Sizinde evlendikten sonra eşleriniz değişti mi?

Ben sizin ilk yorumunuza katiliyorum , olgun insanlar evlendiginde degismez sadece gozu asktan kor olmus kadin esim degisti der ama 20 yasindaki cocuk evlenirse , iliskiye de 13 yasinda baslamissa tabi ki degisir
kesinlikle aynı fikirdeyim . evliliğinde bir yaşı var.

Belki de senin dediğin gibidir.
Herşeye ben yaparım ben ederim ben artık büyüdüm diyorum,belki de hala büyüyemedim
Ailem bile sıcak bakmadı,okul bitsin istedi,biz beklemedik.
Orda da lanet inadım tuttu yani.
Boşanmak benim için en en son sırada onca emeğimin 1 anda uçup gitmesini hiç istemiyorum dediğini yapıp biraz burnunun sürtmesini sağlayacağım. Yoksa önünü alamam. Zaten okuyorum,hazırda işimde var,ailemi de ikna edebilirim ama biraz bekleyeceğim şuanlık

Yasin kacti senin? Bende seni merak ediyodum profil fotonu degismissin tanimadim.

Adam icinde birseyler biriktirmiski bu zamana kadar agzindan bi cirpida bunlar cikmis. Kalp ne ile doluysa dudaklardan o dokulur. Sana 1 haftada bunlari soyleyen el kaldiran 1sene sonrasinda cocuklarin olunca 10 yil sonra neler yapar, bi dusun

Bilemiyorum,daha önce neden sinirini göstermedi o zaman diye düşünüyorum,bariz yalan söylüyor yani sinir falan değil. Vurması da öyle değil. Evet hayatı mahfettim kendi kendime.

20 yaşındayım.
O da öyle.
Ama bu zamana kadar böyle şeyler yaşamadık inan,böyle değildi.
Adam 1 haftada kafayı yedi 180 derece döndü resmen.
Çocuk istiyordu/k erteledim,bu haldeyken zaten yapamam düşünemem.

Sizi biliyorum abinizle ilgili konudan. Lütfen dik bir duruş sergileyin ve hatalı olduğunu gözüne sokun. Yapmışsınız zaten; fakat o raddeye gelmiş olduğuna pişman olsun. Okurken tırnak içerisinde yazdıklarınızı dönüp tekrar tekrar okudum. Erkeklerden nefret eder olduk bu nedir ya? Neyin özgüveni diye soracağım da o özgüveni de onlara bizler veriyoruz galiba. Ne olursa olsun o ellerinin başına bir şey gelsin de anlasin neden olduğunu. Üzgünüm gerçekten umarım tekrarı olmaz, umarim mutlu olursunuz

20 mi ve 7 yillik iliski : ( canim 13 yasinda yeni adet olmustum ben birak biriyle cikmak sevmek.. zaten cocukken baslamissiniz bu ise.. evlilik sanalda tv de gozuktugu gibi laylaylom degilki..keske burdaki tavsiyeleri dinleseymissin

Ya diyelim ki çok gergin. Gergin diye bağırsın çağırsın konuşmasın trip yapsın falan filan. Da el kaldırmak nedir? Aşağılamak nedir?
Gergin olduğunda bunu kontrol edemiyorsa öfke problemi vardır. Sizi çok seviyorsa bi zahmet tedavi olsun.

Bende bunu umuyorum balım.
O dik duruşumu,2 timsah göz yaşına indirmeyeceğim,biliyorum ki çok haksız.
Hayatımda hiç böyle birşey yaşamadım,çıt kırıldım biri de değilim,en fazla küçükken abimle çikolata kavgası etmişizdir o kadar,dayak vs bilmiyorum bunu o da biliyor.
O kollarımı birleştirmeseydim ne olurdu diyorum,kollarımı sıkıp indirişinisarışını unutamıyorum,hazmedemiyorum. Umarım düzelir,hatasını anlar,Allah hepimizi mutlu etsin.

Gayet karakterli davranmissin bravo. Hic beynin uyuşmasın.

Haklısın. Resmen gunah kecisi yapmis seni durduk yere. Psikolojisi bozulmus adamin. Senin ustunden cikarmaya calisiyor.

Bizim esler evlendikten sonra daha al bal oldular. Herkes senin esin gibi degil uyarayim.

Bir şey diyeceğim ya balayın da dahil sürekli forumdasın ne ara yaşadınız bu aksiyonları?
Bir de sen 20 yaşında değil misin 7 yıl görüştüğüm adam derken
Balayı çoktan bitti canım,cuma bitti cumartesi döndük.
Perşembe ya da cuma abim aradı,saçma sapan ilişkisi yüzünden,önce onun için gerildik.
Balayı bitince normalde evimize geçecektik,yine saçma sapan bir mevzu olduğu için (miras) benim memleketime geçtik.
Orda da bu olay yaşandı işte,çocukluk aşkı bu arada. Ortaokul-lise-üniv. O 2 yıllığını yeni bitirdi benim daha 3 senem var.

Kızlar uzun yazdığım için kusura bakmayın.
kuzum ya daha gecen hafta balayındayken ne oldu bu hafta seni tanımasamda sevdığım üyelerdensin dost acı söyler derler uzuleceksin ama yazacağım.bu adam baştan yanlış be kuzum davul bile dengi dengine demişler kompleksleri su yüzüne çıktı bak ılk haftadan erkek bı adım onde ve ustun olmalı kadından madden en azından eşit olmalı yoksa hepsi demiyorum ama yüzde seksen ılışkıde aynı sorunlar yaşanıyor maalesef sakin ol fevri olma akışına bırak daha yenı evlisin ama asla tavız verme eşine ezdırme kendini maddı olarakta sakın ha sakın kullandırma kendı ımkanlarıyla okusun bır zahmet ya da kendi aklıyla kayotlarını takıp etsin bir zahmet.sen uzulme relax ol

bu adamla ömür geçmez. Gerçek yüzünü göstermiş. Evli kalırsanız ileride %100 bir gece dayak yiyeceksiniz. Daha 1. haftadan bu kadar hakaret sayan erkeğe adam demem. Ha şu kadar yapılanla boşanılır mı boşanılmaz. Ama adam düzgün ayakkabı değil. Eninde sonunda olacak belli.

20 mi ve 7 yillik iliski : ( canim 13 yasinda yeni adet olmustum ben birak biriyle cikmak sevmek.. zaten cocukken baslamissiniz bu ise.. evlilik sanalda tv de gozuktugu gibi laylaylom degilki..keske burdaki tavsiyeleri dinleseymissin
Evlilik süper sandık,yanılmışız,1 haftada döküldük canım,keşke dinleseymişim diyorum.

Beni de delirten bu,bende sinirleniyorum ama saçma sapan davranmıyorum.
O el bana ilk kez kalktı,son anda aklı başına geldi sarıldı ağladı.
Ama bitti daha tolerans gösteremem,hala korkuyorum biliyor musun,dokunmasından,ani hareket yapmasından.

Diyorum ki kız kardeşim, bugünkü mesajlarına göz attım da yalnızca 11:30 14:00 arası yokmuşsun forumda.
Sonraki mesajlarında da oldukça keyiflisin.
Konu sahte olabilir mi?

Ya canım benim,bende seni seviyorum,iyiki varsın.
Para olarak ben daha yükseğim ama hiçbir zaman kullanmadım bunu,aksine hep iyi davrandım,okula gitmezdi kalkamazdı kaldırıp götürürdüm zorla,dişi ağrırdı dişçi için randevu alırdım tutup kolundan sürüklerdim. En son bugün gece saat 4de yatmama rağmen kalkıp 9da onu okula götürdüm. Bende orda film koptu zaten,neler dedi neler. Hala aklım almıyor. O bana vurması hala şok etkisi zaten,arıyor açmıyorum,daha çok arar hemde çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…