7 yıldır böyle değildi inan. Tamamını okursan anlayabilirsin canım.çok uzun yazmışsınız tamamen okuyamadım ama ben evlenince değişen eş olduğuna inanmıyorum evlenmeden önce tam tanınmayan eş olduğuna inaniyorum .
7 yil dedigin cocukluktan genclige gecilen donem , h3pimiz degisiyoruz o donemde7 yıldır böyle değildi inan. Tamamını okursan anlayabilirsin canım.
Senin yorumlarına her yerde denk geliyorum,o kadar mantıklı cevaplar yazıyorsun ki senin yazmana sevindim.Ama sana herkes birda yazdi evlenme diye
Cocuksunuz ikinizde , evcilik oynuyorsunuz bu yasta
Sana agir gelebilir bu yorum ama uzmek , kirmak icin yazmiyorum gercekten cocuksunuz
Keske evlenmeseydin ne diyebiliriz ki burda , bir haftalik evli cocuga bosan mi diyecegiz
hmm eski mevzu sanırım ben çok yorum yapamadım ama haklısınız ..7 yil dedigin cocukluktan genclige gecilen donem , h3pimiz degisiyoruz o donemde
Insan yasi ve olgunlugu oturunca evlenmeli , cocukken evlenince degisir , sende degiseceksin , o daha da degisecek
Bu yuzden cocuk yasta evlenmeyin diye bagriniyoruz burda
Ben sizin ilk yorumunuza katiliyorum , olgun insanlar evlendiginde degismez sadece gozu asktan kor olmus kadin esim degisti der ama 20 yasindaki cocuk evlenirse , iliskiye de 13 yasinda baslamissa tabi ki degisirhmm eski mevzu sanırım ben çok yorum yapamadım ama haklısınız ..
Sana vurmaya kalkan bir adamı kovmaz mısın? Balayından geleli 2 gün olmuş,ortalık karışmış,abim bir yandan ailemin sorunları bir yandan derken kaç gündür nasıl üzüldüğümü o görüyor,o biliypr. Bugün o korkuyu yaşatması çıldırttı beni.Wowcesaretine hayran kaldim. Kimse 1 haftalik evliylen esini evden kovmaz/kovmaya cesaret edemez.
Erkekler evet evlendikten sonra degisir.. tabiki kisiden kisiye degisiyor
Bende öyleGerçekten çok üzüldüm.
En azından fındık ve çay dönemleri bitene kadar eve dönmeyi düşünmüyorum.Daha ilk günlerden bu cesareti bulduysa işin zor.
Bir süre dönme istersen. Hatasını anlasın
Tatlim ben senin yasindayken kendimi dunyayi yonetebilecek akilda , olgunlukta ve gucte saniyordumSenin yorumlarına her yerde denk geliyorum,o kadar mantıklı cevaplar yazıyorsun ki senin yazmana sevindim.
Şuan kovdum,bayağı bayağı kovdum. Yaşımdan biraz daha olgun olduğumu düşünüyorum,en azından ondan daha olgun.. Evliliği kaldırabilirdim belki,karşımda bir ergen gerisi olmasaydı.inan bu gün o kadar büyük bir korku yaşadım ki,değil aynı odaya,aynı evin içerisine girmek istemiyorum korkuyorum. Giderken sarılmak istedi,korkudan panikten kendimi geri çektim hemen,çünkü hiç dayak yemedim,hiç şiddet görmedim. Çok yaraladı sana anlatamam.
Özel üniversite canım,bilemiyorum açıkçası,üniv. Sayfasında bu tarihlerde başlamış gözüküyor.Üversite sonuçları açıklanmadı ki de kayıt yaptırıyorsunuz ben oraya takıldım, öfke kontrolsüzlüğü var, hazmetme, yol yakınken dik dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?