Onlar benim okuduğum bölümleri iyi olarak bilmiyorlar akrabalar baytarlık diye bahsediyorlarBu lafları hak ediyorsun ama kabul et bence
Lise mezunu kızlar bile daha cok yapışıyor hakkına
Alım olunca söylemene bile gerek yok tercih ver geç bas git bu kadar basit
biraz sert olucak kendine gelmene yardımcı olacak cümleler belki de bunları duyman olur. kendi ayaklarının üzerinde duramıycaksan, kendi hayatını kuramıycaksan neden okudun ki? daha sınava girmeye gidemiyosun koca kızsın.Özel olmaz, evden uzak olmaz ee çikolata sosu da verelim mi? elinde diplomaların var madem 2 bölümden birden, elinin altında internetin de var.bizim de beynimize google maps yüklü değil doğuştan ama yazıyoruz buluyoruz.neye başvuru yapıcaksan bak yap, destek vermiyorlarsa bu onların problemi senin değil.yarın öbür gün ortada sen dımdızlak kalırsın onlar değil,ya da bu gidişle yine sana kendileri gibi davranan bi kocaya verirler seni hayatın pufff diye kayar gider. Saygı verilmez, kazanılır bunu unutma.Bul işini, maaşına göre evini tut atıl hayata.Evet ailem özelde istemiyor çünkü işe girmemi
Adalet
Hiç kimse veterinerlik gibi güzel bir bölümü okuyup adaletten atanmak istemez. Ya klinik açar ya da devlete girer. Şimdi bu söylediklerinizden sonra bana da inandırıcı gelmedi
Aynen öyle, puan olarak da daha düşük hatta. Aynı zamanda daha kazançlı bir meslek. Atanamasaydım kendi kliniğimi açardım. Aklın yolu birAyrıca da veteriner de devlete atanır
Adaletten icra müdür yardımcısı olacağına veteriner olarak atanırsın
Alım oldu ama bizim oturduğumuz yerde olmadığı için ben başvuru yapamadım konuda ordan kaynaklı zaten ille burda alım olmalı ve ben başvuru yapmalıyım
Bende öyle yapıcam inşallah
Birde akrabalar gelip gelip cahil kalmıcak kadar okudun işte diyorlar sürekli sinirim bozuluyor
Bu ne demek ya, 18 yaşında üniversiteye bilmediği şehre gidip ev tutuyor insanlar. Daha bir şehre gidip sınav yerini bulacak kadar kendine guvenemiyorsan ailen hakli, bu ozguvensizlikle başka şehirde ayakta kalamazsiniz.Para yok çalışmıyorum ayrıca bilmiyorum ki hiç bi yeri gitsem nasıl bulcam etcem
Hukuk daha çok dikkatimi çekiyor işe girip dgs ye çalışmak istiyorum bi yandan belki hukuk kazanırım diye bakalım bende de hata var dediğiniz gibi pasif kaldım çok dediklerinizi yapcam tercihi yapcam kasandığımı eğer olursa direk söylicem tercih yaparken danışmıcamAynen öyle, puan olarak da daha düşük hatta. Aynı zamanda daha kazançlı bir meslek. Atanamasaydım kendi kliniğimi açardım. Aklın yolu bir
Karakterinin hukuk okumaya elverişli olduğunu düşünüyor musun? Daha kendi hakkını savunamiyorsun.Hukuk daha çok dikkatimi çekiyor işe girip dgs ye çalışmak istiyorum bi yandan belki hukuk kazanırım diye bakalım bende de hata var dediğiniz gibi pasif kaldım çok dediklerinizi yapcam tercihi yapcam kasandığımı eğer olursa direk söylicem tercih yaparken danışmıcam
Aileme karşı böyleyim başka insanlara karşı hiç öyle değilimKarakterinin hukuk okumaya elverişli olduğunu düşünüyor musun? Daha kendi hakkını savunamiyorsun.
Seni yerler valla , adliye arşivlerinde bile sessiz sakine bugün git yarın gel yapıyorlar, dişli insana ,kavga çıkarana hemen evrakları bulup veriyorlar
Bilmediğim şehire gidemiyorum mu ? Üniv okumuş insansınız yahuAilem iş bulmama yardımcı olmuyor destek vermiyorlar üniversite mezunuyum
Yaşadığımız şehirden başka bi yerde çalışmama olumlu bakmıyolar
Örnek vereyim geçen yıl hsk ya alım oldu ankara da ankarada kazanırsan sınavı tek başına ne yapacaksın diye başvuru yaptırmadılar sadece bulunduğum şehirde devlet işi olursa başvuru yapmama destek veriyolar
Kpss puanı var tercih yapıyım memurluk alımı var diyorum nerde var alım bizim bulunduğumuz yerde varmı diye soruyolar yok diyorum boşver o zaman diyolar
İcra müdürlüğü sınavı var sınav ankarada oluyor 3 saat uzaklıkta bi yer ankara bize katılma sınava diye söylüyorlar ben üniversiteyi boşunamı okudum hiç destek yok sizin aileleriniz nasıl
Bundan dolayı çok kavga ettim tek başımada gidemiyorum bilmediğim şehire
Ne kadar kötü kalplisinizİki bölümü de söyleyebilirsin ama sende belli ki yalan dolan da var, birikmiş param var hayvancılığa mı yatırsam diyordun şimdi sınava gitmeye yol paran yokmuş gibi konuşuyorsun, sen bana burdan güven vermedin ailen haklı gibi geldi bana
Aileniz her seye cok mudahale ediyo o zaman günümüzde is bulmak zaten cok zor surekli yolunuza neden taş koyuyolar ki. Cekin bi resti bakın isinizeVeterinerlikte devlette iş yok zaten özelde çalışmama da karşılar o yüzden devlete atanmak için böyle bişey yapıyorum zaten
Kendi işimizi kuralım dedik ondada bişeyler bulundu gene olmadı ya devlet olcak diyorlar başka karşı çıkıyorlar
İsterseniz atomu parçalama teknolojisi okumuş olun. Ne fark eder ki ailenizin ağzına bakıyorsunuz. Kaç yaşında kadınsınız bilmediğim şehire nasıl giderim nereye giderim diye soruyorsunuz. Üniversite okuyup, mezun olmak sadece diploma almak değildir.Onlar benim okuduğum bölümleri iyi olarak bilmiyorlar akrabalar baytarlık diye bahsediyorlar
Bu sene kpss çalıştım zaten sınava tercihlerimi yapcam bakalım sağolun
Bence bu dusunce tarzini bırakınAvukat yanında falan var ama ben devlet istiyorum iyi bi işim olsun diye
İcra müdürlüğü sınavına girebiliyorum ama o kpss yle almıyorBu arada 2020/7 atamasında nerede ise her şehre veteriner hekim atanmış
Bir de veteriner hekim iseniz yani 4 yıllık mezun zaten adaletten önlisanstan KPSS ile atanamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?