- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.690
- 133
kesinlikle aynı fikirdeyim . evliliğinde bir yaşı var.Ben sizin ilk yorumunuza katiliyorum , olgun insanlar evlendiginde degismez sadece gozu asktan kor olmus kadin esim degisti der ama 20 yasindaki cocuk evlenirse , iliskiye de 13 yasinda baslamissa tabi ki degisir
Belki de senin dediğin gibidir.Tatlim ben senin yasindayken kendimi dunyayi yonetebilecek akilda , olgunlukta ve gucte saniyordum
O yuzden kendini olgun sanman cok normal
Cok degil 5 sene sonra kendin olgunlastiginda anlayacaksin bazi seyleri
Henuz cok yeni evlisiniz sana bosan diyemem ama kovman cok iyi , en azindan karsisinda guclu bir kadin oldugunu gordu
Biraz surt burnunu , bu arada okulunu ihmal etme , kendini ve egitimini on plana koy
Sonra duruma bak , akli basina gelirse bir sans daha ver ama boyle bir olay trkrarlandigi an bosan , sakin kimseyi de dinleme
Once egitim , sonra is , en son evlilik
Bilemiyorum,daha önce neden sinirini göstermedi o zaman diye düşünüyorum,bariz yalan söylüyor yani sinir falan değil. Vurması da öyle değil. Evet hayatı mahfettim kendi kendime.Evlenmiş boşanmış biri olarak 1 hafta da bunu yapan biri için iyi şeyler söylemem mümkün değil . Dilerim daha kötülerini yaşamazsınız . Ben böyle şeylerde sinir bahanesinin altına sığınılmasını kabul edemem .
20 yaşındayım.Yasin kacti senin? Bende seni merak ediyodum profil fotonu degismissin tanimadim.
Adam icinde birseyler biriktirmiski bu zamana kadar agzindan bi cirpida bunlar cikmis. Kalp ne ile doluysa dudaklardan o dokulur. Sana 1 haftada bunlari soyleyen el jaldiran 1sene sonrasinda cocuklarin olunca 10 yil sknrasinda neler yapar, bi dusun
20 mi ve 7 yillik iliski : ( canim 13 yasinda yeni adet olmustum ben birak biriyle cikmak sevmek.. zaten cocukken baslamissiniz bu ise.. evlilik sanalda tv de gozuktugu gibi laylaylom degilki..keske burdaki tavsiyeleri dinleseymissin20 yaşındayım.
O da öyle.
Ama bu zamana kadar böyle şeyler yaşamadık inan,böyle değildi.
Adam 1 haftada kafayı yedi 180 derece döndü resmen.
Çocuk istiyordu/k erteledim,bu haldeyken zaten yapamam düşünemem.
Bende bunu umuyorum balım.Sizi biliyorum abinizle ilgili konudan. Lütfen dik bir duruş sergileyin ve hatalı olduğunu gözüne sokun. Yapmışsınız zaten; fakat o raddeye gelmiş olduğuna pişman olsun. Okurken tırnak içerisinde yazdıklarınızı dönüp tekrar tekrar okudum. Erkeklerden nefret eder olduk bu nedir ya? Neyin özgüveni diye soracağım da o özgüveni de onlara bizler veriyoruz galiba. Ne olursa olsun o ellerinin başına bir şey gelsin de anlasin neden olduğunu. Üzgünüm gerçekten umarım tekrarı olmaz, umarim mutlu olursunuz
Balayı çoktan bitti canım,cuma bitti cumartesi döndük.Bir şey diyeceğim ya balayın da dahil sürekli forumdasın ne ara yaşadınız bu aksiyonları?
Bir de sen 20 yaşında değil misin 7 yıl görüştüğüm adam derken
kuzum ya daha gecen hafta balayındayken ne oldu bu hafta seni tanımasamda sevdığım üyelerdensin dost acı söyler derler uzuleceksin ama yazacağım.bu adam baştan yanlış be kuzum davul bile dengi dengine demişler kompleksleri su yüzüne çıktı bak ılk haftadan erkek bı adım onde ve ustun olmalı kadından madden en azından eşit olmalı yoksa hepsi demiyorum ama yüzde seksen ılışkıde aynı sorunlar yaşanıyor maalesef sakin ol fevri olma akışına bırak daha yenı evlisin ama asla tavız verme eşine ezdırme kendini maddı olarakta sakın ha sakın kullandırma kendı ımkanlarıyla okusun bır zahmet ya da kendi aklıyla kayotlarını takıp etsin bir zahmet.sen uzulme relax olKızlar uzun yazdığım için kusura bakmayın.
20-7 esittir 13Bir şey diyeceğim ya balayın da dahil sürekli forumdasın ne ara yaşadınız bu aksiyonları?
Bir de sen 20 yaşında değil misin 7 yıl görüştüğüm adam derken
Benim icinde, yukardada belirttim bunuEvet? 13 yaşında sevgilisi olmak benim için
Evlilik süper sandık,yanılmışız,1 haftada döküldük canım,keşke dinleseymişim diyorum.20 mi ve 7 yillik iliski : ( canim 13 yasinda yeni adet olmustum ben birak biriyle cikmak sevmek.. zaten cocukken baslamissiniz bu ise.. evlilik sanalda tv de gozuktugu gibi laylaylom degilki..keske burdaki tavsiyeleri dinleseymissin
Beni de delirten bu,bende sinirleniyorum ama saçma sapan davranmıyorum.Ya diyelim ki çok gergin. Gergin diye bağırsın çağırsın konuşmasın trip yapsın falan filan. Da el kaldırmak nedir? Aşağılamak nedir?
Gergin olduğunda bunu kontrol edemiyorsa öfke problemi vardır. Sizi çok seviyorsa bi zahmet tedavi olsun.
Balayı çoktan bitti canım,cuma bitti cumartesi döndük.
Perşembe ya da cuma abim aradı,saçma sapan ilişkisi yüzünden,önce onun için gerildik.
Balayı bitince normalde evimize geçecektik,yine saçma sapan bir mevzu olduğu için (miras) benim memleketime geçtik.
Orda da bu olay yaşandı işte,çocukluk aşkı bu arada. Ortaokul-lise-üniv. O 2 yıllığını yeni bitirdi benim daha 3 senem var.
Ya canım benim,bende seni seviyorum,iyiki varsın.kuzum ya daha gecen hafta balayındayken ne oldu bu hafta seni tanımasamda sevdığım üyelerdensin dost acı söyler derler uzuleceksin ama yazacağım.bu adam baştan yanlış be kuzum davul bile dengi dengine demişler kompleksleri su yüzüne çıktı bak ılk haftadan erkek bı adım onde ve ustun olmalı kadından madden en azından eşit olmalı yoksa hepsi demiyorum ama yüzde seksen ılışkıde aynı sorunlar yaşanıyor maalesef sakin ol fevri olma akışına bırak daha yenı evlisin ama asla tavız verme eşine ezdırme kendini maddı olarakta sakın ha sakın kullandırma kendı ımkanlarıyla okusun bır zahmet ya da kendi aklıyla kayotlarını takıp etsin bir zahmet.sen uzulme relax ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?