Sizin tepkiniz dusunceniz ne olurdu?

hayir hic normal tarafi yok .

Yok valla ciddi olarak yazdım evli bir erkeğin bu tarz konuşması normal gelmedi arkadaşı da evli mi bence iyice araştırın.
Hayir evli degil arkadasi. Anlayamiyorum ben. Insan evli birisine neden bunu soylesin. Bu insanlarda hic vicdan yok mu. Arkadas gruplarinda bu kadar olmasa da erkek muhabbeti doner. Ama evli erkeklerden bir tanesinin bile bu konuamalara canak tuttugunu gormedim. Ben anlayamiyorum. Esim neden evli gibi davranmiyor. Benim eksigim ne. Ona yetmeyen ne.

Mesaj atan serefsiz olabilir ama yoldan gecen herhangi masum bir adama da atmiyor bu mesaji.

Onunla ayni yolda olan baska bir serefsize atiyor yani sizinkine.

Sadece mesaj atani suclamamak lazim

Benim için güvenimin sarsıldığı nokta olur . Bu mesajdan sonra da eskisi gibi olamazdım herhalde .

Binlerce kez katılıyorum size...

Tabiki de normal yani yok.. Bence normal olup olmadığının değil de esinizin aldatıp aldatmadiginin peşine düşün.
Mevzu aldatılmak değil diyorsunuz ama, esine sadik bir erkeğin vereceği cevap değil, esinizin verdiği cevap..

Hadi diyelim erkek muhabbeti, o zaman yalandan kendilerini över. Güzel kızlar bana hasta ya da güzel çirkin farketmez derdi en iyi ( kötü) ihtimalle. Ama güzeller sorun çıkarıyor demesi ciddi bir konuşma.
Bende ciddi bir konuşma yapardım. Aldatmanın yanında bu işin hastalık getirme durumu da var.

Bence eşinizin kaybetme korkusu yok yoksa bu kadar rahat bir şekilde erkek muhabbeti deyip geçemezdi.Biraz kendi haline bırakın madem bunaltıyormuşsunuz ondan hamle bekleyin siz sessizce izleyin derim.

Edilen muhabbetten çok bu muhabbete ortak olan,karşıdaki insana bu rahatlığı veren eşinizde hata bana göre. Mümkünse başıboş bırakmayın eşinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…