle değil hep kendi gider hemde benden çok. Özellikle bayramları hep benim ailemin yanındayız yemeği bile orada yer sadece eve yatmaya gideriz. Benden çok ailemle eşim ilgilenir, tabi kendi ailesine de aynı şekilde ilgi gösterir. Bunları seni üzmek için değil paylaşmak için yazıyorum umarım yanlış anlamazsın.
Eşini artık değiştirmek biraz zor gibi sende eşini böyle kabul et ve bu konuda fazla canını sıkma canım.a.s.

canım bende bunları okudukça çok kıskanıyorum benimkide seninkinin aynısı hata bizdemi acaba biz bu kocaları yola koyamadık

Ben kaynanama kayınpederime r... hanım h.... bey dediğim halde eşim benim aileme annecim babacım der
Ne zaman kendi annesini babasını arasa önce veya sonra benimkileri de arar
Her fırsatta sizinkiler sen olmasan ben bu düğünü yapamazdım der
Annem ona tatlılar börekler açar :uhm:
Kardeşimi bile arar sorar napıyorsun nasılsın bişeye ihtiyacın var mı der
Beklemediğim bi yakınlık var allah nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…