Sizin kocalarınız da böyle mi?

Kimse Kimsenin Ailesiyle Evlenmiyor,onun Içinde Vicik Vicik Olmaya Gerek Yok Herkes Saygisini Göstersin üzerine Düşeni Yapsin Yeter
Tabi Ki Arayip Soracak Ama Abartmayada Gerek Yok Bence

benim eşimin ailemle arası çok iyi .benim annem benim sokağımda oturuyor her akşam eve gelirken annemin evinin önünden geçer mutlaka camını tıklatır ve konuşur.onun anneside bizim bir üst sokağımızda bende mutlaka ona uğrarım camdan da olsa halini hatrını sorarım.cumartesileri annemde oluruz yemeğe perşembe günleride onun annesinde.

Benim eşim ana babamı öyle kandillerde aramaz ama ne zaman istersem gideriz hatta benim canım istemezse sırf o ısrar ediyor diye gittiğimiz bile olmuştur. Allahıma çok şükür iyi anlaşırlar...

Kayınvalidemlere de ne zaman gidilecek olsa ben hiç itiraz etmem, eşimden önce giyinirim,makyajımı yaparım onu beklerim giyinsin diye... Binbir zahmetle hazırlanır. Ailesini sevmediğinden değil rahat edemediğinden pek gitmek istemez. Ama her nedense benim ailemin yanında pek bir rahattır. Ben kendi aileme birazcık daha yakın olsam da iki tarafa da hep mesafeliyimdir...

:teytey::teytey::teytey:

benim eşimde ailemi kendi ailesinden üstün tutar,benden çok gitmek ister,ailemde onu damat deyil kendi çocukları gibi görür

Ben eşimin ailesine de kendi isteğimle giderim.Kendi aileme de.Çünkü hepsini seviyorum.Ama o hem kendi hem de benim aileme fazla gitmek istemez.Hep benim zorumla.Ama hak veriyorum.Gerçekten çok yoruluyor.

ne kadar şanslı bayanlarsınız böyle anlayışlı kocalarınız var ben zoraki götürürüm ordada suratını asar oturur artık hiç götürmüyorum bende rahat ediyorum

Valla erkeklerin yüzde 90 nı eve girdikten sonra dışarı çıkmayı istemiyorlar.Bu bizim ailemizi sevmiyor anlamına gelmiyor.Önceden bende bozulurdum ama artık takmıyorum.erkekler bayanlar kadar ince düşünmüyorlar.

ne kadar şanslı bayanlarsınız böyle anlayışlı kocalarınız var ben zoraki götürürüm ordada suratını asar oturur artık hiç götürmüyorum bende rahat ediyorum

ayy bencede çok şanslılar ne yapıyorsunuz allahaşkına sırrını bizede söyleyin

selam canım
benim eşim ailemi her zaman arar sorar zaten kendi ailesi uzakta sürekli göremiyor.eşim benim memleketimde görev yapıyor.benim ailemi kendi ailesinden ayırt etmez.tabi herşey karşılıklı bende onun ailesini.ailesi mükemmel insanlar.onlarda beni kendi kızlarından ayırt etmezler.inşallah oda anlar neyin ne olduğunu fazla kafana takma bence herşey düzelir.

bizimkilerle sürekli telofonlaşırız uzak oldukları için görüşme fırsatımız pek olmuyo eşimin böyle bi sorunu yok

Ben ne diyim bilmiyorum. Gözünün önünde olayım başka bişey istemez. Kendi annesi bazen çağırır gideyim diye ona bile yollamaz

sabırla bekliyorum annemlere gitmeyi teklif edeceği günü

Elbette teklif eder. Bence sen hiç zorlama. Mesela benim kocam benim aileme gitmeyi pek sever. Ben bazen nazlanırım. "Başım ağrıyor, keyfim yok" derim. Kocam çok ısrar eder; "nolur gidelim nolur" der. Ayrıca; kocam ana babamla o kadar iyi anlaşır, eğlenir ki hatta bazen benim dedikodumu bile yaparlar. " Lale nazlıdır, nane molladır, hemen hastalıneverir, et yemez, ot yemez, pek yemek seçer...vb." Ben daha da şımarırım onlar sırf eğlensin diye muhabbeti arttırırım...

Güzel muhabete hiç bir erkek hayır diyemez bence...

ben hiç zorlamıyorum hatta hiç sölemiyorum bile ama onunda canına minnet oluyo

benim eşimde söylersem gidelim der (keyfi yerindeyse) bazen zorla götürürüm biz kaynamama yakın olduğumuz için sürekli görüşürüz ama benim eşimde fazla gitmez aramaz sormaz maalesef dediğiniz gibi insanın zoruna gidiyor.

ben hiç zorlamıyorum hatta hiç sölemiyorum bile ama onunda canına minnet oluyo

Kızlar oturup konuşsanız daha güzel olur kocalarınızla!!! Belki rahat edemediği bir durum vardır. Siz tatlılıkla sorarsanız anlatır. Siz de ona göre bir çözüm bulursunuz...

Kolay gelsin..

bende kayınvalideme ayda yılda bir giderim, eşime bile niye annene hiç gitmiyosun diye ben kızarım. ama o halamlara(beni halam büyüttü, yetiştirdi, annem sayılır) benden çok gider, hatta benden habersiz maddi yardımı bile oluyormuş. canım kocişim benim yaaaaaa:asigim::asigim:

genelde hıç bır eş kayınvalıdsını aramaz arkadaşlar.benım esımde onlardan artık ben de aramıyorum sık yapcak bısey yok.esler kendı ailelerınden boylece sogutyolar ınsanı.gerek yok ara demeye nıye aramıyosun demeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…