- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Öylemiydi yorumlardan pek anlaşılmıyordaYo bazen evde oturuyorum bazen geziyorum..ama kimseye beynim var demiyorum.Zaten oldugunu herkes biliyor niye diyeyim ki?))
Anlayanlar senden daha zeki oldugu icin olmasin sakin?Öylemiydi yorumlardan pek anlaşılmıyorda
canııım hayatım gayet normal bence sizin bütün konularınız bağlantılı eşiniz doktor ama daha önceki bir konunuzdada yetersiz olduğunu söylemiştiniz haa oda size ezikliğinizden dolayı bazı şeyler,i kaldıramadınızı söylememişmiydiki ?şimdi böyle saçma bir konu açıp ne dememmizi bekliyorsun ibret alınacak tek konu eski sevgiliyi senden allah korumuş verilmiş sadakası varmış doktor eşin seni tedavi ettrsin ezikliğini yenebilirisn belkiii:))Eski konumla bu konumun alakası ne dir bana laf sokmak için bu kadar çabalayacgina normal hayatına dönebilirsin
Şimdi ben sana hakaretin kralını yaparım görürsün benim konuma yorum yapmak gibi bir zorunluluğun yok haa illaki yapcam diyorsan da o dalga konusu asla olamz yillardir burdayım kimseyle bu şekilde diyaloğa girmedm burası sanal alem diye egonu besliyorsan o senin eksikliğin insan gibi yorum yapacaksan yap yapmayacaksan da başka meşale bul kendineAnlayanlar senden daha zeki oldugu icin olmasin sakin?
Yahu duramiyorum iste zorla teşvik ediyorlar insani..niye hakaret ediyorsun bana yahu?
Annemden utanıyorum diye birşey demedim o sizin uydurmanız olmasnn ve yorum için yorum yapma ortalığı karıştırmak için çırpınma ve konularıma dahil olmacanııım hayatım gayet normal bence sizin bütün konularınız bağlantılı eşiniz doktor ama daha önceki bir konunuzdada yetersiz olduğunu söylemiştiniz haa oda size ezikliğinizden dolayı bazı şeyler,i kaldıramadınızı söylememişmiydiki ?şimdi böyle saçma bir konu açıp ne dememmizi bekliyorsun ibret alınacak tek konu eski sevgiliyi senden allah korumuş verilmiş sadakası varmış doktor eşin seni tedavi ettrsin ezikliğini yenebilirisn belkiii:))
anennden utanacak kadar hemde eziksin
Stalklamiuorim arkadaşım dan duydumEvlisiniz bir de eski sevgiliyi mi stalklıyorsunuz?
Niye ki?
Stalklamiuorim arkadaşım dan duydum
Aklımda kaldığından değildi sadece o kızla evliliğinin temelinde kızın parasi olmasi vardı sonuc kiz paraszAklınızda mı kalmıştı ? Kötü duruma düşmesini mi bekliyodunuz da şimdi iyi ki ayrılmışım mı dediniz tekrardan? Valla amacı anlamadım
Sadece düşündürdü beni dünya halk bellli olmuyor isteMuhtemelen ilahi adalet diye düşünüyorsunuz.
Olan olmuş biten bitmiş.
Bence bu duruma sevinmeyin de üzülmeyin de. Sizin için bir şey ifade etmemeli
Sadece düşündürdü beni dünya halk bellli olmuyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?