Sizinde evlendikten sonra eşleriniz değişti mi?

bastan sona okudum
okudugum kadarıyla zaten yapmanız gereken seyı yapmıssınız dogru ve mantıklı bır adım atmıssınız
sımdı daha sakinsiniz
yarın annenızle konusun bu olanı anlatın sıze el kaldırdıgını soyledıgı sozlerı sokak ortasında yasananı ve baska seyler varsa onları anlatın
sakınlesmek dusunmek ıcın gonderdım dusundum hazmedemıyorum o el kaldırmanın devamı gelır dıye korkuyorum akıl ver anne ıcımden gelmıyor o eve gıtmek sogudum deyın aılenızı alıstırın

ve gercekden en dogru mantıklı olan adımı atın rıca edıcem ... 1 haftada bır ınsan bu kadar terbıyesızlesemez 50 yıllık evlılerın soylemedıgı sozlerı soylemıs sıze orda olsam agzının ustune elımın tersıyle carpardım onun adam olsun önce

Az cok kendilerini oncesinden belli ediyorlar. Bende cevremde oyle aman aman degisen kimse gormedim. Nisanliyken yada sevgiliyken aralarinda bu tarz konusmalar gecenler evlenincede devam ettiler. Arada saygi yok bisy yok. Daha 1 haftada boyleysee.....
Siz zaten bile bile evlendm tarzi bis demissin demekki az cok farkindaydniz

Hayır aksine genelde ben bağırıp çağırırım o da beni susturur arada bağırır vs böyle geçerdi. İlk kez böyle oldu.

Zaten tokat attım canım yorumlarda yazmıştım.
Sonra eve gittik baktı ben ondan korkuyorum biraz açım falan diye mızıldandı şebeklik yaptı,bende gidip odaya eşyalarını toplayıp yolladım.
Şuan görğşmüyoruz,yazıyor arıyor ama cevap alamıyor.
Anneme değil de abime anlatacağım çünkü annem çok hassas ve başka konuları var onların,bir de benimle uğraşmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…