- 3 Ocak 2018
- 518
- 673
- 23
- 39
Kaldiramiyorum. O yuzden burda sizden fikir aliyorum. Aradim biraz once bana tavir yapiyor hadsiz.
Cok cok haklisiniz. Ben o kadar sinirliyim ki artik. Aklimda cumleleri donup donup duruyor. Geceleri bos gecirme ne demek. Hadsiz uste cikiyor bir de.Üstüne ödüllendirir gibi arıyor musun birde? Aferim.
Bi düşün bakalım sana arkadaşın o şehirde taş gibi herifler var diye mesaj atmış olsa ve sen taşlar sorun çıkarıyo diye cevap atsaydın, ne o... Kalırdı, ne kırılmadık kemiğin. Ertesi gün de kendini adliyede bulurdun, değil aranmak...
Onu da dusundum. Esim veremiyor agzinin payini ben veriyim diye. Dusunsene bu benim gordugum. Allah bilir telefonda yuzyuze neler konusuyorlardir. Merak ediyirum kendisi evli olsa bu cumleyi kurabilir mi.Hic erkek muhabbeti denilip gecilcek bi konu degil. Ben olsam arkadasiyla bile konusurdum ne bicim konusuyosun sen diye. Boyle arkadasliga asla izin vermezdim hadsiz ya ettigi cumleye bak
Yerden goge kadar haklisiniz.Mesajı atana takmışsınız. Sizin eşiniz sütten çıkma ak kaşıkta birileri yoldan çıkarıyor sanki. Eşinizin içinde var tavırları umursamaz bir erkek tavrı. Normal bir adam saçmalama hayatım aramızda ki bir espriydi diyerek gönlünüzü almaya çalışmalıydı. Sizin ki eehh yettin ama aldatıyorum işte der gibi beni bunaltma demiş eve gelmemek içinde bahane bulmuş. Ötesi yok siz inanasanızda ben inanmama.
Hem de cok be arkadasim. Simdi calistigim sehirdeki evime geldim. Hungur hungur agliyorum yemin ederim. Yediremiyorum kendime. Altindan kalkamiyorum. O kadar kirginim ki anlatamam.Aykilil bu adam seni çok üzüyor
Su an hicbirsey yapmiyorum. Farkli sehirlerdeyiz zaten. Oturdum dusunuyirum sadece. Ben bunu hakedecem birsey yapmadim. Gururum o kadar kirildi ki.yuh adama bak
pekı ne yapmayı dusunuyorsunuz ?
Bırak inceldiği yerden kopsun.. asla kabul edilebilir yanı yok.Siz olsaniz erkek muhabbeti der gecer misiniz. Simdi ayrildik yine baska sehirlere gidiyoruz. Kavga kiyamet. Ben cok yoruldum artik.
Su an o kadar sinirliyim ki zaten. Gecmiyor kendimi sakinlestiremiyorum. Ne gerek var hayatimizin icine etmeye anlayamiyorum. Nasil geceleri bos gecirme diyebikecek cesareti verir ya anlayamiyorum. Cevap olarak isim olmaz yerine guzeller sorun cikartiyor yazarsa dahasi da gelir zaten.Suphe benin icin ayrilik sebebi
O o kadar eminki benden. Kendinden cok bana guvenir o kadar soyleyim. Lanet olsun ki boyle. Sizi tebrik ederim. Bu dengeyi kurmus olmak sizi eminim cok rahatlatiyordur.Benım eşimde her ay tura çıkar .
Böyle bir mesaja denk gelsem evliliğim bitme noktasına kadar gelir.
Ne biçim arkadaşları var bu eşinin .
Ararım ona da ağzıma ne gelıyosa sayarım .
Bizim evliliğimizse o ne yaparsa ben de yaparım düşüncesi mevcut .
O yaparsa bende kız arkadaşlarımla erkek muhabbetı yaparım yiyosa yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?