Guvenmiyorum zaten. Esine kiymet vermeyip arkadaslarina yok saymalarina musade eden adamin nesine guveniyim ben.Erkek muhabbeti deyip gecmezdim ben. Ama üstüne gitmez araştırırdım. Bu adama güvenmemelisiniz bence
Bu samimiyeti esiniz veriyor ki boyle mesaj atiyorlar.Esinizle bu konularda problemleriniz var mi bilmiyorum ama boyle mesajlari sizin arkadaslariniz gonderse, esiniz ne kadar sakin durabilir.Ben gercekten artik tasiyamiyorum. Bu kadar cirkinlik bana dokunuyor. Kaldiramiyorum. Yine dustum yollara. Biktim biktim. Bu arada eski is yerinden uyuz oldugum bir kiz da mesaj atti haftasonu. Karikatur gondermis. Ya insan hic mi dusunmez bu adam evli. Biraz mesafeli oluyum diye. Beni cildirtiyorlar. Dort bir yandan beni cildirtiyorlar
Iste konusmaya kalktim kavga kiyamet ayrildik. Konusulmuyor. Bana savunuyor bir de deli oluyorum ya. Haftasonu da gelmeyecekmis ben onu bunaltiyormusum.Bu samimiyeti esiniz veriyor ki boyle mesaj atiyorlar.Esinizle bu konularda problemleriniz var mi bilmiyorum ama boyle mesajlari sizin arkadaslariniz gonderse, esiniz ne kadar sakin durabilir.
Erkek muhabbetiymis bu ne rahatlik, alın karsiniza sakince konusun, bu tarz muhabbetlerden hoslanmadiginizi ,ne deseniz haklisiniz.
Esim is sebebiyle turnede. Haftasonu birlikteydik. Arkadasindan gelen mesaj aynen soyle. O sehirde guzel kizlar var gecelerini bos gecirme degerlendir. Esimin yazdigi cevap da guzel kizlar sorun cikartiyor.
Allah askina siz soyleyin bunun nornal bir tarafi var mi.
Siz esinizin telefonunda boyle birsey gorseniz erkek muhabbeti der gecer misiniz
Evet sindiremedigim olay bu. Allah belasini versin onlarin. O kadar sinirliyim ki. Evli bu adam evli. Bu ne irenc bir dusuncedir. Ben neyim ben kimim. Kendi ne bk yiyorsa yesin de evli adama gecelerini bos gecirme diye akil vermek nedir.
Serserilik mi. Bu da afedersin diyecek durum yok. Ben icimden ikisine de ne kufurler ediyorum. Hadsiz uste cikiyor bir de.Yangına körükle gitmeyi sevmem ama tabii ki hiiç normal değil.
Erkek muhabbeti ne demek ya? Ne kadının, ne erkeğin hele ki evli insanın böylemuhabbeti mi olur?Geçilecek şey değil.
Af edersiniz SERSERİLİKTİR.
Yavas yavas bozuyorlar zaten aramizi. Ama kotusu esim olacak hadsiz pirim veriyor onlara.Ev bark kuramayan veya kendisi karısını aldatan adamlar herhalde evli arkadaşlarını kıskanıyorlar diyorum artık. Onların da evliliği bozulsun diye düşünüyor. Hep aynı muhabbet. Kız var gel. Yok benimkini arkadaşı var gel. Başka bir iyilik istesen yapmazlar. Ama bu konuda gayrettiler çok.
Serserilik mi. Bu da afedersin diyecek durum yok. Ben icimden ikisine de ne kufurler ediyorum. Hadsiz uste cikiyor bir de.
Siz esinizin telefonunda boyle birsey gorseniz erkek muhabbeti der gecer misiniz
evet yaptığı dangalaklık fakat eşinizde asıl problem. Buna nasıl izin veriyo? Verdiği cevaba bi bakın. Artık nasıl bi muhabbetleri varsa adam gayet rahat bunu yazabiliyo..Evet sindiremedigim olay bu. Allah belasini versin onlarin. O kadar sinirliyim ki. Evli bu adam evli. Bu ne irenc bir dusuncedir. Ben neyim ben kimim. Kendi ne bk yiyorsa yesin de evli adama gecelerini bos gecirme diye akil vermek nedir.
Sorun çıkardığını bilecek kadar hakim olaya eşiniz normal değilEsim is sebebiyle turnede. Haftasonu birlikteydik. Arkadasindan gelen mesaj aynen soyle. O sehirde guzel kizlar var gecelerini bos gecirme degerlendir. Esimin yazdigi cevap da guzel kizlar sorun cikartiyor.
Geçmem tabikide hesap sorarım ya da gizlice takibe alırımSiz esinizin telefonunda boyle birsey gorseniz erkek muhabbeti der gecer misiniz
Konustum. Erkek muhabbeti deyip uzerine de kavga cikardi. Ayrildik. En az bir hafta baska sehirlerdeyiz.Bu normal erkek muhabbeti degil konustunuz mu esinizle ? Bana ihanet var gibi geliyor ama
Değil. Eşin çirkin kızlarla daha iyi vakit geçiriyor demek ki. Mesajından anladığım bu.Esim is sebebiyle turnede. Haftasonu birlikteydik. Arkadasindan gelen mesaj aynen soyle. O sehirde guzel kizlar var gecelerini bos gecirme degerlendir. Esimin yazdigi cevap da guzel kizlar sorun cikartiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?