Sizinde evlendikten sonra eşleriniz değişti mi?

Çok üzücü bi durum gerçekten. Bi süre uzak durun burnunu sürtsün iyie gözdağı verin pişman olduğuna inanırsanız bi şans verin belki düzelir herşey...

Kocanım diyerek anladım zaten ne olduğunu,resmen kocam olduğu için üzerimde hak iddia ediyor gibiydi. Garip gelecek ama hayatımda hiç dayak yemedim,ailem beni hiç dövmedi,en fazla abimle küçükken kavga ederdik saçımı çekerdi,yanağımı kulağımı ısırırdı falan. Bu yani. Ama ciddi bir şekilde sokak ortasında dayak yiyeceğim için korkudan öldüm orda,yaşadığım şoku anlatamam yani. Boşanmayı düşünmüyorum. (Şimdilik) biber gazı taşıyorum zaten,ufakta bir çakım var,o an hiçbiri aklıma gelmedi ama senim tavsiyene uyup bir zula yapıcam. Şuan yanımda uyumasını bırak odama evime girmesini isremiyorum,içim üşüyor onu görünce (panik atağım var) bir daha öyle şeyler olacak diye tedirgin oluyorum.

Çok üzüldüm çok
Yazık daha 1 haftanın evlilikte olanları bak
Bende öyle.

Özelde olsa sınav sonuçları olmadan kayıt yapılmaz cnm
Canım internet sayfasından bulduk biz,sanırım bu şey gibi birşey hani özel üniversiteler öğrencilere burs vermek için falan mülakat yaparlar ya danışmanlık türü,sanırım öyle birşeydi.

Durumuna üzüldüm
Ama sana burada evlenme diyen insanların çoğu tecrübeli insanlardı.
Eşinin öfke problemi var muhtemelen
Tedavi olmasını iste
Eve geçeyim de bir,düşüneceğim hepsini tek tek.

Aynı eve bile girmek istemiyorum,korkuyorum yine aynı şeyler olacak üstüme yürüyecek diye. O an kendimi korumak için vurdum. Çünkü hazmedemedim söylediklerini tepkilerini,kollarımı sıkışını hiçbirşeyi hazmedemedim.

Çok üzücü bi durum gerçekten. Bi süre uzak durun burnunu sürtsün iyie gözdağı verin pişman olduğuna inanırsanız bi şans verin belki düzelir herşey...
O evimize gitti zaten,ben memleketimde kalıcam bir süre fındık bitince döneceğim.

Yo yo hayır,genelde ikimizde bağırıp çağırıp susardık,sarılırdık uyurduk kavgamız biterdi. Bugün adamın içinden canavar çıktı,korktum yani. O da korktuğumun farkında umarım bana karşı kullanmaz. Hatta arabada ben ona "dayakla korkutamazsın bak gördün işte." dedim o da bana "ama korktun" dedi. Özür diledi korkuttuğu için.

Sen 20 yaşındasın eşin kaç yaşında? Cesaretine hayran kaldım keşke tüm kadınlarımız şiddet ihtimaliyle karşı karşıya kalınca kocasının eline bavul verse. Dayak yeyip koca diye ölen kadınlar da var.
Bence biraz kafa dinle sonra sakince konuşursunuz şu an sinirlisin bayağı haklı olarak

Sen 20 yaşındasın ve 13 yaşından beri çıkıyorsunuz öyle mi

Bana bazen senaryo yazıyorsun gibi geliyor kusura bakma.Arka arkaya bunca olay , hayatın dizi film gibi.
Saygı duyarım,ne diyebilirim. Boş insan değilim senaryo yazacak kadar. Merak etmeyin. 1 haftada insanların hayatı mahfolabiliyor,önce abim saçma sapan ilişkisi için bizi aradı,daha sonra aylardır varolan miras tartışması yüzünden (içinde fındıklıkta var,fındık zamanı parası malum) insanlar birbirine girdi. Şuanda da biz.

Hakkında hayırlısı olsun.Şu durumda sana verebileceğim tek tavsiye erkenden çocuk sahibi olmaman.

20 ikimizde 20 yaşındayız canım.
Korktum mu çok korktum,şok oldum titredim. Ama ne olursa olsun yapacağımdan da geri kalmadım. Gitsin kafasınu dinlesin diye. Gitmeseydi ben orda ağlardım,aileme rezil olurduk.

Aa ikiniz de 20 yaşındaymışsınız buldum bir konunuzdan ben şok. Çok küçüksünüz hele eşin hâlâ ergen erkek çünkü. Şu ergenlik atlatma aşamaları sancılı geçecek gibi. Kavga esnasında birbirinizden uzaklaşın sakinleşince konuşun

O gitti canım.
Ben memleketimdeyim,o evimizde. Biraz sakinleşmek istiyorum diye yolladım onu. Yoksa bitmezdi bu kavga herkes öğrenirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…