Sizin yorumunuz nedir

Eski konumla bu konumun alakası ne dir bana laf sokmak için bu kadar çabalayacgina normal hayatına dönebilirsin
canııım hayatım gayet normal bence sizin bütün konularınız bağlantılı eşiniz doktor ama daha önceki bir konunuzdada yetersiz olduğunu söylemiştiniz haa oda size ezikliğinizden dolayı bazı şeyler,i kaldıramadınızı söylememişmiydiki ?şimdi böyle saçma bir konu açıp ne dememmizi bekliyorsun ibret alınacak tek konu eski sevgiliyi senden allah korumuş verilmiş sadakası varmış doktor eşin seni tedavi ettrsin ezikliğini yenebilirisn belkiii:))
anennden utanacak kadar hemde eziksin

Anlayanlar senden daha zeki oldugu icin olmasin sakin?
Yahu duramiyorum iste zorla teşvik ediyorlar insani..niye hakaret ediyorsun bana yahu?
Şimdi ben sana hakaretin kralını yaparım görürsün benim konuma yorum yapmak gibi bir zorunluluğun yok haa illaki yapcam diyorsan da o dalga konusu asla olamz yillardir burdayım kimseyle bu şekilde diyaloğa girmedm burası sanal alem diye egonu besliyorsan o senin eksikliğin insan gibi yorum yapacaksan yap yapmayacaksan da başka meşale bul kendine

Annemden utanıyorum diye birşey demedim o sizin uydurmanız olmasnn ve yorum için yorum yapma ortalığı karıştırmak için çırpınma ve konularıma dahil olma

Aklınızda mı kalmıştı ? Kötü duruma düşmesini mi bekliyodunuz da şimdi iyi ki ayrılmışım mı dediniz tekrardan? Valla amacı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…