Sizin tepkiniz dusunceniz ne olurdu?

Bu samimiyeti esiniz veriyor ki boyle mesaj atiyorlar.Esinizle bu konularda problemleriniz var mi bilmiyorum ama boyle mesajlari sizin arkadaslariniz gonderse, esiniz ne kadar sakin durabilir.

Erkek muhabbetiymis bu ne rahatlik, alın karsiniza sakince konusun, bu tarz muhabbetlerden hoslanmadiginizi ,ne deseniz haklisiniz.

Iste konusmaya kalktim kavga kiyamet ayrildik. Konusulmuyor. Bana savunuyor bir de deli oluyorum ya. Haftasonu da gelmeyecekmis ben onu bunaltiyormusum.

Yangına körükle gitmeyi sevmem ama tabii ki hiiç normal değil.

Siz esinizin telefonunda boyle birsey gorseniz erkek muhabbeti der gecer misiniz

Erkek muhabbeti ne demek ya? Ne kadının, ne erkeğin hele ki evli insanın böylemuhabbeti mi olur?Geçilecek şey değil.

Evet sindiremedigim olay bu. Allah belasini versin onlarin. O kadar sinirliyim ki. Evli bu adam evli. Bu ne irenc bir dusuncedir. Ben neyim ben kimim. Kendi ne bk yiyorsa yesin de evli adama gecelerini bos gecirme diye akil vermek nedir.

Af edersiniz SERSERİLİKTİR.

Ev bark kuramayan veya kendisi karısını aldatan adamlar herhalde evli arkadaşlarını kıskanıyorlar diyorum artık. Onların da evliliği bozulsun diye düşünüyor. Hep aynı muhabbet. Kız var gel. Yok benimkini arkadaşı var gel. Başka bir iyilik istesen yapmazlar. Ama bu konuda gayrettiler çok.

Serserilik mi. Bu da afedersin diyecek durum yok. Ben icimden ikisine de ne kufurler ediyorum. Hadsiz uste cikiyor bir de.

Yavas yavas bozuyorlar zaten aramizi. Ama kotusu esim olacak hadsiz pirim veriyor onlara.

Serserilik mi. Bu da afedersin diyecek durum yok. Ben icimden ikisine de ne kufurler ediyorum. Hadsiz uste cikiyor bir de.

Alışkanlıktan benim ki.

Maalesef öyle bir durumla karşılaşan herkes eminim söver. Ama,emin olun, o (şimdi yazacağım afaki bir yorum-kaale almayınız-)gününü gün edip, hata ve yalanlarını kapatmak için pişkin pişkin itiraz ve inkarı sıralayarak üste çıkmaya çalışırken)kendinizi bu denli yıpratmanıza değmez. Hayat hem çok kısa, hem çok uzun.

Hak etmeyen birini hayatının merkezine koyup, densizliklerinden dert sahibi olmaya değmeyecek kadar kısa, dert sahibi olduktan sonra, kazanılan arızalarla zor bir ömür geçirirken de uzun.

Evet sindiremedigim olay bu. Allah belasini versin onlarin. O kadar sinirliyim ki. Evli bu adam evli. Bu ne irenc bir dusuncedir. Ben neyim ben kimim. Kendi ne bk yiyorsa yesin de evli adama gecelerini bos gecirme diye akil vermek nedir.
evet yaptığı dangalaklık fakat eşinizde asıl problem. Buna nasıl izin veriyo? Verdiği cevaba bi bakın. Artık nasıl bi muhabbetleri varsa adam gayet rahat bunu yazabiliyo..

Sorun çıkardığını bilecek kadar hakim olaya eşiniz normal değil

Bu normal erkek muhabbeti degil konustunuz mu esinizle ? Bana ihanet var gibi geliyor ama

Bu normal erkek muhabbeti degil konustunuz mu esinizle ? Bana ihanet var gibi geliyor ama
Konustum. Erkek muhabbeti deyip uzerine de kavga cikardi. Ayrildik. En az bir hafta baska sehirlerdeyiz.

Değil. Eşin çirkin kızlarla daha iyi vakit geçiriyor demek ki. Mesajından anladığım bu.

Arkadaşı eşinize böyle bir mesaj atabiliyorsa demek ki bu tür konuları konuşuyorlar sürekli. Erkek muhabbeti deyip geçemem ben asla evli olsam. Eşiniz cevap yazmasaydı bir derece düşünürdüm ama boşverip geçilecek tarafı yok

Erkek muhabbeti falan değil gayet terbiyesiz bir muhabbet.Evli bir adama şaka yollu da olsa böyle mesaj atılmaz.

Hayatın gerçeklerinde iki erkek arasındaki hiç bir muhabbette
‘Ama ben evliyim’
Denmez :)
Geyiğe vurulur.

Aga gördük güzeli ne hayır geldi? Denir
(Aranız açık olmasına binaen)
Sana yakışır güzeli, atla gel. Denir
(Kılıbık olmamak için laf çevirmek isterse)
Ne güzeller gördük, güzellikle olmuyor o işler
(Salak erkek egosu)

Aynı şekilde sofu ve bununla gurur duyan bir erkek arkadaşınız yoksa,
Birlikte olduğu kadın sayısı konusunda da arkadaşlarına yaşan söyler vs..

Burada mesele sizin ilişkiniz.
Zaten iteleyerek götürdüğünüz ve şüphe duyduğunuz bir ilişki ise,adam sorumluluklarını yerine getirmiyor, evlilik hayatınız için çabalamıyorsa, hoşlanmadığınız alışkanlıkları sevginizin önüne geçiyorsa bu muhabbeti beklemenize gerek yok.
Zaten ayrılmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…