- 7 Ekim 2016
- 1.352
- 1.342
- 133
- 37
hayir hic normal tarafi yok .Esim is sebebiyle turnede. Haftasonu birlikteydik. Arkadasindan gelen mesaj aynen soyle. O sehirde guzel kizlar var gecelerini bos gecirme degerlendir. Esimin yazdigi cevap da guzel kizlar sorun cikartiyor.
Allah askina siz soyleyin bunun nornal bir tarafi var mi.
Dalga mi geciyorsunuz samimi misiniz. Gercekten anlayamadim.Oha şok oldum resmen aldatiliyosunuz.
Yok valla ciddi olarak yazdım evli bir erkeğin bu tarz konuşması normal gelmedi arkadaşı da evli mi bence iyice araştırın.Dalga mi geciyorsunuz samimi misiniz. Gercekten anlayamadim.
Hayir evli degil arkadasi. Anlayamiyorum ben. Insan evli birisine neden bunu soylesin. Bu insanlarda hic vicdan yok mu. Arkadas gruplarinda bu kadar olmasa da erkek muhabbeti doner. Ama evli erkeklerden bir tanesinin bile bu konuamalara canak tuttugunu gormedim. Ben anlayamiyorum. Esim neden evli gibi davranmiyor. Benim eksigim ne. Ona yetmeyen ne.Yok valla ciddi olarak yazdım evli bir erkeğin bu tarz konuşması normal gelmedi arkadaşı da evli mi bence iyice araştırın.
Mesaj atan serefsiz olabilir ama yoldan gecen herhangi masum bir adama da atmiyor bu mesaji.Mevzu aldatmak degil. Benim dustugum durum. Hadi o serefsz boyle mesaj atiyor esim ben evli barkli adamim diyemiyor. Kavga gurultu ayrildik. Erkek muhabbetiymis. Bunaltiyormusum onu. Kacti. Tekrar soyluyorum mevzu aldatilmak degil. Icine dusuruldugum durum.
Dalga mi geciyorsunuz samimi misiniz. Gercekten anlayamadim.
Benim için güvenimin sarsıldığı nokta olur . Bu mesajdan sonra da eskisi gibi olamazdım herhalde .Esim is sebebiyle turnede. Haftasonu birlikteydik. Arkadasindan gelen mesaj aynen soyle. O sehirde guzel kizlar var gecelerini bos gecirme degerlendir. Esimin yazdigi cevap da guzel kizlar sorun cikartiyor.
Allah askina siz soyleyin bunun nornal bir tarafi var mi.
Aradim biraz once. Ikimiz de yoldayiz. Bana tavir yapiyor hakliymis gibi.Benim için güvenimin sarsıldığı nokta olur . Bu mesajdan sonra da eskisi gibi olamazdım herhalde .
Kaldirabiliyorsaniz erkek muhabbeti diyin gecin. !Siz esinizin telefonunda boyle birsey gorseniz erkek muhabbeti der gecer misiniz
Kaldiramiyorum. O yuzden burda sizden fikir aliyorum. Aradim biraz once bana tavir yapiyor hadsiz.Kaldirabiliyorsaniz erkek muhabbeti diyin gecin. !
Üste çıkmaya çalışıyorKaldiramiyorum. O yuzden burda sizden fikir aliyorum. Aradim biraz once bana tavir yapiyor hadsiz.
Binlerce kez katılıyorum size...Ev bark kuramayan veya kendisi karısını aldatan adamlar herhalde evli arkadaşlarını kıskanıyorlar diyorum artık. Onların da evliliği bozulsun diye düşünüyor. Hep aynı muhabbet. Kız var gel. Yok benimkini arkadaşı var gel. Başka bir iyilik istesen yapmazlar. Ama bu konuda gayrettiler çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?