Sizinde evlendikten sonra eşleriniz değişti mi?

Miaelle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
2.748
3.784
48
Bu bir iç dökme olsun hadi..
Okuyan herkese çok teşekkür ederim.
Lütfen kırıcı olmayın zaten zor bir dönemden geçiyorum inanın.
Öncelikle bütün yorumlarınızda çok haklıydınız,dinlemeyip burnumun dikine giden bendim,bu her zaman böyle oldu,hep inadına gitmeyi severim.
Evlendim evet,hata mı yaptım bilmiyorum ama sevdiğim adamla evlendim,hayatımın en güzel en değerli insanıyla,ömrüm dediğim insanla dünya evine girdim.
1 hafta oluyor..
Gelelim bu kadar kırıldığım,beni yıkan bugünki tartışmaya..
Bugün birlikte üniversiteye kayıt olmaya gittik. (Askerliği tecil ettirmek için okuyormuş gibi gösterecek kendisini)
İnternette tarihlere birlikte (buraya dikkat edin) baktık, başlayalı 2 hafta olmuş gözüküyordu.
Neyse gittik,kayıtlara daha varmış.
(Okula gidip söylerken onlara da tarihi gösterdik,tarihler yanlış dedi. Özel üni. Bu arada)
Dışarı çıktık,birden (gerçekten birden) bana ters davranmaya başladı.
Sonra can alıcı o sözleri söylemeye başladı. "Bir tarihe düzgün bakamıyorsun,seni anlayamıyorum,hayatımı mahfediyorsun." tarzında bir sürü cümle sıraladı. Sonra bayağı bir söylendi,ben günlerdir gergin olduğumuzdan dolayı susup birşey demedim.
En sonunda gururuma dokunacak sözleri söyledi. "Vasıfsız,anca aşağıla,para düşkünü,senden nefret ediyorum." falan dedi. Hemde hiçbirşey yokken ortada.
"Kendine gel terbiyesiz,hadsiz sen kimsin ki benimle böyle konuşuyorsun" dedim. "KOCAN." Dedi. Ve bende devreler yandı. Saydım sayıştırdım,sokağın ortasında gözü döndü resmen. (Memleketimdeyiz,yolları dağlıktır.) "senin burada yüzünü dağıtırım." dedi ve elini kaldırdı ki ben yüzümü iki kolumla kapattım ağlamaya başladım,o da şok oldu sarıldı ağlamaya başladı. Özürler diledi sinirlendim affet karıcığım falan sıraladı yine. Bayağı ağladık sokak ortasında. Gelen geçende bize bakıyor bu arada,ben hala delirmiş gibi ağlamaya devam ettim. Sonra arabaya geçtik,bizim eve gittik (fındık olduğu için evde kimse yoktu herkes tarladaydı.) O salona geçti,bende kendi odamıza geçip onun bavulunu ve eşyalarını hazırladım,bavulunu salona getirdim. "Madem ben dediğin kadar kötü bir insanım,vasıfsızım sende bu kadınla evlenecek kadar karaktersiz biri olma" dedim. "Saçmalıyorsun" dedi eli ayağına dolaştı. "Git" dedim. "Sadece git,açıklama yapmak zorunda değilsin,evleneli bir hafta oldu. Bana 7 senedir vurmayan adam evlendikten sonra vurmaya kalktın,bunu kabul edemiyorum,lütfen git" dedim. "Sensiz girmek istemiyorum evimize sende gel,konuşalım halledelim." dedi. "Gider misin? Anneme işi çıktı gitmek zorunda kaldı derim birşey söylemeyeceğim ne olur git hazmedemiyorum" dedim. Ve gitti. Yine gözleri dolu dolu gitti. Az önce mesaj atmış. Uçak bekliyorum diye,hiçbirşey yazmadım,2-3 defa aradı açmadım. İstemiyorum,çünkü gerçekten hazmedemiyorum. Dediği gibi vasıfsız bir insan değilim,okulumu okuyorum,istersem babamın yanında çok güzel bir şekilde çalışırım. Ailem varlıklı,iyi saygın insanlar. Vasıfsız değilim yani,karaktersiz de değilim. Sadece sizden fikir bekliyorum. Ne yapayım? Ne yapmam gerekiyor? Beynim uyuşmuş hazmedemiyorum. Bunu bana nasıl yapabiliyor,inanın hiçbir fikrim yok. Ailemde miras tartışması var,herkes birbirini yiyor,abimin saçma sapan ilişkisi derken bunalmıştır diyorum. Bana vurmasının mantıklı bir açıklaması bu mu acaba,inanım bilmiyorum.
 
Son düzenleme:
7 yıldır böyle değildi inan. Tamamını okursan anlayabilirsin canım.
7 yil dedigin cocukluktan genclige gecilen donem , h3pimiz degisiyoruz o donemde
Insan yasi ve olgunlugu oturunca evlenmeli , cocukken evlenince degisir , sende degiseceksin , o daha da degisecek
Bu yuzden cocuk yasta evlenmeyin diye bagriniyoruz burda
 
Senin yorumlarına her yerde denk geliyorum,o kadar mantıklı cevaplar yazıyorsun ki senin yazmana sevindim.
Şuan kovdum,bayağı bayağı kovdum. Yaşımdan biraz daha olgun olduğumu düşünüyorum,en azından ondan daha olgun.. Evliliği kaldırabilirdim belki,karşımda bir ergen gerisi olmasaydı.inan bu gün o kadar büyük bir korku yaşadım ki,değil aynı odaya,aynı evin içerisine girmek istemiyorum korkuyorum. Giderken sarılmak istedi,korkudan panikten kendimi geri çektim hemen,çünkü hiç dayak yemedim,hiç şiddet görmedim. Çok yaraladı sana anlatamam.
 
hmm eski mevzu sanırım ben çok yorum yapamadım ama haklısınız ..
 
hmm eski mevzu sanırım ben çok yorum yapamadım ama haklısınız ..
Ben sizin ilk yorumunuza katiliyorum , olgun insanlar evlendiginde degismez sadece gozu asktan kor olmus kadin esim degisti der ama 20 yasindaki cocuk evlenirse , iliskiye de 13 yasinda baslamissa tabi ki degisir
 
Wow cesaretine hayran kaldim. Kimse 1 haftalik evliylen esini evden kovmaz/kovmaya cesaret edemez.

Erkekler evet evlendikten sonra degisir.. tabiki kisiden kisiye degisiyor
Sana vurmaya kalkan bir adamı kovmaz mısın? Balayından geleli 2 gün olmuş,ortalık karışmış,abim bir yandan ailemin sorunları bir yandan derken kaç gündür nasıl üzüldüğümü o görüyor,o biliypr. Bugün o korkuyu yaşatması çıldırttı beni.
 
Üversite sonuçları açıklanmadı ki de kayıt yaptırıyorsunuz ben oraya takıldım, öfke kontrolsüzlüğü var, hazmetme, yol yakınken dik dur
 
Tatlim ben senin yasindayken kendimi dunyayi yonetebilecek akilda , olgunlukta ve gucte saniyordum
O yuzden kendini olgun sanman cok normal
Cok degil 5 sene sonra kendin olgunlastiginda anlayacaksin bazi seyleri
Henuz cok yeni evlisiniz sana bosan diyemem ama kovman cok iyi , en azindan karsisinda guclu bir kadin oldugunu gordu
Biraz surt burnunu , bu arada okulunu ihmal etme , kendini ve egitimini on plana koy
Sonra duruma bak , akli basina gelirse bir sans daha ver ama boyle bir olay trkrarlandigi an bosan , sakin kimseyi de dinleme
Once egitim , sonra is , en son evlilik
 
Üversite sonuçları açıklanmadı ki de kayıt yaptırıyorsunuz ben oraya takıldım, öfke kontrolsüzlüğü var, hazmetme, yol yakınken dik dur
Özel üniversite canım,bilemiyorum açıkçası,üniv. Sayfasında bu tarihlerde başlamış gözüküyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…